Tuotteet Vinkki

Vastauksia suomalaisten googletetuimpiin kysymyksiin: vaurioituneet hiukset edition

Four Reasons

Jos suomalaisten eniten googlettamia hiusaiheita katselee tarkemmin, suurin osa googlen hakusanoista keskittyy keinoihin parantaa vaurioituneiden hiusten kuntoa kotikonstein. Tee-se-itse-hoidot, tehokkaimmat naamiot ja parhaat öljyt sekä seerumit houkuttelevat silloin, kun omat hiukset ovat katkeilevat ja kuivat ja ne kaipaavat pikaisesti apua. Kun asiakkaasi kysyvät sinulta yhtä kiperiä kysymyksiä kuin Googlelta, valmistaudu näillä vastauksilla –>

Q: Miten hoidan vaurioituneita hiuksia?

V: Vaurioituneet hiukset ovat yllättävän yleinen tunnistettu ongelma, viimeistään kun  Vogue teki asiasta vinkkiartikkelin. Jos vaurioiden ennaltaehkäisy ei ole onnistunut, hiusten suomukerros on saattanut vaurioitua, jolloin se on menettänyt kykynsä sulkeutua. Toistuva rasitus aiheuttaa suomujen haurastumista ja lopulta osittaista tai kokonaan irtoamista.

Kemiallisten käsittelyiden, ilman saasteiden sekä UV-säteiden aiheuttamat vapaat radikaalit rikkovat hiuksessa olevan keratiinirakenteen sidoksia. Alussa vauriot johtavat kiillon ja pehmeyden menettämiseen, mutta lisävaurioiden seurauksena hiukset voivat menettää vahvuutensa ja kimmoisuutensa, mikä johtaa hiusten katkeamiseen.

Ammattilaistason tuotteet ovat ainoa vastaus tähän kysymykseen (jos hiusten leikkaus pelottaa vielä liikaa). Keskity suosittelemaan tuotteita, jotka korjaavat hiuksen sisäisiä rakenteita, ja erityisesti sen “panssaria”, eli suomukerrosta. Kun suomukerros toimii oikein, voit alkaa lisäämään kosteutta – ja kosteus pysyy hiuksessa paremmin.

Q: Parhaat tuotteet vaurioituneille hiuksille?

V: Asiakkaat tiedostavat, että hiusten kuntoa ja suomukerroksen toimintaa voi parantaa nykyajan laadukkailla hoitotuotteilla sekä kampaamoista saatavilla tehohoidoilla. Ymmärryksemme hiuksen rakenteesta ja toimintatavasta on edistänyt tuotekehitystä aivan uudelle tasolle. Nykyään tuotteet osaavat hoitaa hiuksia kokonaisvaltaisemmin: sekä korjata sisältä että suojata ulkoa.

Paras shampoo vaurioituneille hiuksille?

Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair ® Shampoo sopii täydellisesti päivittäiseen käyttöön, erityisesti niille, joilla on kuivat ja vaurioituneet hiukset. Shampoossa on Bio-Molecule Repair® -teknologia, joka on suunniteltu korjaamaan hiuksien sisäisiä vaurioita, ylläpitämään suomukerroksen toimintaa ja suojaamaan hiuksia ulkoisilta vaurioilta.

Shampoon tärkeimmät ominaisuudet:

  1. Ylläpito – Mineraalisuolat yhdessä biopolymeerien kanssa ylläpitävät hiuksen kosteustasapainoa ja ehkäisevät hiuksen vaurioitumista ulkoa ja sisältä.
  2. Suojaus – Biopolymeerit suojaavat hiusta, antioksidantit estävät vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita ja omenahappo tasapainottaa hiuksen pH-arvoa, vähentäen hiuksen vaurioitumista.
  3. Korjaus – Aminohapot ovat kuin pieniä rakennuspalikoita hiuksille. Ne auttavat korjaamaan vaurioita, joita syntyy esimerkiksi värjäyksessä tai muissa kemiallisissa käsittelyissä, tehden hiuksista vahvemmat.

Käyttöohjeet: Levitä shampoo kosteisiin hiuksiin, hiero kevyesti ja huuhtele huolellisesti. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi käytä säännöllisesti ja yhdistä saman sarjan hoitoaineen kanssa.

Paras hoitoaine vaurioituneille hiuksille?

Kannattaa käyttää Professional Bio-Molecule Repair® Treatment -tehohoitoainetta. Se on suunniteltu erityisesti vaurioituneiden hiusten korjaamiseen ja vahvistamiseen.

Kansainvälisesti palkittu Bio-Molecule Repair® Treatment sisältää Bio-Molecule Repair® -teknologian, joka korjaa hiusten proteiinirakenteita ja palauttaa niiden elastisuuden. Käytä hoitoainetta säännöllisesti pesun jälkeen parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Paras seerumi vaurioituneille hiuksille?

Professional Bio-Molecurepair serumle Repair® Serum tarjoaa intensiivistä hoitoa vaurioituneille hiuksille. Levitä pieni määrä seerumia pyyhekuiviin hiuksiin, erityisesti latvoihin, ja anna sen vaikuttaa ilman huuhtelua. Seerumi suojaa ja vahvistaa hiuksia, tehden niistä sileämmät ja kiiltävämmät.

Four Reasons Professional Pure Bliss Hair Oil on ylellinen hiusöljy, joka kosteuttaa, antaa kauniin kiillon ja tekee hiuksistasi silkinpehmeät. Painoton koostumus hoitaa hiuksia tehokkaasti niitä kuitenkaan latistamatta. Kookokselta tuoksuva öljy on täynnä hiuksia hemmottelevia ainesosia, kuten argan-, jojoba- ja kookosöljyä. Monikäyttöinen öljy sopii hiusten selvitykseen, hoitoon ja viimeistelyyn.

Tunnista ongelmat, ennenkö taklaat niitä! Lue lisää vinkkejä

Kaipaatko lisätietoa, jonka avulla voit tunnistaa asiakkaiden hiusongelmia? Tässä tapauksessa tieto ei lisää tuskaa, vaan auttaa ratkaisemaan ongelmat.

Lue blogistamme, miten tunnistat asiakkaasi tarpeet. Onko hiuspohjan ongelmia? Lue, miten hiuspohjaa kannattaa hoitaa. Vai kaipaatko opasta hiuspohjan syväpuhdistukseen ja detoxiin?

Lisää mielenkiintoisia aiheita sinulle

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin