Tuotetieto Tuotteet Uutiset

Näin hyödynnät Bio-Molecule Repair™ -teknologian kampaamossasi monipuolisesti

Four Reasons

Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair™ on uusi hiusten suojaus- ja korjausteknologia kampaamoihin. Four Reasonsin tuotekehityskoordinaattori Sara Kumpulainen kertoo, miten ja missä tilanteissa Bio-Molecule Repair™ -tuotteet auttavat kampaajia – ja asiakkaita – parhaiten.

Kun aika on rahaa

Bio-Molecule Repair™ -tuotteet sopivat liiketyöhön erinomaisesti. Sara alleviivaa Bio-Molecule Repair™ Protect Sprayn helppokäyttöisyyttä, sen nopeaa levitystä sekä lyhyttä, neljän minuutin vaikutusaikaa.

“Tuotteen vaikuttaessa kampaaja voi käydä sekoittamassa värit tehokkaasti, säästäen arvokasta aikaa.”

Arvokas apu sävytyksiin ja vaalennuksiin

Vaalennuksen jälkeen Bio-Molecule Repair™ Protect Sprayta tulisi käyttää tarpeen mukaan myös ennen sävytystä, jos hiuksen kunto sitä vaatii. Tuote ylläpitää hiusten eheyttä värjäyskäsittelyjen aikana sekä suojaa sävytyksen aiheuttamalta rasitukselta ja mahdollisilta vaurioilta. Mitä paremmassa kunnossa hius on, sitä paremmin sävy pysyy hiuksessa.

Säännöllisesti vaalennettavilla asiakkailla vaalennuskerrat kertyvät hiuksiin huomaamatta ja syntyy surullisen kuuluisaa ”overlapia”. ”Bio-Molecule Repair auttaa ehkäisemään vaalennuksesta ja ”overlapista” hiuksiin aiheutuvaa rasitusta sekä kulumista”, Sara kiteyttää.

Käsiteltyjen hiusten permanentti

Jos haluat käyttää esihoitoainetta ennen permanenttia, Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair™ Protect Spray on loistava tuote. Erittäin huokoisessa hiuksessa voi käyttää Bio-Molecule Protect Sprayta permanenttiaineen huuhtelun jälkeen, ennen neutralointiainetta. ”Näin suojaat hiuksia sekä varmistat, että permanentti pysyy paremmin hiuksissa”, Sara kertoo.

Tehohoitoa vaurioituneille hiuksille

Mitä tehdä, kun asiakkaalla on erittäin vaurioituneet hiukset, joita ei kannata vielä värjätä? Jotta voit aina tarjota ratkaisun asiakkaille, Sara suosittelee intensiivistä hoitokertaa Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair™ -sarjan tuotteilla: ”Levitä Bio-Molecule Repair™ Protect Spray hiuksiin ja anna vaikuttaa. Pese hiukset Bio-Molecule Repair™ Shampoolla ja käytä Bio-Molecule Repair™ Treatmentia hoitoaineena, jonka jälkeen viimeistele hoitokerta levittämällä Bio-Molecule Repair™ Serumia pyyhekuiviin hiuksiin.

Suosittele asiakkaalle Bio-Molecule Repair™ Shampoo, Treatment ja Serum myös jatkohoitoa varten!” Kampaamossa tehtävä tehohoito korjaa hiuksia ja kotihoito valmistelee niitä tulevaa värjäystä varten.

Tarjoa salonkitason hoitoa kotiin

Saran mukaan jatkuva kotihoito Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair™ -tuotteilla on olennaista hiusten kunnon kannalta. Hiuksia kannattaa ylläpitää myös kampaamokäyntien välissä, jotta kampaamossa tehty korjaustyö ei valu kotona hukkaan.

Vaikka Bio-Molecule Repairin™ vaikutus on välitön, sen työ hiuksessa on loputon. Siksi Sara kehottaa suosittelemaan asiakkaille ylläpitäviä kotihoitotuotteita: ”Bio-Molecule Repair™ Treatment sekä Shampoo sopivat päivittäiseen käyttöön. Bio-Molecule Repair™ Serum korjaa ja suojaa hiuksia ympäristön rasituksilta, lämpökäsittelyiltä sekä mekaaniselta vaurioitumiselta.”

Kiinnostuitko? Tule koulutukseen!

Hiusteknologian huipulla -koulutukseen on koottu kaikki Four Reasons Professional -tuotesarjan uusista teknisistä tuotteista!
Tervetuloa uusien Four Reasons Professional -tuotteiden koulutukseen, joka vie sinut syvemmälle uudistuneeseen ja innovatiiviseen Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair™ -tuotelinjaan ja teknologiaan.

Koulutuksessa päivitetään myös asiakaspalvelutaitoja ja tuotesuosittelun jaloa taitoa, jotta voit tarjota parempaa palvelua ja kasvattaa liiketoimintaasi.

Missä ja milloin?
2.5.2024 klo 9–11, Helsinki

Pssst! Jos et pääse tapahtumaan livenä – voit osallistua myös etänä livestreamin välityksellä: ilmoittaudu tästä!

Voit myös tutustua uutuuteen lataamalla esittelymateriaalin täältä!

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin