Four Reasons Color Mask on ajankohtainen valikoima sävyttäviä hiustuotteita, joilla korostat hiustesi sävyä hienovaraisesti tai rohkeasti. Hiuksia hoitava, vegaaninen ja pigmenttirikas koostumus pidentää hiusvärin kestoa ja säilyttää sen intensiivisenä. Värjättyjen hiustesi paras ystävä ei anna hehkusi haalistua.

Color Mask Toning Shampoo on runsaasti väripigmenttiä sisältävä shampoo, joka puhdistaa värikäsitellyt hiukset mahdollisimman hellävaraisesti, lisää hiusten kiiltoa ja poistaa tehokkaasti sähköisyyttä. Käytä perinteisen shampoon sijasta aina, kun hiusvärisi kaipaa värin intensiivisyyden ja hehkun vahvistamista.

Color Mask Toning Treatment on sävyttävä tehohoito, joka antaa hiuksille värikylläisen pigmenttiannoksen lisäksi vahvuutta ja ravinteita kasvipohjaisten proteiinien ja aminohappojen avulla. Lopputuloksena saat terveet, hyvinvoivat hiukset, joiden väri hehkuu eloisana. Käytä perinteisen hoitoaineen sijasta aina, kun hiusvärisi kaipaa virkistystä.

Color Mask Intense Toning Treatment -suoravärit on kehitetty erityisesti näyttäviin, radikaaleihin muutoksiin, kun haluat jotain enemmän. Suoravärejä voidaan käyttää myös hiusten sävyttämiseen ja värin ylläpitoon muiden Color Mask -tuotteiden tapaan; sekoita tuotetta muihin Color Maskeihin, tai laveeraa pieni määrä tuotetta hoitoaineeseen saavuttaaksesi vaaleamman, pastellimaisemman sävyn.

Elämä ei ole koskaan mustavalkoista. Se on parhaimmillaan ihanaa, intohimoista, hauskaa ja valloittavaa. Vapautta ja rohkeutta olla juuri sellainen kuin on.

Lue lisää
Tuotemerkki
Tuotemerkki
Tuoteperhe
Tuoteperhe
Tuoteperhe
Tuoteperhe
Luxima sävyperhe
Optima sävyperhe
Paul Mitchell tuotelinja
Paul Mitchell tuoteperhe
Kokoluokka
Erityisominaisuus
Koulutuskategoria
Paikkakunta
Koulutustyyppi
E-koulutukset (2)

Näytetään 1–16 / 51 tulosta

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin