Kun Color Maskit ovat käytössä, vain mielikuvitus on rajana!

Four Reasons Color Mask -sarja koostuu laajasta valikoimasta sävyttäviä hiustuotteita, joilla korostat hiusten sävyä hienovaraisesti tai rohkeasti. Hiuksia hoitava, vegaaninen ja pigmenttirikas koostumus pidentää hiusvärin kestoa ja säilyttää sen intensiivisenä.

VAALEAT COLOR MASK -SÄVYT
Vaaleat Color Mask -sävyt ovat parhaimmillaanvaalennetuissa hiuksissa. Pidä ylläviileää vaaleaa helmiäisen- tai hopeanhohtoisellasävytteellä, luo lämmintä Hollywood-hehkua tai sävytä hiuksiin täydellinen mansikkablondi. Valitse aina shampoon lisäksi tehohoito – vaalennetut hiukset kaipaavat erityisen hellää hoivaa.

RUSKEAT COLOR MASK -SÄVYT
Ruskeilla Four Reasons Color Mask-sävyillä korostat hiusten väriä hienovaraisesti tai luot niihin uuden ja upeasti hohtavan sävyn. Sävytä vaaleaksi värjätyt hiukset pronssiseksi, valitse suihkuseuraksi herkullinen maitokahvi tai ylläpidä suosikkiruskeaasi suklaisella sävytteellä.

PUNAISET COLOR MASK -SÄVYT
Four Reasons Color Mask -tuotesarjasta löydät joukon punaisia shampoita ja tehohoitoja, joilla korostat hiusväriä hienovaraisesti tai luot niihin uuden ja upeasti hohtavan sävyn. Säilytä kirkas punainen räiskyvänä, ota uudeksi suosikiksi hattarapinkki, rakastu ruusukultaan tai käännä katseet villillä violetilla. Mikä valintasi onkaan, värjättyjen hiusten paras ystävä ei anna hehkun haalistua.

VOIMAKKAAT COLOR MASK -SUORAVÄRISÄVYT
Pigmenttirikkaat Color Mask Intense Toning Treatment -suoravärit on kehitetty erityisesti näyttäviin, radikaaleihin muutoksiin, kun haluat jotain enemmän. Suoravärejä voidaan käyttää myös hiusten sävyttämiseen ja värin ylläpitoon muiden ColorMask -tuotteiden tapaan; sekoita tuotetta muihin Color Maskeihin, tai laveeraa pieni määrä tuotetta hoitoaineeseen saavuttaaksesi vaaleamman, pastellimaisemman sävyn.

MIKSI COLOR MASK?
•Laaja sävyvalikoima
•Helppo myydä värjäyksen yhteydessä sävyn ylläpitoon kotona
•Loistava tekninen tuote pesupaikalla jälkipigmentointiin, värin korjaukseen sekä sävyn vahvistamiseen ja viimeistelyyn

VASTUULLISUUS
•Pakkaukset 100 % kierrätettäviä
•Kaikki tuotteet ovat vegaanisia

#1 Pidentää hiusvärin kestoa
#2 Palauttaa sävyn intensiivisyyden
#3 Antaa uudenlaisen vivahteen
#4 Ylläpitää sävyn viileyttä tai lämpöä

Lue lisää
Tuotemerkki
Tuotemerkki
Tuoteperhe
Tuoteperhe
Tuoteperhe
Tuoteperhe
Luxima sävyperhe
Optima sävyperhe
Paul Mitchell tuotelinja
Paul Mitchell tuoteperhe
Kokoluokka
Erityisominaisuus
Koulutuskategoria
Paikkakunta
Koulutustyyppi
E-koulutukset (2)
Tuoteperhe
Tuoteperhe

Näytetään 1–16 / 49 tulosta

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin