Permanenttituotteet

Laadukkailla ja moderneilla permanenttituotteillamme saat asiakkaallesi juuri halutunlaiset kiharat, yksilölliset tarpeet huomioiden. KC Perm Keratin -sarjan tuotteilla saadaan voimakkaat, klassiset kiharat – helposti ja turvallisesti. Täysin hajusteeton ja ammoniakiton Multiwave Sensitive -sarja soveltuu erinomaisesti esimerkiksi herkkäihoisille asiakkaille kauniiden, joustavien kiharoiden luomiseen.

KC Perm Multiwave Sensitive

KC Perm Multiwave Sensitive on kolmivaiheinen, moderni kiharruskäsittely, jonka avulla voit kestokihartaa hiukset turvallisesti, suojellen hiuksia vaurioilta ja hiuspohjaa ärsyttämättä. Multiwave Sensitive ei sisällä tioglykolaattia ja sen koostumus on hajusteeton ja ammoniakiton. Saatavana kolme eri vahvuutta hiuslaadun mukaan. Lopputuloksena joustavat ja kauniit kiharat.

KC Perm Keratin

KC Perm Keratin on voimakkaasti kihartava permanenttineste klassiseen permanenttikäsittelyyn. Tuotteen sisältämä keratiini rakennepaikkaa kihartamisen yhteydessä mahdollisesti syntyviä hiusvaurioita. Sisältää kollageenia ja jojobaöljyä, jotka suojaavat, kosteuttavat ja ravitsevat hiuksia ja hiuspohjan ihoa kihartamisen aikana. KC Perm Keratin -käsittelyn jälkeen hiukset ovat elinvoimaiset, kiiltävät ja kihara on kauniin kimmoisa. Saatavana kolme eri vahvuutta hiuslaadun mukaan. Miedosti hajustettu.

Huom! Käytä KC Perm Multiwave Sensitive -käsittelyyn kuuluvaa Keratin Hardener -keratiinikovettajaa joka käsittelyn jälkeen. Se neutralisoi hiuksista mahdolliset kemialliset jäämät sekä pidentää permanentin kestoa.

  • Mikäli värjäät hiukset permanentin jälkeen, huuhtele hiukset erityisen huolellisesti KC Perm Multiwave Sensitive Keratin Hardener -keratiinikovettajan jälkeen.
  • Käytä KC Perm Multiwave Sensitive -permanentin kiinnittämiseen ainoastaan KC Perm Multiwave Sensitive Neutralizer -kiinnitettä.
  • Noudata ohjeita huolellisesti äläkä ylitä KC Perm Multiwave Sensitive -permanentin vaikutusaikaa.

Tiedustele tuotekonsultaatiota tai liikekoulutusta

  • Tarkenna halutessasi tarpeitasi ja toiveitasi

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin