Permanenttituotteet

Laadukkailla ja moderneilla Four Reasons -permanenttituotteillamme saat asiakkaallesi juuri halutunlaiset kiharat, yksilölliset tarpeet huomioiden – helposti ja turvallisesti. Four Reasons Shape on hiuslaadun mukaan säädeltävä permanenttisarja kaikkiin kiharakäsittelyihin. Four Reasons Multiwave -sarja ei sisällä hajusteita, ammoniakkia tai tioglykolaattia, ja soveltuu erinomaisesti esimerkiksi herkkäihoisille asiakkaille kauniiden, joustavien kiharoiden luomiseen. Sekä Four Reasons Shape että Four Reasons Multiwave -permanenttisarjat ovat täysin vegaanisia.

Four Reasons Multiwave

Four Reasons Multiwave on kolmivaiheinen, moderni permanenttikäsittely ilman tioglykolaattia tai ammoniakkia. Hajusteettomien tuotteiden avulla voit kestokihartaa asiakkaasi hiukset turvallisesti ja tuoksuttomasti suojellen sekä hiusta vaurioilta että ärsyttämättä hiuspohjaa. Multiwave-tuotteita on saatavana kolme eri vahvuutta hiuslaadun mukaan, ja ne sopivat käytettäväksi monipuolisesti erilaisten rullien, patukoiden ja rullaustekniikoiden kanssa. Lopputuloksena on joustavat ja kauniit kiharat. Vegaanisten Four Reasons Multiwave -tuotteiden pakkaukset on valmistettu kierrätysmuovista.

Four Reasons Multiwave

Four Reasons Shape

Four Reasons Shape on hiuslaadun mukaan säädeltävä permanenttikäsittely kaikkiin kiharakäsittelyihin. Shape-sarjan permanenttiainetta on saatavilla kolmea eri vahvuutta, jotka ovat keskenään sekoiteltavia. Kasviperäiset proteiinit luovat tasalaatuisen, elinvoimaisen kiharan rakenteen. Lopputuloksena on jokaiselle hiuslaadulle optimaaliset, kimmoisat ja kiiltävät kiharat. Four Reasons Shape on miedosti hajustettu ja täysin vegaaninen.  

Four Reasons Shape

Huom! Käytä Four Reasons Multiwave -käsittelyyn kuuluvaa Four Reasons Multiwave Keratin Hardener -keratiinikovettajaa joka käsittelyn jälkeen. Se neutralisoi hiuksista mahdolliset kemialliset jäämät sekä pidentää permanentin kestoa.

  • Käytä Four Reasons Multiwave -permanentin kiinnittämiseen ainoastaan Four Reasons Multiwave Neutralizer -kiinniteainetta.
  • Mikäli värjäät hiukset permanentin jälkeen, huuhtele hiukset erityisen huolellisesti Four Reasons Multiwave Keratin Hardener -keratiinikovettajan jälkeen.
  • Noudata ohjeita huolellisesti äläkä ylitä Four Reasons Multiwave -permanentin vaikutusaikaa.

Tiedustele tuotekonsultaatiota tai liikekoulutusta

  • Tarkenna halutessasi tarpeitasi ja toiveitasi

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin