Pinky swear

Kannamme vastuumme

Four Reasons on suomalainen kauneusalan kapinallinen, joka kulkee eturintamassa monimuotoisuuden puolesta. Tavoitteemme on auttaa jokaista tuntemaan olonsa upeaksi omana itsenään ja rikkoa kauneuden kapeaa muottia yksi parempi hiuspäivä kerrallaan.

Kaiken tämän pyrimme toteuttamaan niin, että teemme samalla parhaamme pallomme ja sen ihmisten eteen.

Vastuullisia tuotteita koko elinkaaren ajan

Hiusten laittaminen ei ole välttämätöntä. Ilmankin voisimme elää – tai niin jotkut väittää.

Hiuksilla on kuitenkin valtava vaikutus siihen, millaisena koemme itsemme. Ne ilmentävät persoonaamme ja juuriamme, ne tekevät fiiliksen: hyvä hiuspäivä on hyvä päivä (harmi, että tämä sääntö toimii myös käänteisenä).

Siksi ei ole “ihan sama”, millaisia hiustuotteita käytämme. Vastuullamme on olla omalta osaltamme mukana edistämässä vastuullista tuotantoa ja kestävää kulutusta. Pitkäjänteinen kehitystyömme tähtää tuotteisiin, joiden koko elinkaari on rakennettu vastuullisiin, kestävään kehitykseen pohjautuviin valintoihin.

Vuoden 2020 voitot

Jep, tällä puolella ruoho on oikeasti vihreämpää. Vaikka mahdollisimman ympäristöystävällisten hiustuotteiden tuottaminen ja vastuullisen liiketoiminnan pyörittäminen on jokapäiväistä oppimista ja kehittymistä, on toisinaan hyvä pysähtyä juhlimaan onnistumisia (ja jatkaa sitten kohti vastuullisuustavoitteita).

Mitä saimme aikaan?

#1 Tuimme kampaamoalan yrittäjiä mm. tarjoamalla e-koulutuksemme veloituksetta, lisäämällä maksuaikaa ja laskemalla rahtirajaa. 
#2 Saavutimme yhden tärkeimmistä tavoitteistamme: Four Reasons -tuotteet uudistettiin 100 % vegaanisiksi.
#3 Vaihdoimme 57 tuotteen pakkausmateriaalin biopohjaiseen, kierrätettävään sokeriruokomuoviin.
#4 Vaihdoimme varastoltamme lähtevät pakkauslaatikot kartonkiin, josta 75 % on kierrätettyä materiaalia. Lisäksi pakkausteippi vaihdettiin muovisesta paperiseen.

Okei, sinun vuorosi. Ota meistä mallia ja pysähdy hetkeksi miettimään, mikä viime vuodessa oli hyvää: missä onnistuit, miksi olet niin ihana kuin olet?

Vastuullisuustavoitteemme

YK:n kestävän kehityksen ohjelma on asettanut kunnianhimoiset tavoitteet maapallon suurten ympäristöä ja eriarvoisuutta koskevien ongelmien ratkaisemiseksi.

Four Reasons on sydämellään mukana näissä talkoissa. Yhteiskuntavastuu on erottamaton osa liiketoimintaamme ja strategiaamme. Se on päivittäisiä valintoja ja konkreettisia tekoja.

Olemme valinneet YK:n kestävän kehityksen tavoitteista kolme teemaa, joihin erityisesti keskitymme:

Terveyttä ja hyvinvointia

Vastuullista kuluttamista

Ilmastotekoja

#1

#1 TERVEYTTÄ JA HYVINVOINTIA

Kauneustoimiala on yksi merkittävimmistä ulkonäköpaineiden aiheuttajista: lähes jokainen hius- ja kauneusbrändi kertoo, että riität ja olet kaunis, mutta samaan aikaan käyttää mainonnassaan kuvia vain yhdenlaisista ihmisistä. Four Reasons -yhteisön tavoitteena on rikkoa sitä kapeaa kauneuden muottia, johon meitä yritetään toistuvasti mahduttaa ja auttaa jokaista tuntemaan olonsa upeaksi omana itsenään.

Kampaamoalan ammattilaisilla on tärkeä rooli asiakkaidensa hyvien hiuspäivien mahdollistajina. Parturi-kampaajien työ on kuitenkin sekä fyysisesti että henkisesti kuormittavaa. Alan ammattilaisten kumppanina koemme vastuuksemme huolehtia, että arkemme sankarit jaksavat työssään.

Tavoitteenamme on kampaamoalan hyvinvoivimmat asiakkaat. Käytännön toiminnassamme tämä tarkoittaa, että teemme valintoja, jotka edesauttavat kampaamoalan ammattilaisten taloudellista, terveydellistä ja henkistä hyvinvointia. Mittaamme onnistumistamme vuosittain teettämällämme hyvinvointitutkimuksella.

#2

#2 VASTUULLISTA KULUTTAMISTA JA TUOTANTOA

Four Reasons -hiustuotteet on valmistettu vegaanisista raaka-aineista ja pakattu mahdollisimman ympäristöystävällisesti. Tuotteidemme laatu, turvallisuus ja vastuullisuus on meille tärkeää.

Muutamia asioita, joita olemme jo tehneet:

Kaikki uudistetut Four Reasons -tuotteet ovat täysin vegaanisia. Kyllä, niin kampaamoalan ammattilaisten käyttöön tarkoitetut tekniikkatuotteet kuin kaikki nämä: Four Reasons Original, Four Reasons Professional, Four Reasons No Nothing, Four Reasons Color Mask, Four Reasons Nature.

Yhtäkään Four Reasons -tuotetta tai niiden raaka-aineita ei ole testattu eläinkokeilla. Tuotteidemme raaka-aineina käytetään tunnettujen eurooppalaisten toimittajien raaka-aineita, joita ei EU:n lainsäädännön mukaan saa testata eläinkokeilla.

Tällä hetkellä 99 % pakkauksistamme on kierrätettäviä ja 35 % kaikkien jälleenmyyntituotteidemme muovipakkauksista on joko kierrätys- tai biomuovia. Käytämme tuotteiden lähetyksessä laatikoita, jotka ovat 85 % kierrätyspahvia ja 100 % kierrätetyistä materiaaleista valmistettua täytepaperia sekä pakkausteippiä. Lähetyksemme saattavatkin näyttää hieman rujoilta mutta tapanamme ei ole tuhlata ympäristöä tyyliseikkoihin – kauneutta on monenlaista, myös pakkauksissa!

#3

#3 ILMASTOTEKOJA

Me Four Reasonsilla olemme mukana ilmastotalkoissa ja kuljemme tavoitteellisesti kohti hiilineutraalia liiketoimintaa.

Koko konsernimme yhteinen ilmastotavoite on kiinteistöjen, kuljetusten ja liikkumisen hiilineutraalius vuoteen 2035 mennessä. Tavoite on rajattu näihin kolmeen osa-alueeseen, koska fossiilisten polttoaineiden vähentäminen on tärkein keino ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi ja näiden osa-alueiden kautta pystymme siihen toiminnallemme parhaiten vaikuttamaan. Four Reasons pyrkii saavuttamaan tavoitteen konsernin vauhtia nopeammin, jo vuoden 2029 loppuun mennessä. Pyrimme aina ensisijaisesti vähentämään liiketoiminnastamme syntyviä kasvihuonekaasupäästöjä, mutta tarvittaessa myös kompensoimme tai hyvitämme toiminnastamme aiheutuvat päästöt.

#4

Vastuullisuusraportti 2020

Olet niitä, jotka oikeasti jaksavat perehtyä aiheeseen ajan kanssa? Mahtavaa!
Lataa tästä vuoden 2020 vastuullisuusraporttimme!

Kerro palautteesi - olemme täällä sinua varten!

Myynti

Aili Tumelius

Myyntikonsultti Alueet: Oulu, Pohjois-Suomi

Jämpti ja tehokas nainen, josta ei kertakaikkiaan voi olla tykkäämättä. Puhelias, positiivinen persoona, joka pyrkii aina ylittämään itsensä.

Aili Tumelius

Myyntikonsultti

+358400 361 735 aili.tumelius@fourreasons.fi
Ari-Pekka Virkkala

Myyntikonsultti Alueet: Kajaani, Iisalmi, Raahe, Vaasa

Luotettava, jämpti ja asiantunteva vilkkusilmä. Hyväntuulinen herrasmies, joka seisoo sanojensa takana.

Ari-Pekka Virkkala

Myyntikonsultti

+35844 041 1012 ari-pekka.virkkala@fourreasons.fi
Eeva-Maria Owen

Myyntikonsultti Alueet: Helsinki, Hanko

Nauravainen, tunteellinen hauskuuttaja, joka on loputtoman kiinnostunut kaikesta uudesta. Symppis, jota on helppo lähestyä!

Eeva-Maria Owen

Myyntikonsultti

+35850 445 0469 eeva-maria.owen@fourreasons.fi
Harri Juvonen

Myyntikonsultti Alueet: Helsinki, Nummela

Älykäs, turvallisen rauhallinen ja kohtelias herrasmies! Porukan “laskukone” ja hyväntuulinen tiimipelaaja.

Harri Juvonen

Myyntikonsultti

+35844 504 2206 harri.juvonen@fourreasons.fi
Hemmo Leskinen

Myyntikonsultti Alueet: Turku, Kaarina, Raisio, Salo, Naantali, Paimio, Parainen, Lohja

Osaava, empaattinen ja valloittava persoona. Hymyileväinen hurmuri, josta huokuu hyväsydämisyys ja hyväntuulisuus.

Hemmo Leskinen

Myyntikonsultti

+35845 112 1141 hemmo.leskinen@fourreasons.fi
Jari Luomala

Myyntikonsultti Alueet: Itä-Helsinki, Porvoo, Loviisa, Kotka, Hamina

Jari on hauska ja hyväntuulinen, helposti lähestyttävä kollega, jonka hymy valaisee pimeimmänkin päivän! Meidän sympaattinen velikulta, kohtelias ja täsmällinen myyntimies, joka tulee kaikkien kanssa toimeen.

Jari Luomala

Myyntikonsultti

+35840 554 6621 jari.luomala@fourreasons.fi
Jusa Valvanto

Myyntikonsultti Alueet: Riihimäki, Hyvinkää, Hämeenl., Järvenpää, Valkeakoski

Rehti, rauhallinen ja empaattinen gentlemanni, jolla aina pieni pilke silmäkulmassa. Jusa ei tee itsestään numeroa ja ehkä juuri siksi hän on kaikkien mielestä loistotyyppi!

Jusa Valvanto

Myyntikonsultti

+35850 382 9518 jusa.valvanto@fourreasons.fi
Kalle Kuvaja

Myyntijohtaja

Karismaattinen ja kohtelias herrasmies, jonka hymy saa aina hyvälle tuulelle. Kuunteleva ja ratkaisukeskeinen ja kannustava myynnin vetäjä, josta huokuu hyväsydämisyys.

Kalle Kuvaja

Myyntijohtaja

+35840 731 6968 kalle.kuvaja@fourreasons.fi
Leila Rantala

Myyntikonsultti Alueet: Rauma, Uusikaupunki, Pori, Laitila, Loimaa, Somero, Vammala

Miellyttävä ja rennon rempseä keskustelija, joka on täsmällinen ja tehokas. Monessa mukana olevalta Leilalta saa parhaat ruokareseptit.

Leila Rantala

Myyntikonsultti

+358400 499 463 leila.rantala@fourreasons.fi
Mauno Ulvila

Myyntikonsultti Alueet: Kokkola, Seinäjoki, Parkano, Kankaanpää, E- ja K-Pohjanmaa

Luotettava ja jämpti herrasmies ja porukan nallekarhu. Mane pitää huolen siitä, että asiat ovat just eikä melkein.

Mauno Ulvila

Myyntikonsultti

+358400 494 636 mauno.ulvila@fourreasons.fi
Mika Saartila

Myyntikonsultti Alueet: Pirkanmaa

Tarkka ja sanansa mittainen Myyntimies isolla M:llä. Rehti ja reilu kaveri, jonka loistava huumorintaju ilostuttaa aina päivää.

Mika Saartila

Myyntikonsultti

+35845 344 4204 mika.saartila@fourreasons.fi
Panu Aho

Myyntikonsultti Alueet: Kuopio, Joensuu, Varkaus, Itä-Suomi

Sukkela ja sympaattinen savolainen, joka viihtyy tien päällä ja matkustelee mielellään. Panun voi bongata koripallokentältä, jonka vastapainoksi hän on myös aktiivinen penkkiurheilija.

Panu Aho

Myyntikonsultti

+358503093020 panu.aho@fourreasons.fi
Pekka Paananen

Myyntikonsultti Alueet: Jyväskylä, Pieksämäki, Keski-Suomi

Huumorintajuinen ja sanojensa takana seisova lentäjä-ässä, joka naurattaa huonoinakin päivinä. Aito ja vekkuli työkaveri, joka on aina hyvällä tuulella.

Pekka Paananen

Myyntikonsultti

+35845 112 4442 pekka.paananen@fourreasons.fi
Päivi Kokkonen

Myyntikonsultti Alueet: Lahti, Kouvola, Lappeenranta, Imatra

Elämäniloinen, aina hyväntuulinen ja aurinkoinen vilkkusilmä. Innostuu uusista asioista ja ottaa toiset huomioon. Päivin nauru tarttuu!

Päivi Kokkonen

Myyntikonsultti

+358400 811 500 paivi.kokkonen@fourreasons.fi
Titi Kekkonen

Myyntikonsultti Alueet: Espoo, Vantaa

Ihmisläheinen ja empaattinen tiikeriemo, joka innostuu helposti. Titi osaa nauttia elämän pienistä asioista ja jakaa iloisuuttaan myös muille!

Titi Kekkonen

Myyntikonsultti

+35845 261 6019 titi.kekkonen@fourreasons.fi

Asiakaspalvelu

Pia Lapiolahti

Four Reasons Shop / Asiakaspalvelu

Jämäkkä ja sanavalmis myymälän kuningatar ihastuttaa mahtavalla huumorintajullaan ja asiantuntevalla asiakaspalvelullaan. Hyväsydämisen Pian eläinrakkaudelle ei löydy rajoja!

Pia Lapiolahti

Four Reasons Shop / Asiakaspalvelu

+358201 410 415 pia.lapiolahti@fourreasons.fi
Shan Hakala

Asiakaspalvelu

Hauska ja valloittava leijonaemo, jonka hymy valaisee päivän kuin päivän. Iloinen, nauravainen ja ystävällinen persoona, joka auttaa aina tarvittaessa.

Shan Hakala

Asiakaspalvelu

+358201 410 410 shan.hakala@fourreasons.fi

Koulutus

Antero Lahtinen

Master Educator

Taitava tyyliniekka ja leikkausguru, jolle hiustenleikkaaminen on sydämen asia. Rento ja toiset huomioonottava Antsa on aina hauskaa seuraa – hiusten lisäksi voi päätyä juttusille vaikkapa ruokavaliosta!

Antero Lahtinen

Master Educator

antero.lahtinen@fourreasons.fi
Elisa Cavén

Head of Education Äitiysvapaalla

Lahjakas ja aurinkoinen vaaleiden hiusten kuningatar ja raidoitusten ruhtinatar. Jos Elisa ei jotain tiedä, kääntää hän kaikki kivet selvittääkseen asian.

Elisa Cavén

Head of Education

elisa.caven@fourreasons.fi
Harri Paananen

Product Development Director

Mestari, joka ei pidä suurta meteliä itsestään. Karismaattinen esiintyjä ja kemiantaituri, jonka tietämys ja koulutustaidot ovat omaa luokkaansa. Huumorintajuinen pohdiskelija, jolta on helppo kysyä neuvoa (hiusten lisäksi myös autoista)!

Harri Paananen

Product Development Director

harri.paananen@fourreasons.fi
Markku Ruotsalainen

Master Educator

Kaikkien rakastama nallekarhu, joka laittaa aina muiden tarpeet omiensa edelle. Helpostilähestyttävä, lempeä ja kannustava reseptien fiilistelijä, jota on helppo halata. Töiden ulkopuolella Markun voi bongata avannosta tai juoksemasta!

Markku Ruotsalainen

Master Educator

markku.ruotsalainen@fourreasons.fi
Tiina Korkeakoski

Education Coordinator

Koulutustiimin mama ja “koossapitävä Shaper-lakka”, jolla on kouluttajien asiat paremmin hyppysissä, kuin heillä itsellään.Toimiston pitkäpinnainen hyvä haltija, jolta onnistuu kaiken hoitaminen maan ja taivaan väliltä.

Tiina Korkeakoski

Education Coordinator

+358201 410 412 tiina.korkeakoski@fourreasons.fi

Freelance-kouluttajat

Annika Allenius

Freelance-kouluttaja Stooli, Lahti

Iloinen, hersyvä ja helpostilähestyttävä tehopakkaus. Lettikuningatar ja värjääjä vailla vertaa!

Annika Allenius

Freelance-kouluttaja

annika.allenius@fourreasons.fi
Anu Purojärvi

Freelance-kouluttaja Verstas, Jyväskylä

Sähäkkä ja suorasanainen koulutustiimin powernainen! Ihana persoona, jolla on vahva osaaminen hiusalan kaikista osa-alueista ja aina langat käsissään.

Anu Purojärvi

Freelance-kouluttaja

anu.purojarvi@fourreasons.fi
Juha Haavio

Freelance-kouluttaja Avantgarde, Turku

Ahkera ja aikaansaseuraava perfektionisti, jolla on äärimmäinen tietämys hiusasioista, ja oikeastaan koko elämästä ylipäänsä. Aina valmis auttamaan!

Juha Haavio

Freelance-kouluttaja

juha.haavio@fourreasons.fi
Maarit Heinonen

Freelance-kouluttaja Tinos Hair Design, Rauma

Luotettava ja positiivinen lempeä kaunotar, joka valloittaa innostavalla ja iloisella persoonallaan. Tiimin huipputekijä Raumalt!

Maarit Heinonen

Freelance-kouluttaja

maarit.heinonen@fourreasons.fi
Mikko Anttila

Freelance-kouluttaja Hiusahjo, Kemi

Superkiva ja ystävällinen Pohjosen poika, joka jaksaa aina hymyillä. Tukkajuttujen multitalentti ja Joico-pro on innostava kouluttaja ja loistava duunikaveri.

Mikko Anttila

Freelance-kouluttaja

mikko.anttila@fourreasons.fi
Roosa Mononen

Freelance-kouluttaja Lara’s Hair & Beauty, Seinäjoki

Ihana ilopilleri! Kuopion lahja tiimillemme.

Roosa Mononen

Freelance-kouluttaja

roosa.mononen@fourreasons.fi
Sonja Määttänen

Freelance-kouluttaja Elycia, Turku

Ihanan rauhallinen, kuuntelevainen ja helposti lähestyttävä ilopilleri Turusta. Sonjan pilkuntarkkaa työtä niin värien, leikkausten kuin kampaustenkin kanssa on ilo seurata.

Sonja Määttänen

Freelance-kouluttaja

sonja.maattanen@fourreasons.fi
Timo Saari

Freelance-kouluttaja Enigma Hair, Turku

Rennonletkeä juppi-hippi-punkkari, jolla on aina pilke silmäkulmassa. Supermukava huippuammattilainen!

Timo Saari

Freelance-kouluttaja

timo.saari@fourreasons.fi
Tony Koskiluoma-Vaarno

Freelance-kouluttaja VOX, Lohja

Tony on lupsakka ja lutunen, koulutustiimimme huumorintajuinen seuramies! Helposti lähestyttävä kaveri, jolle kampaamoala ja kouluttaminen ei ole vain työtä vaan sydämenasia. Siksi hänen kykynsä jakaa tietoa ja osaamista eteenpäin onkin vailla vertaa.

Tony Koskiluoma-Vaarno

Freelance-kouluttaja

tony.koskiluoma-vaarno@fourreasons.fi
Tuomas Hakunti

Freelance-kouluttaja Clip, Kokkola

Tukan kanssa tarkka ja ammattitaitoinen herrasmies, joka tuo tiimiin hiljaista huumoria ja kan ochså humor på svenska. Sanavalmiudella varustettu tukkataikuri!

Tuomas Hakunti

Freelance-kouluttaja

tuomas.hakunti@fourreasons.fi

Tuotteet

Harri Paananen

Product Development Director

Mestari, joka ei pidä suurta meteliä itsestään. Karismaattinen esiintyjä ja kemiantaituri, jonka tietämys ja koulutustaidot ovat omaa luokkaansa. Huumorintajuinen pohdiskelija, jolta on helppo kysyä neuvoa (hiusten lisäksi myös autoista)!

Harri Paananen

Product Development Director

harri.paananen@fourreasons.fi
Pia Nurmi

Product Specialist

Vilpittömällä ja avuliaalla Pialla on huikea tietomäärä kosmetiikasta ja niiden raaka-aineista. Pialla on palava halu innovoida parhaat tuotteet ja hänestä huomaa kuinka omasta työstään voi nauttia.

Pia Nurmi

Product Specialist

+358447757522 pia.nurmi@fourreasons.fi

Vienti

Arto Välimäki

Director of International Business

Kampaamoalan konkari, joka tekee työtään täydellä sydämellä. Vekkulin vitsiniekan hillitön huumori toimii hyvänä vastapainona Arton kylmälle myyntilogiikalle.

Arto Välimäki

Director of International Business

+358505596595 arto.valimaki@fourreasons.fi
Mila Wels

Export Coordinator

Vientitiimin tehopakkaus Mila on työssään täsmällinen, aurinkoinen ja aikaansaava. Ihailemme Milan huikeaa tyylitajua ja ystävällisyyttä – hän auttaa täydellä sydämellä. Vientiasiakirjojen lisäksi huolehtii 100 % varmoin ottein myös kollegoidensa vetreydestä: Milan keppijumppa on viikon kohokohta!

Mila Wels

Export Coordinator

+358405466974 mila.wels@fourreasons.fi
Titu Salmela

International Marketing Manager

Kukkia rakastava emohahmo ja esteetikko, jolla on hersyvä huumori ja empatiakyky omaa luokkaansa. Touhukas tapahtumahaltijatar ja kansainvälisen markkinoinnin tehopakkaus, joka tuntee yrityksen kaikki osa-alueet ja on aina valmis auttamaan.

Titu Salmela

International Marketing Manager

+358405551435 titu.salmela@fourreasons.fi

Markkinointi & viestintä

Henna Haapala

Social Media Content Creator

Henna on superluova somesisältöjen ideanikkari, empaattinen hassuttelija ja multitalentti, joka ottaa homman haltuun niin kameran edessä kuin takana. Ihailemme Hennan rentoa otetta elämään, visuaalista silmää ja positiivista asennetta – hän on tyyppi, joka levittää ympärilleen hyvää spirittiä!

Henna Haapala

Social Media Content Creator

+35845 252 1104 henna.haapala@fourreasons.fi
Johanna Strömsholm

Head of Marketing & Communications

Energinen ja räiskyvä ilopillleri, jolta ei ideat lopu. Napakka ja päämäärätietoinen viestinnän sähköjänis, joka jaksaa huolehtia myös ihmisistä. Mitä isompi projekti, sen parempi!

Johanna Strömsholm

Head of Marketing & Communications

+35844 0111 584 johanna.stromsholm@fourreasons.fi
Jonna Niiranen

B2B Marketing & Education Team Lead

Jonna on rempseä, iloinen ja värikäs persoona, joka suhtautuu kaikkeen positiivisen uteliaasti. Tämä energinen ja oma-aloitteinen tyylitaituri on toimistomme väripilkku ja päiviemme piristys!

Jonna Niiranen

B2B Marketing & Education Team Lead

+35840 632 5000 jonna.niiranen@fourreasons.fi
​Mira Suurnäkki

Marketing Manager & Team Lead, B2C

Mira on ihana, tunteikas tukkajumalatar, joka yllättää aina loputtomalla luovuudellaan. Tämä kuplivan iloinen persoona ja lahjakas luonnonlapsi on aivan killeri kirjoittaja. Tarkka ja pedantti, tunnollinen energiapakkaus!

​Mira Suurnäkki

Marketing Manager & Team Lead, B2C

+35850 373 6232 mira.suurnakki@fourreasons.fi
Monna Viiman

PR & Communications Manager

Positiivinen ja sosiaalinen Monna hoitaa homman kuin homman. Energinen vaikuttajamarkkinoinnin osaaja, joka on helposti lähestyttävä ja tulee kaikkien kanssa juttuun. Kaikki hoituu – tämä asenne vie pitkälle!

Monna Viiman

PR & Communications Manager

+358447797022 monna.viiman@fourreasons.fi
Titu Salmela

International Marketing Manager

Kukkia rakastava emohahmo ja esteetikko, jolla on hersyvä huumori ja empatiakyky omaa luokkaansa. Touhukas tapahtumahaltijatar ja kansainvälisen markkinoinnin tehopakkaus, joka tuntee yrityksen kaikki osa-alueet ja on aina valmis auttamaan.

Titu Salmela

International Marketing Manager

+358405551435 titu.salmela@fourreasons.fi
Veikko Kastemaa

Creative Director

Helposti lähestyttävä ihminen rautaisilla hermoilla, hyväsydäminen taiteilija. Pohdiskeleva, lempeän viisas ammattilainen ja luova nero markkinointidesignimme taustalla!

Veikko Kastemaa

Creative Director

veikko.kastemaa@fourreasons.fi
Marika Hagman

Digital Marketing Manager Äitiysvapaalla

Oma-aloitteinen “jalat maassa” -tyyppi, joka on päältä tyyni ja sisältä sähäkkä. Katu-uskottava digiosaaja ja työkavereiden IT-tukihenkilö, jolla on huumorintaju kohdallaan! Marika on rock!

Marika Hagman

Digital Marketing Manager

Varasto & logistiikka

Anu Salesto

Varastotyöntekijä

Tuhattaituri, jolta onnistuu tehtävä kuin tehtävä!

Anu Salesto

Varastotyöntekijä

anu.salesto@fourreasons.fi
Harri Holopainen

Supply Chain Manager

Hillityn charmantti, rauhallinen ja lempeä varaston valoisa vartija. Auttavainen ja osaava järjestelmänero ja logistiikan mestari!

Harri Holopainen

Supply Chain Manager

+358201410400 harri.holopainen@fourreasons.fi
Petri Koskinen

Logistiikkapäällikkö

Jämpti, huolehtivainen ja uuttera työhullu, josta kuoriutuu tarvittaessa myös hauska seuramies. Duracell-patteritkin väsyy nopeammin kuin Pete!

Petri Koskinen

Logistiikkapäällikkö

+358201 410 400 petri.koskinen@fourreasons.fi
Pirjo Venninen

Varastotyöntekijä

Räiskyvä persoona, joka kiinnitettiin kokoonpanoon jo yrityksen alkumetreillä.

Pirjo Venninen

Varastotyöntekijä

Talous & hallinto

Jyrki Hakala

Toimitusjohtaja

Sydämellinen, innostava johtaja. Vahva visionääri, joka on myös lämmin, kuunteleva ja avoin persoona. Suorapuheinen, luotettava ja reilu esimies.

Jyrki Hakala

Toimitusjohtaja

Piia Lappalainen

Financial Controller

Sädehtivän sporttaava rokkimimmi, joka on tarkkaakin tarkempi, sydämellinen ilopilleri. Tomera tähtisilmä ja loistava työkaveri, joka on aina valmis auttamaan.

Piia Lappalainen

Financial Controller

+358201 410 413 piia.lappalainen@fourreasons.fi

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin