Four Reasons Optima

Kysyimme tuhannelta suomalaiskampaajalta millainen olisi heidän unelmiensa värisarja, koska halusimme luoda täydellisen hiusvärin. Kehitimme vastausten pohjalta Four Reasons Optiman.

Four Reasons Optima häivyttää rajan kevyt- ja kestovärien välillä – samaa sarjaa voidaan käyttää kaikkiin väritöihin. Selkeitä sävyjä on helppo sekoittaa ja ne toimivat loistavasti myös yksinään. Sävyt ovat samalla sekä kauniin läpikuultavia että erittäin syviä. Hiuksissa on värikäsittelyn jälkeen upean sävykäs, kiiltävä väri ja ne tuntuvat pehmeiltä. Värisarja on hajusteeton ja vegaaninen.

Neljä syytä

1

Erinomainen peittokyky

2

Kristallimainen kiilto

3

Hajusteeton – tuoksuilla personoitava!

4

Luotettava ja helppokäyttöinen

KORJAA, KOSTEUTTAA JA ANTAA KIILTOA

Hiusvärin ytimessä vaikuttaa kehittämämme HydraRepair™-teknologia, joka perustuu kasvipohjaisen keratiinin ja kollageenin tehokkaaseen yhteisvaikutukseen. Phytokeratiinin korjaavat ja phytokollageenin tehokosteuttavat ominaisuudet tukevat toisiaan HydraRepair-teknologiassa, joka suojaa, korjaa ja kosteuttaa hiuksia värikäsittelyn aikana.

HydraRepair-teknologian lisäksi värisarjassa käytetään ravitsevia luonnonöljyjä. Valkohilpan siemenöljy antaa hiuksille näyttävän kiillon. Monoi de Tahiti -öljy vahvistaa ja ravitsee hauraita, kuivia hiuksia tehokkaasti ja syväkosteuttaa hiusta pintaa syvemmältä. Baobab-öljy sisältää suuren pitoisuuden A-, D-, E-, ja F-vitamiineja ja kosteuttaa hiuksia intensiivisesti.

SÄVYPERHEITÄ, JOILLA ON OMA LUONTEENSA

Cover-sävyt yhdistävät voimakkaan peittokyvyn ja ruskean sävyn. Cover-sävyt on jaettu kolmeen ryhmään: viileät, neutraalit ja lämpimät. Värit muodostavat yksistään käytettyinä pehmeän värisävyn peittäen samalla harmaat hiukset.

Intense-sävyt ovat luonteeltaan intensiivisiä ja puhtaita. Niitä voidaan käyttää joko yksistään luomaan voimakasta sävykkyyttä tai ne voidaan sekoittaa muiden sävyjen joukkoon voimistamaan värin luonnetta.

Reflection-sävyt ovat valmiiksi sekoitettuja, luonnollisia vivahdekokonaisuuksia, joilla saadaan aikaan kauniita murrettuja ruskeita ja kuparisia sävyjä.

Mixer-sävyt tarjoavat luovat työkalut, joilla voi muokata valittuja värisävyjä toiveiden mukaisiksi tai luoda voimakkaita shokkivärejä.

Highlift-sävyt ovat vaalennusvärejä, joilla saavutetaan samanaikaisesti voimakas vaalennus ja tehokas taitto.

TOTAL TÄYDENTÄÄ OPTIMA-VÄRIPERHEEN

Four Reasons Optima -värisarja on kampaajien toiveiden pohjalta kehitetty värituotesarja, joka tarjoaa monipuolisen sävyvalikoiman ammattikäyttöön. Monipuolinen värisarja täydentyy nyt Optima Total -väriperheellä, joka perustuu peittäviin ja neutraaleihin väripigmentteihin. Optima Total on erityisesti tyvivärjäyksiin suunniteltu, 100 % harmaanpeiton takaava värituote. Optima Total -sarjalla värjääminen on poikkeuksellisen nopeaa: 10 minuutin vaikutusaika lyhentää värikäsittelyyn kuluvaa aikaa ja tarjoaa myös hyväkatteisen lisäpalvelumahdollisuuden kampaajalle.

Optima Total -värisarjan kanssa työskentely on helppoa; tarkkaan valittu kompakti värivalikoima sekä ihanan täyteläinen, hyvin levittyvä koostumus tekevät värjäämisestä sujuvaa ja hauskaa. Optima Total -sarjan värit sisältävät fermentoitua vihreää kahvia, jonka antioksidanttiset polyphenolit ja kofeiini vilkastuttavat hiuspohjan mikroverenkiertoa ja edistävät hiuspohjan hyvinvointia.

Optima Total -värisarja on hajusteeton ja vegaaninen.

MAKEOVER LUO IHANTEELLISEN POHJAN

Four Reasons Optima Makeover luo täydellisen pohjan väripigmenttien ihanteelliselle toiminnalle. Se varmistaa, että lopputuloksesta tulee puhtaampi, täyteläisempi ja sävykkäämpi. Baobab-siemenöljy, avokadoöljy ja bambu-uute ravitsevat hiuksia sekä suojaavat hiuksen rakennetta värinpoiston rasitukselta.

Tee hiuksiin Four Reasons Optima Makeover -värinpoistokäsittely ennen värjäystä, jos:

  • keinotekoisen, nykyisen sävyn vivahde on eri
  • halutaan selkeä sävymuutos esimerkiksi tuhkasta kultaan tai viileästä punaisesta kupariin
  • nykyisen sävyn tummuusaste on haluttua sävyä tummempi ja halutaan selkeästi nykyistä vaaleampi lopputulos
  • latvassa on selkeää värikerrostumaa
  • halutaan poistaa suoraväri tehokkaasti ja nopeasti

TUHANSIEN KAMPAAJIEN SUOSITTELEMA

”Värisarjat ovat parhaimmat mitä olen koskaan käyttänyt. Kokemusta neljästä muusta. Tuntuu, että todella ajatellaan ja halutaan meidän parasta. Koulutuksen taso ollut loistava: olen saanut jokaisesta e-koulutuksesta vahvistusta omaan näkemykseen ja pystynyt kehittämään osaamistani. Paras edustajakin tähän mennessä!”
Nina Karhunen, VALOA Hair, Nummela

“Optima- ja Luxima -värisarjat ovat helppokäyttöisiä, sopivat myös vaativiin värjäyksiin, antavat pitkään pysyvän ja upeakiiltoisen lopputuloksen. Myös asiakkailta saamamme palaute on ollut erittäin positiivista. Toimitukset saapuvat suoraan liikkeeseen tilauksen jälkeen seuraavana päivänä.”
Angelika Andreeva, Salon Hot Hair, Espoo

“Hyvät tuotteet, hyvät edut ja nopea toimitus! Värit ovat tosi hyvät ja helppo käyttää! Hinta-laatusuhde on kohdallaan väreissä ja jälleenmyyntituotteissa. Toimitusnopeus on ihan huippua! Suosittelen.”
Arja Salmenoja, Hius- ja kauneushuone Kristalli

OPTIMA-VÄRISARJA ESITTÄYTYY

Four Reasons Optima
Hajusteeton hiusväri ammattikäyttöön.

Four Reasons Optima Cream Oxid 1,5 % / 3 % / 6 % / 9 % / 12 %
Hapete Four Reasons Optima -hiusvärille. Hajusteeton.

Four Reasons Optima Makeover
Hapettuvan hiusvärin ja suoravärin poistaja. Sisältää hajusteita.

OPTIMA-VIDEOKOULUTUS

Four Reasons Optima on helppokäyttöinen ja nopeasti omaksuttava ammattilaisvärisarja, joten sen käyttöönotto ei vaadi koulutuspäivään osallistumista. Käyttöönoton helppouden varmistamiseksi laadimme kuitenkin tuotekoulutusvideoita, joissa kouluttajamme opastavat kaiken tarvittavan Optiman käytön aloitukseen.

KATSO OPTIMA-VIDEOKOULUTUS

Lue lisää! Artikkeleita Optimasta

Oletko kiinnostunut liikekoulutuksesta?

  • Tarkenna halutessasi tarpeitasi ja toiveitasi

#OPTIMACOLOR

[instagram-feed type=hashtag hashtag=”#optimacolor”]

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin