Inspiraatio Tuotteet

Hiustrendit 2024: yksilöllisyyttä ja 90-lukua

Four Reasons

Jos Cowgirl copper, Wulf cut ja Teddy bear bronde olivat vuoden 2023 valloittavimpia hiustrendejä, mitä vuosi 2024 tuo meille tullessaan? Vuonna 2024 hiustrendeissä nähdään selkeä siirtyminen kohti yksilöllisyyttä ja 90-luvun innoittamia tyylejä, tuoden uuden näkökulman hiustenhoitoon ja muotoiluun. Hyödynnä Four Reasons kouluttaja Jasmin Hurskaisen ja koulutuspäällikkö Elisa Cavénin koostama trendikatsaus vuodelle 2024.

Young beautiful blonde woman holding heart and question mark reminder smiling and laughing hard out loud because funny crazy joke.

Henkilökohtaisuus kiilaa etusijalle

2024 Hiustrendeissä huomioidaan yhtä enemmän jokaisen yksilöllisiä piirteitä ja persoonallisuutta. Piatu Puhakan sopivuusajattelu -koulutus on täydellinen työväline ihmisen yksilöllisyyden huomioimiseen. Ota siis värit, leikkaus ja stailaus avuksi, kun haluat korostaa ja tuoda esiin asiakkaasi parhaita puolia.

Mixie cut tulee muotiin

Contour cutting on täydellinen leikkaus, kun halutaan luoda kehys asiakkaan kasvojen ympärille. Samalla tavalla, kun meikissä voi muokata kasvojen muotoa, myös räätälöidyllä hiustenleikkauksella, kuten kerrostuksella, voidaan tehdä samoin.

Yksi ja sama hiustenleikkaus ei sovi kaikille, siksi ammattilaisen kanssa on hyvä katsoa mikä sopii juuri asiakkaalle. Lyhyet mallit ovat aina muodissa, mutta uusin trendi on Mixie cut: lyhyttä, huoletonta ja rikottua. Tämä on täydellinen yhdistelmä pixie cutia ja mullettia.

It’s all about the 90s: 90-luvun paluu

Paluu menneisyyteen on in, kun katseet kääntyvät yli kolmen vuosikymmenen takaiseen aikaan: 90-luvun hiustrendit ovat tulleet takaisin nykyaikaisella twistillä.

Hiuksissa saa olla kerroksia ja huoletonta tekstuuria yhdistettynä luonnollisiin mutta täyteläisiin sävyihin. Hiuksissa siis suositaan rentoja kerroksia ja tekstuuria, yhdistettynä luonnollisiin ja monipuolisiin värivaihtoehtoihin. Tämä retrohenki tuo mukanaan rentoutta ja keveyttä hiustrendeihin.

Hiuskoristeet tulevat takaisin? Muotoilu yksinkertaistuu

Vuosi 2024 korostaa myös monipuolisuutta hiusten muotoilussa: helppohoitoisuutta, mutta näyttävyyttä.

Hiusten muotoilussa föönaus ja erilaiset hiuskoristeet, kuten 90-luvulta tutut hiusklipsit ja pannat, ovat jälleen suosiossa. Hiusklipsit, hiussoljet, donitsit, hiuspannat ja siksak-hiuspannat.. Nämä 90- luvun hiuskoristeet ovat tehneet paluun. Perinteiset kihartimet ovat jääneet vähemmälle, kun hiusten muotoilu föönauksella lisääntyy – ja tietysti heatless curls pitävät pintansa.

Väreissä nähdään lämpöä ja huolettomuutta

Väreissä saa olla lämpöä, täyteläisyyttä ja huolettomuutta. Hiukset voivat olla tummasta vaaleaan liukuvia ja siksi helpompia ylläpitää. Low-maintenance värjäys ei kuitenkaan tarkoita sitä, että hiukset eivät vaadi ylläpitoa. Värjäyksissä mennään siihen suuntaan, että se suunnitellaan yksilöllisiä piirteitä korostaen. Esimerkiksi kasvojen viereen voidaan tehdä vaaleampia ”money pieces”, jolloin tuodaan kirkkautta kasvojen viereen. Tämäkin oli suosittua ysärillä! Tekniikkaa voidaan kätevästi käyttää kupareissa, ruskeissa ja tummissakin väreissä, hyödyntäen sävyeroja.

Tuotesuositukset

Mitä tarvitset Bouncy Blowoutiin tai kuinka saat Mixie cutiin tekstuuria ja rentoutta? Jasmin kokosi suosikkituotteensa vuoden 2024 apuvälineiksi.

Bouncy Blowout stailaus

Original-sarjan tuotesuositukset:

Pohjustustuotteet, föönauksen pohjalle parhaat tuotteet:

Four Reasons Original Volume mousse ja parhaan pohjustustuotteen palkinnon napannut Four Reasons Original Blow-Dry Fluid
Viimeistelytuotteet, tuuheutta, rakennetta ja pitoa: Four Reasons Original Volume Texture Spray ja Four Reasons Original Strong Styling Hairspray

Professional-sarjan tuotesuositukset:

Pohjatuotteet: Föönauksen pohjalle Four Reasons Professional Fiber Mousse
Viimeistelytuotteet: Four Reasons Professional Body Boost ja Four Reasons Professional Finishing Spray

Mixie cut

Original-sarjan tuotesuositukset:
Four Reasons Original Volume Powder tai Four Reasons Original Fiber Wax

Professional-sarjan tuotesuositukset:
Four Reasons Professional Texture wax tai Four Reasons Professional Body Boost

Kiiltoa hiukseen

Original-sarjan tuotesuositukset:
Four Reasons Original Shine Spray
Professional-sarjan tuotesuositukset:
Four Reasons Peofessional Dry Shine Spray

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin