Kasva kampaamoalan huipulle – Four Reasons tukee matkaasi


Rakenna vahva pohja urallesi Four Reasonsin opiskelijaeduilla

Tervetuloa Four Reasonsin siipien alle! Matka ammattilaiseksi on yhtä ainutlaatuinen kuin sinä, ja olemme koonneet kattavan paketin etuja, jotka tukevat kehitystäsi ja kasvuasi. Liittymällä kampaajien yhteisöön, saat käyttöösi parhaat työvälineet ja erikoistarjoukset, oletko valmis?

Opiskelijan edut: näillä rakennat osaamistasi

Polkusi parturi-kampaajana alkaa tästä – ja me Four Reasonsilla haluamme tukea sinua matkallasi.

Tukkuhinnat jo opiskeluaikana:
Tarjoamme mahdollisuuden ostaa tuotteitamme verkkokaupastamme tukkuhinnoin ja tekniikkatuotteita -30 % alennuksella.

E-koulutukset ilman kustannuksia:
Kasvun ja oppimisen ei tulisi pysähtyä luokkahuoneen seinien sisäpuolelle. Saat rajattoman pääsyn kaikkiin e-koulutuksiimme veloituksetta. Olipa kyse sitten uusimpien trendien opiskelusta tai syventävistä tekniikkakursseista, voit laajentaa osaamistasi omalla ajallasi, omassa tahdissasi.

Stipendit ansioituneille:
Tunnustamme ja palkitsemme vuosittain niitä opiskelijoita, jotka osoittavat erityistä motivaatiota ja innostusta alalleen.

REKISTERÖIDY VERKKOKAUPPAAMME

Yhteistyö avaa ovia

Oletko halunnut päästä kulissien taakse hiusmuotinäytöksiin tai alan muihin upeisiin tapahtumiin? Seuraa sometilejämme, joissa etsimme säännöllisesti uusia lahjakkuuksia assistenteiksi. Assarointi on mahtava tilaisuus verkostoitua jo opiskeluaikana ja saada arvokkaita vinkkejä sekä inspiraatiota alan parhaimmistolta.

Olemme kehittäneet kattavan yhteistyöohjelman oppilaitosten kanssa. Käymme vuosittain kouluttamassa noin 25 koulussa ja tavoitamme noin 400 opiskelijaa ympäri Suomen.

Four Reasons Taitaja-kilpailun sponsorina

Haluamme tukea nuoria lahjakkaita tulevia parturi-kampaajia: olemme sponsoroineet Taitaja-kilpailua vuodesta 2021 lähtien. Olemme mukana myös tuomaroimassa ja palkitsemassa sekä finalistit että tietysti kilpailun voittajan upeilla palkinnoilla.

Kilpailun voittaja saa näkyvyyttä Four Reasonsin kautta ja ponnahduslaudan tulevaisuudelleen kampaamoalan huippuosaajien joukossa.

Helppokäyttöiset Four Reasons -värisarjat

Löydä laaja valikoima värisarjoja, joilla teet sävytyksiä, vaalennuksia, kolmiulotteisia värjäyksiä sekä varmoja taitto- ja tyvitöitä. Ja ei, emme puhu vain hiuksista – puhumme elämästä, tyylistä ja rohkeudesta! Four Reasons -väreillä saat asiakkaidesi hiuksiin hehkuvaa kiiltoa, kaunista kuultavuutta tai intensiivisiä sävyjä, upeita vaalennuksia tai villejä vivahteita. Ammattilaisilta ammattilaisille.

TUTUSTU VÄRISARJOIHIMME

Optima

Four Reasons Optima on tuhansien kampaajien suosittelema, nykyaikainen ja helppokäyttöinen värisarja, joka on erittäin helppo ottaa omakseen. Koostumuksensa ansiosta väri sekoittuu helposti ja on nopea levittää.

 • Värisarja on jaoteltu seitsemään väriperheeseen, jotka helpottavat sävyn valintaa ja koko sävyvalikoiman omaksumista.
 • Värisarja sisältää kaksi väriperhettä harmaanpeittoon: Cover-väriperheen valmiit harmaanpeittosävyt eri tummuusasteille sekä 100 % harmaanpeiton jopa 10 minuutissa takaavat Optima Total -tyvivärit.
 • Vaaleiden hiusten sävyvalikoimaa monipuolistaa Highlift-vaalennusvärit sekä Optima Liquids -sävyt vaalennusten sävytyksiin ja taittoihin.

Aloita Optimaan tutustuminen helppojen e-koulutuksien avulla! Saat vinkkejä värinkorjauksesta harmaanpeittoon.

TUTUSTU E-KOULUTUKSIIN

Luxima

Four Reasons Luxima tarjoaa kaiken, mitä nykyajan väriasiakkaat toivovat kampaamokäynneiltään. Värisarja antaa poikkeuksellisen kiillon hiuksiin ja mahdollistaa luonnollisen näköiset, moniulotteiset lopputulokset.

 • Luximan sisältämän ainutlaatuisen Shine Enhance Complex -kiiltoyhdisteen vitamiinit ja kasviöljyt tehostavat väripigmenttien valonheijastuskykyä.
 • Halutun lopputuloksen saavuttaminen on helppoa: käytä tilanteen mukaan sarjan eri elementtejä, kuten Mixereitä tai peittokykyä lisääviä Base-sävyjä. Geelimäinen koostumus on helppo sekä sekoittaa että levittää.

Tutustu Luximaan helppojen e-koulutuksien avulla; saat värit haltuun värjäys- ja reseptikoulutuksilla.

TUTUSTU E-KOULUTUKSIIN

Pysy trendien mukana

Tuoliisi istuu varmasti sellaisia, jotka tuovat inspiraatiokuvan Pinterestistä tai Instagramista. Osallistumalla tapahtumiin ja näytöksiin, pysyt aina ajan tasalla puhutuimmista trendeistä.

Viimeisimmät tekniikat

Kattava koulutusvalikoima pitää huolen siitä, että pidät taitosi terässä. Haluatko löytää sen oman juttusi? Tarjoamme syventävää koulutusta esimerkiksi vaalennuksiin ja raidoituksiin sekä business-koulutusta urallesi.

TUTUSTU KOKO KOULUTUSTARJONTAAMME

Tutustutaan paremmin: Four Reasons yrityksenä 

Four Reasons on kotimainen kampaajien ykköskumppani: olemme intohimoisten kampaajien yhteisö, jonka sisimmässä sykkii rakkaus yksilölliseen kauneuteen.

Parhaat puolet esiin
Teemme töitä sen eteen, että parturi-kampaajat saavat asiakkaansa tuntemaan olonsa upeaksi sellaisena kuin ovat, hiustyypistä riippumatta.

Koko paketti
Huolehdimme siitä, että parturi-kampaajat jaksavat työssään. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua – ei pelkästään erinomaisia tuotteita, vaan myös palveluita, joilla tuemme kampaamoyrittäjien liiketoimintaa.

Hiustuotteita kaikille hiustyypeille
Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme ja palveluitamme niin, että pystymme tarjoamaan parempia hiuspäiviä yhä useammille erilaisille hiustyypeille.

Vastuuta ympäristöstä
Kaikki tuotteisiimme liittyvät päätökset tehdään mahdollisimman ympäristöystävällisesti, vaarantamatta tuotteen ominaisuuksia tai tuotteen käyttökokemusta. Sen vuoksi esimerkiksi kaikki tuotepakkauksemme ovat tyhjänä kierrätettäviä!

Vegaaniset tuotteet ammattilaisille
Teemme jatkuvaa työtä ja kartoitamme uusia vastuullisia kampaamolaatuisia raaka-aineita, sekä kehitämme uusia vegaanisia tuoteinnovaatioita hiusalan ammattilaisille sekä DIY-hiusartisteille.

SEURAA MEITÄ TIKTOKISSA

Rekisteröidy nyt

Rekisteröityminen - Opiskelijat

 • Anna numero väliltä 1 - 20.
 • KK slash PP slash VVVV
 • KK slash PP slash VVVV
 • Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, png, gif, pdf, Max. tiedoston koko: 128 MB.
 • Hidden
  Älä koske

Blogi

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin