Kalusteet Kalusteet

TUTUSTU UUTEEN FOUR REASONS PROFESSIONAL BIO-MOLECULE REPAIR -TUOTELINJAAN TÄÄLLÄ!

AYALA

Oletko perustamassa uutta kampaamoa, suunnitteletko freesausta vai haluatko, että kampaamosi kertoo enemmän persoonallisuudestasi? Valitsemalla itsellesi ja asiakkaillesi sopivat kalusteet, olet askeleen lähempänä unelmakampaamoasi! Jos mielessäsi on klassinen, rento tai värikäs kokonaisuus, tutustu AYALAn kampaamokalusteisiin ja valitse kattavasta sekä kauniista valikoimasta suosikkisi.

AYALA-kampaamokalusteet valmistetaan käsin parhaiden puuseppien käytäntöjen mukaisesti ja käyttämällä huippuluokan edistyksellisiä koneita ja teknologioita. Jokainen kaluste valmistetaan huolellisesti pienintäkin yksityiskohtaa myöten. AYALAn kalusteissa yhdistyvät muotoilu, mukavuus ja toimivuus sekä oikeat mittasuhteet. Laaja valikoima kampaamokalusteita mahdollistaa hyvin monenlaisten kampaamon sisustusten toteuttamisen.

Muoto määrittää kalusteen tyylin, mutta materiaalin tekstuuri ja väri määrittelevät kalusteen luonteen. Pidätkö mieluummin pehmeistä linjoista vai selkeästä viimeistelystä? Haluatko luoda kampaamon, joka rauhoittaa ja rentouttaa vai aivan vastakohdan – kampaamon, joka on täynnä iloa ja dynamiikkaa? AYALAn kattavasta valikoimasta löydät varmasti mieleisesi kokonaisuuden.

Voit räätälöidä mieleisesi kalusteet 22 erilaisen verhoilumateriaalin väliltä. Materiaalien ja yleisilmeen lisäksi pääset vaikuttamaan pieniin yksityiskohtiin: asiakastuolien jalat on saatavilla mustana, kultaisena tai kromin värisenä ja jalkojen muotovaihtoehtoja on esimerkiksi ristikko, pyöreä tai neliö. Valitse itsellesi sopivin kokonaisuus ja tilaa uudet kalusteet omalta edustajaltasi tai asiakaspalvelustamme. Kalusteiden toimitusaika on noin 7–8 viikkoa tilauksesta.

TUTUSTU LAAJAAN KALUSTEVALIKOIMAAN

ESIMAKUA TYYLEISTÄ – KURKKAA HOLLY COLLECTIONIIN

Rentouttava tila syntyy klassisilla ratkaisuilla Jos sinulla on mahdollisuus tehdä suurempia muutoksia kampaamossasi, ihanteellinen ratkaisu on yhdistää esimerkiksi HOLLY-asiakastuoli kultaisella jalalla kultaiseen HOLLY-peilin kehykseen. Yhdessä ne luovat yhtenäisen kokonaisuuden, korostaen sisustuksen luonnetta ja tyyliä. Pienen kivan kultaisen lisän saat myös valitsemalla HOLLY-pesupaikkaan kultaiset tikkaukset.

Kalusteet

HOLLY-pesupaikka

HOLLY-pesupaikka tarjoaa tyylikkään ja toiminnallisen ratkaisun kampaamollesi. Tämä täysin verhoiltu tuoli tarjoaa korkeaa mukavuutta sekä asiakkaille että kampaajalle. Kontrastitikkaukset tuovat lisää eleganssia ja huomiota yksityiskohtiin.

HOLLY-pesupaikka on saatavilla valkoisella tai mustalla altaalla, joten voit valita värimaailman, joka sopii parhaiten kampaamosi tyyliin. Klassisen ja ajattoman designin ansiosta HOLLY pesupaikka luo rauhallisen ja ylellisen ilmapiirin pesupaikalle.

Panosta laatuun ja tyyliin HOLLY-pesupaikalla, joka tyydyttää vaativimmankin kampaamon tarpeet.

HOLLY-asiakastuoli

HOLLY-asiakastuoli tarjoaa tyylikkään ja mukavan ratkaisun kampaamosi asiakkaille. Täysin verhoiltu tuoli on viimeistelty kontrastitikkauksella, mikä tuo lisää eleganssia ja huomiota yksityiskohtiin. Profiloitu selkänoja takaa mukavan istumisasennon ja tukee asiakkaan selkää optimaalisesti. HOLLYN avoin selkänoja mahdollistaa helpon puhdistuksen ja ylläpidon. Voit pitää tuolin aina puhtaana ja hygieenisenä vaivattomasti.

Voit valita HOLLYn eri vaihtoehdoista, kuten erilaisista hydraulisista pumppuvaihtoehdoista ja jaloista, jotka sopivat parhaiten kampaamosi ilmeeseen. Lisäksi saatavilla on myös versio jalkatuella, mikä tarjoaa mukavuutta.

Panosta laatuun ja tyyliin HOLLY-asiakastuolilla, joka täyttää vaativimpienkin kampaamoiden tarpeet.

Kalusteet
Kalusteet

HOLLY-asiakaspaikka

HOLLY-asiakaspaikka tarjoaa tyylikkään ja käytännöllisen ratkaisun kampaamosi sisustukseen. Pyöreä peili kultaisella kehyksellä ja vyöllä luo elegantin ilmeen ja kiinnittää katseen. LED-valaistus peilissä takaa sekä käytännöllisen valaistuksen että luo tunnelmallisen ilmapiirin.

Asiakaspaikan hyllyllä varustettu laatikko tarjoaa kätevää säilytystilaa työvälineille ja tarvikkeille. Lisäksi paikka on varustettu kahdella sähköpistorasialla.

HOLLY -asiakaspaikka on valmistettu laadukkaasta esikäsitellystä levystä, joka on kestävä ja helppohoitoinen materiaali. Se sopii täydellisesti kampaamosi vaativiin tarpeisiin ja pitkäaikaiseen käyttöön.

Haluatko nähdä koko valikoiman? Tutustu AYALAn laajaan tarjontaan

Täytä lomake ja pääset tutustumaan AYALAn koko kalustevalikoimaan digitaalisen kuvaston muodossa. Tilaa valitsemasi kalusteet omalta edustajaltasi tai asiakaspalvelustamme. Toimitusaika 7–8 viikkoa.

Kalusteet voi ostaa normaalilla 30 pv maksuajalla tai jakaa korottomiin kuukausieriin 6 kk maksuajalla. Käytössä on myös leasing-rahoitus, joka mahdollistaa jopa 60 kk maksuaikaa.

 

Blogi

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin