Vaalennustuotteet

Vaalennustuotteiden valikoimastamme löydät ratkaisut kaikkiin kampaamon vaalennustöihin, olipa kyse suurista värimuutoksista, folioraidoituksista tai tyvivaalennuksista. KC Blonde Multibleach-vaalennusaineen sisältämä KC Shield-teknologia mahdollistaa useat peräkkäiset värjäykset suojaten hiuksia vaurioilta. Voimakkaimpiin vaalennustuloksiin päästään KC Bleach Ultralift 9+ -vaalennusaineella. Kaikki vaalennustuotteemme ovat hajusteettomia.

KC Blonde Multibleach

KC Blonde Multibleach -vaalennusaine sisältää KC Shield-teknologian, joka ehkäisee hiuksen rakennevaurioiden syntymistä ja suojaa hiuksia vaalennuksen aikana. KC Shield-teknologia helpottaa suurten värimuutosten toteuttamista kampaamossa, sillä se mahdollistaa vaalentamisen turvallisesti jopa neljä kertaa peräkkäin samalla käsittelykerralla, kun hiusten lähtökunto on hyvä. KC Blonde Multibleach -vaalennusainetta ei tarvitse pestä hiuksista vaalennusten välillä, mikä myös osaltaan nopeuttaa isoja vaalennusprosesseja perinteiseen vaalennustapaan verrattuna. Tämän avulla voit päästä puhtaan vaaleaan lopputulokseen yhdellä kampaamokäynnillä säilyttäen hiukset hyväkuntoisina. Tuote on hajusteeton.

KC Bleach Ultralift 9+

KC Bleach Ultralift 9+ -vaalennusjauhe vaalentaa hiuksia jopa 9 astetta yhdellä käsittelyllä. Erittäin tehokas ja nopeavaikutteinen KC Bleach Ultralift 9+ soveltuu kaikkiin vaalennustekniikoihin. Parhaimmillaan se on tilanteissa, joissa hius täytyy saada niin puhtaan vaaleaksi kuin mahdollista yhdellä käsittelykerralla, esimerkiksi folioraidoituksissa. Vaalennusjauhetta on miellyttävä käyttää, sillä helposti levittyvä vaalennusmassa säilyy kosteana ja joustavana koko käsittelyn ajan. Hiusta hoitava polymeeri suojaa hiusta vaalennuksen aikana, mutta tuotteen tehokkuuden vuoksi sitä suositellaan käytettäväksi normaali- ja hyväkuntoisiin hiuksiin. Hajusteeton ja ammoniakiton koostumus.

KC Bleach

KC Bleach -vaalennusaineen pehmeä, kermainen koostumus takaa tehokkaan vaalennuksen kaikissa tekniikoissa ja vaalennustavoissa. Täysin pölyämätön jauhe tekee työskentelystä miellyttävää ja turvallista. Vaalennusmassa ei turpoa, kuivu tai halkeile vaikutusaikana vaan säilyy kosteana ja joustavana koko käsittelyn ajan. Vaalentaa hellävaraisesti ja nopeasti jopa 6 astetta. Hajusteeton ja ammoniakiton koostumus.

Tiedustele tuotekonsultaatiota tai liikekoulutusta

  • Tarkenna halutessasi tarpeitasi ja toiveitasi

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin