Four Reasons -vaalennustuotteet

Vaalennustuotteiden valikoimastamme löydät ratkaisut kaikkiin kampaamon vaalennustöihin, olipa kyse suurista värimuutoksista, folioraidoituksista tai tyvivaalennuksista. Jokaisella vaalennusaineella on erilainen koostumus ja omat erityisominaisuutensa, jotka helpottavat vaalennustekniikoiden parissa työskentelyä. Vaalennustuote kannattaakin valita käyttötarkoituksen, hiuksen kunnon ja tuotteen ominaisuuksien mukaan. Kaikki vaalennustuotteemme ovat hajusteettomia, ammoniakittomia ja vegaanisia.

Four Reasons Matcha Bleach

Four Reasons Matcha Bleach on monipuolisesti käytettävä vaalennusjauhe, jonka vaalennusteho on jopa 9 astetta. Matcha Bleach saa uniikin vihreän sävynsä vihreästä teestä ja kurkkuöljystä, mutta sävy ei tartu hiuksiin. Vaalennusaineen fermentoitu hyaloronihappo ja vihreä teeuute ylläpitävät hiuksen kosteustasapainoa ja suojaavat hiuksen suomukerrosta vaalennuksen aiheuttamalta rasitukselta.

Koska Matcha Bleachissa on kelatoivia aineita, vaalennusaine ei reagoi negatiivisesti, jos hiuksessa on metalleja ja mineraaleja. Näin massan koostumus ei lähde muuttumaan kesken vaalennuksen ja työskentely on varmempaa ja tarkempaa.

Pölyämätön koostumus tekee käyttökokemuksesta miellyttävän. Massan täyteläisyys mahdollistaa sekä tarkan raidoitustyön että vapaalla kädellä tehtävän vaalennuksen. Tasaisen vaalennustehon ansiosta Matcha Bleach sopii myös koko pään vaalennuksiin, antaa kampaajalle pidemmän työstöajan sekä tasaisempia lopputuloksia.

Hajusteeton, pölyämätön ja vegaaninen koostumus.

Four Reasons Hydrobleach

Four Reasons Hydrobleach -vaalennusaine sisältää Hydroshield-teknologian, joka ehkäisee hiuksen rakennevaurioiden syntymistä ja suojaa hiuksia vaalennuksen aikana. Hydroshield-teknologia helpottaa suurten värimuutosten toteuttamista kampaamossa, sillä se mahdollistaa vaalentamisen turvallisesti jopa neljä kertaa peräkkäin samalla käsittelykerralla, kun käsitellään hyväkuntoisia hiuksia.

Four Reasons Hydrobleach -vaalennusainetta ei tarvitse pestä hiuksista vaalennusten välillä, mikä myös osaltaan nopeuttaa isoja vaalennusprosesseja perinteiseen vaalennustapaan verrattuna. Tämän avulla voit päästä puhtaan vaaleaan lopputulokseen yhdellä kampaamokäynnillä säilyttäen hiukset hyväkuntoisina.

Hajusteeton, ammoniakiton ja vegaaninen koostumus.

Four Reasons Ultralift 9+

Four Reasons Ultralift 9+ -vaalennusjauhe vaalentaa hiuksia jopa 9 astetta yhdellä käsittelyllä. Erittäin tehokas ja nopeavaikutteinen Four Reasons Ultralift 9+ soveltuu kaikkiin vaalennustekniikoihin. Parhaimmillaan se on tilanteissa, joissa hius täytyy saada niin puhtaan vaaleaksi kuin mahdollista yhdellä käsittelykerralla, esimerkiksi folioraidoituksissa.

Vaalennusjauhetta on miellyttävä käyttää, sillä helposti levittyvä vaalennusmassa säilyy kosteana ja joustavana koko käsittelyn ajan. Hiusta hoitava polymeeri suojaa hiusta vaalennuksen aikana, mutta tuotteen tehokkuuden vuoksi sitä suositellaan käytettäväksi normaali- ja hyväkuntoisiin hiuksiin.

Hajusteeton, ammoniakiton ja vegaaninen koostumus.

Four Reasons Bleach

Four Reasons Bleach -vaalennusaine vaalentaa hellävaraisesti ja pehmeästi jopa 7 astetta. Valitse Four Reasons Bleach kun haluat vaalentaa kevyesti etkä tavoittele täysin puhdasta vaalennuspohjaa ja sävytät hiukset lämpöisillä sävyillä vaalennuksen jälkeen. Täysin pölyämätön jauhe tekee työskentelystä miellyttävää ja turvallista.

Hajusteeton, ammoniakiton ja vegaaninen koostumus.

Four Reasons Classic Bleach

Four Reasons Classic Bleach  -vaalennusaineen pehmeä, kermainen koostumus takaa tehokkaan vaalennuksen kaikissa tekniikoissa ja vaalennustavoissa. Pölyämätön jauhe tekee työskentelystä miellyttävää ja turvallista. Vaalennusmassa ei turpoa, kuivu tai halkeile vaikutusaikana vaan säilyy kosteana ja joustavana koko käsittelyn ajan. Vaalentaa tehokkasti jopa 8 astetta.

Hajusteeton, ammoniakiton ja vegaaninen koostumus.

Four Reasons Bleach Cream

Four Reasons Bleach Cream -vaalennusaine on tehokkaasti vaalentava tuote, joka sopii kaikkiin yleisimpiin vaalennustekniikoihin. Tuotteen ainutlaatuinen koostumus ja hoitavat, kasvipohjaiset öljyt suojaavat hiuksia vaalennuksen aikana ja niiden ansiosta hiukset ovat vaalennuksen jälkeen hyväkuntoiset ja pehmeät. Voidemaista koostumusta on helppo ja miellyttävä työstää. Kokeile Four Reasons Bleach Cream -vaalennusainetta erityisesti tyven vaalentamiseen. Vaalentaa hiuksia tehokkaasti jopa 7 astetta.

Hajusteeton, ammoniakiton ja vegaaninen koostumus.

FOUR REASONS -VAALENNUSTUOTTEET VIDEOKOULUTUS - KATSO JA IHASTU!

Katso Four Reasons -vaalennustuotteiden käyttöönottokoulutus! Videoista löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää Four Reasons -vaalennustuotteista onnistuaksesi sillä päivittäisessä kampaamotyössäsi. Kaikista vaalennustuotteista löydät omat yksittäiset videot, joissa kerrotaan eri vaalennustuotteiden käyttötarkoitukset sekä huikeat ominaisuudet, jotka helpottavat valitsemaan oikean vaalennustuotteen eri työskentelytekniikoihin.

KATSO VIDEOKOULUTUS

Tiedustele tuotekonsultaatiota tai liikekoulutusta

  • Tarkenna halutessasi tarpeitasi ja toiveitasi

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin