Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair™


Feel the difference

On aika suojata ja korjata hiusta teknologialla, joka huomioi hiuksen kokonaisuudessaan.

Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair™ -linjan tuotteet suojaavat, korjaavat ja ylläpitävät suomukerroksen toimintaa sekä korjaavat hiuksen sisäisiä vaurioita niin, että eron voi tuntea ja nähdä.

KIINNOSTUITKO?

Bio-Molecule Repair™ -teknologia toimii kolmella tasolla

1. YLLÄPITÄÄ

Mineraalisuolat yhdessä biopolymeerien kanssa ylläpitävät hiuksen kosteustasapainoa ja ehkäisevät hiuksen suomukerroksen vaurioitumista, estäen kuitukerroksen haurastumisen.

2. SUOJAA

Biopolymeerit suojaavat hiusta, antioksidantit estävät vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita ja omenahappo tasapainottaa hiuksen pH-arvoa, vähentäen hiuksen vaurioitumista.

3. KORJAA

Aminohapot auttavat korjaamaan hiuksen proteiinirakenteita kemiallisten käsittelyjen aikana ja niiden jälkeen.

Hiusteknologian huipulla

Uuden innovaation sisältävä Four Reasons Bio-Molecule Repair™ Protect Spray on ainutlaatuinen työväline kaikkiin kampaamossa tehtäviin kemiallisiin käsittelyihin. Bio-Molecule Repair™ -linjan shampoo, tehohoito ja seerumi täydentävät käsittelyn niin kampaamossa kuin kotonakin.

Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair™ Spray

Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair™ Protect Spray on hiusta korjaava, suojaava ja tasapainottava tekninen suihke ammattikäyttöön. Tehosuihkeessa tiivistyy kaikki Bio-Molecule Repair™ -teknologian vaikuttavat aineet, tehden siitä voittamattoman työvälineen erittäin vaurioituneiden hiusten elvyttämiseen. Suihke on ideaali ennen kemiallisia käsittelyjä: se auttaa ylläpitämään suomukerroksen toimintaa ja huolehtii samalla hiusten kosteustasapainosta. Paljon hyvää tiivistyy yhteen suihkaukseen.

#1 Suojaa hiuksia vaurioilta
#2 Ylläpitää suomukerroksen toimintaa
#3 Tasapainottaa hiusten vapaita radikaaleja ja pH-arvoja
#4 Ihanteellinen ennen kemiallisia käsittelyjä

 

LUE LISÄÄ

Professional Bio-Molecule Repair™ Shampoo

Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair™ Shampoo on Bio-Molecule Repair™ -teknologialla varustettu, vaurioita korjaava shampoo. Se korjaa hiuksia sisältä ja suojaa ulkoa, ja sopii erinomaisesti myös päivittäiseen käyttöön. Bio-Molecule Repair™ -teknologia suojaa hiuksia vaurioitumiselta, ylläpitää sen kosteustasapainoa sekä korjaa ja vahvistaa hiusta sisältä ja ulkoa – kaikki mitä voi ammattilaistason shampoolta toivoa. Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair™ Shampoo sisältää muun muassa hyperfermentoitua vihreää kahvia sekä biopolymeereja, jotka kontrolloivat pH-arvoja ja edistävät hiuspohjan hyvinvointia.

#1 Korjaa vaurioita 
#2 Vahvistaa hiuksia
#3 Kosteuttaa ja tekee hiuksista joustavampia
#4 Antioksidantit tasapainottavat hiuspohjaa ja hiuksia

 

LUE LISÄÄ

Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair™ Treatment

Vaurioituneille hiuksille sopiva Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair™ Treatment sisältää Bio-Molecule Repair™ -teknologian, joka auttaa suojaamaan hiuksia vaurioitumiselta, ylläpitää sen kosteustasapainoa sekä korjaa ja vahvistaa hiusta sisältä ja ulkoa. Teknologia auttaa korjaamaan hiuksia kolmella tavalla: se ehkäisee hiuksen pintakerroksen vaurioita sekä parantaa sen toimintaa, ylläpitää hiuksen kosteustasapainoa ja tasapainottaa hiuksen pH-arvoa sekä suojaa hiuksen pitkittäisiä proteiinirakenteita kemiallisten käsittelyjen aikana ja sen jälkeen. Sisältää muun muassa hyperfermentoitua vihreää kahvia sekä biopolymeereja. Tehohoito selvittää ja helpottaa hiusten käsittelyä latistamatta niitä.

#1 Korjaa vaurioita
#2 Vahvistaa hiuksia
#3 Kosteuttaa ja tekee hiuksista joustavampia
#4 Antioksidantit tasapainottavat hiuksia

 

LUE LISÄÄ

Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair™ Serum

Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair™ Serum on hiuksia vahvistava seerumi. Bio-Molecule Repair™ -teknologia auttaa suojaamaan hiuksia vaurioitumiselta, ylläpitää sen kosteustasapainoa sekä korjaa ja vahvistaa hiusta sisältä ja ulkoa. Sisältää muun muassa hyperfermentoitua vihreää kahvia sekä biopolymeereja. Seerumi ehkäisee hiusten pörröisyyttä ja suojaa hiuksia lämpökäsittelyn, ympäristön sekä kemiallisten käsittelyiden aiheuttamilta vaurioilta.

#1 Estää hiusten katkeilua
#2 Tehohoito vaurioituneille hiuksille
#3 Vahvistaa hiuksia
#4 Suojaa kuumuudelta

 

LUE LISÄÄ

Kiinnostuitko Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair™ -linjasta?

Blogi

4 syytä valita Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair™

1

Suojaa hiusten sidoksia vaurioilta

2

Ylläpitää suomukerroksen toimintaa

3

Tasapainottaa hiusten vapaita radikaaleja ja pH-arvoja

4

Tukee hiusten kosteustasapainoa

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin