Monipuolinen valikoima tekniikkatuotteita

Tarjoamme erinomaisen valikoiman teknisiä tuotteita kaikkiin kampaamossa tehtäviin töihin. Kampaajakeskeisen tuotekehityksemme ansiosta luomme tuotteita, jotka ovat helppokäyttöisiä, luotettavia ja alan viimeisimpiä trendejä heijastelevia. Tekniikkatuotteemme kehitetään myös työsi tuottavuutta silmällä pitäen – koostumukset ovat riittoisia, hinnoittelu järkevää ja vaikutusajat lyhyitä. Voit luottaa tuotteiden varmaan toimintaan ja keskittyä toteuttamaan luovuuttasi ilman rajoituksia.

Four Reasons Optima

Peittokykyä, kiiltoa, täyteläisyyttä

Four Reasons Optima on nykyaikainen värisarja monipuolisiin värjäystöihin, kun väreiltä halutaan peittokykyä, pysyvyyttä ja vivahteikkaita lopputuloksia. Optima häivyttää rajan kevyt- ja kestovärien välillä – laajasta sävyvalikoimasta löytyy tuotteet lähes kaikkiin kampaamoissa tehtäviin värjäystöihin.

TUTUSTU

Four Reasons Optima Total

Pettämätön peittokyky vain 10 minuutin vaikutusajalla

Four Reasons Optima Total on erityisesti tyvivärjäyksiin suunniteltu, 100 % harmaanpeiton takaava värituote. Four Reasons Optima Total -sarjalla värjääminen on poikkeuksellisen nopeaa: 10 minuutin vaikutusaika lyhentää värikäsittelyyn kuluvaa aikaa ja tarjoaa myös hyväkatteisen lisäpalvelumahdollisuuden. Four Reasons Optima Total -värisarja sisältää fermentoitua vihreää kahvia, jonka antioksidanttiset polyphenolit ja kofeiini vilkastuttavat hiuspohjan mikroverenkiertoa ja edistävät hiuspohjan hyvinvointia. Four Reasons Optima Total -värisarja on hajusteeton ja vegaaninen. Sisältää ammoniakkia.

TUTUSTU

Four Reasons Luxima

Luonnollisuutta, kolmiulotteisuutta, kiiltoa

Four Reasons Luxima on poikkeuksellisen kiillon hiuksiin jättävä monipuolinen värisarja, joka mahdollistaa luonnollisen näköiset, moniulotteiset lopputulokset. Sen sävyllisiin pigmentteihin perustuva koostumus antaa pohjan hienovaraisten syvyyserojen jäädä näkyviin ja luo kolmiulotteisen vaikutelman. Luximan sisältämän ainutlaatuisen Shine Enhance Complex -kiiltoyhdisteen vitamiinit ja kasviöljyt tehostavat väripigmenttien valonheijastuskykyä. Lopputulos on aina yksilöllinen, poikkeuksellisen eloisa ja monisävyinen – juuri sellainen, jota nykypäivän asiakkaat toivovat.

TUTUSTU

Four Reasons Professional Shots

Markkinoilla on valtava määrä tehohoitoja, joiden tarkoitus on tehdä hiuksista pehmeät ja sileät. Tiedämme kuitenkin, että hiuksia ja hiusrakenteita on erilaisia – yksi tuote ei siis mitenkään voi täyttää jokaisen hiustyypin tarpeita. Siksi kehitimme Four Reasons Professional Shots -kampaamohoitosarjan, jonka avulla laajennat liikkeesi palveluvalikoimaa ja tarjoat elämyksellisen asiakaskokemuksen. 

TUTUSTU

Vaalennusaineet

Vaalennustuotteiden valikoimastamme löydät ratkaisut kaikkiin kampaamon vaalennustöihin, olipa kyse suurista värimuutoksista, folioraidoituksista tai tyvivaalennuksista. Four Reasons Hydrobleach -vaalennusaineen sisältämä Hydroshield-teknologia mahdollistaa useat peräkkäiset värjäykset suojaten hiuksia vaurioilta. Voimakkaimpiin vaalennustuloksiin päästään Four Reasons Ultralift 9+ -vaalennusaineella. Kaikki vaalennustuotteemme ovat hajusteettomia ja vegaanisia.

TUTUSTU

Permanenttituotteet

Laadukkailla ja moderneilla permanenttituotteillamme saat asiakkaallesi juuri halutunlaiset kiharat, yksilölliset tarpeet huomioiden. Four Reasons Shape -sarjan tuotteilla saadaan voimakkaat, klassiset kiharat – helposti ja turvallisesti. Täysin hajusteeton ja ammoniakiton Four Reasons Multiwave -sarja soveltuu erinomaisesti esimerkiksi herkkäihoisille asiakkaille kauniiden, joustavien kiharoiden luomiseen.

TUTUSTU

Four Reasons Color Mask

Kun Color Maskit ovat käytössä, vain mielikuvitus on rajana!

Four Reasons Color Mask -sarja koostuu laajasta valikoimasta sävyttäviä hiustuotteita, joilla korostat hiusten sävyä hienovaraisesti tai rohkeasti. Hiuksia hoitava, vegaaninen ja pigmenttirikas koostumus pidentää hiusvärin kestoa ja säilyttää sen intensiivisenä.

TUTUSTU

Hapetteet

Hajusteettomat Four Reasons Oxid -hapetteet sopivat käytettäväksi kaikkien hapetetta tarvitsevien Four Reasons tekniikkatuotteiden kanssa. Four Reasons Optima Oxid -hapetteet ovat tarkoitettu Four Reasons Optima -värisarjan kanssa. Molemmat hapetesarjat toimivat kaikkien Four Reasons -vaalennusaineiden kanssa. Katso tarkemmat ohjeet tuotteen käyttöohjeista. Molemmista hapetesarjoista on saatavilla viisi eri vahvuutta: 1,5 %, 3 %, 6 %, 9 % ja 12 %.

TUTUSTU

OTA YHTEYTTÄ

Palvelumme on aina henkilökohtaista. Löydät täältä koko henkilöstömme yhteystiedot.

OTA YHTEYTTÄ

 

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin