Monipuolinen valikoima teknisiä tuotteita

Tarjoamme erinomaisen valikoiman teknisiä tuotteita kaikkiin kampaamossa tehtäviin töihin. Kampaajakeskeisen tuotekehityksemme ansiosta luomme tuotteita, jotka ovat helppokäyttöisiä, luotettavia ja alan viimeisimpiä trendejä heijastelevia. Tekniset tuotteemme kehitetään myös työsi tuottavuutta silmällä pitäen – koostumukset ovat riittoisia, hinnoittelu järkevää ja vaikutusajat lyhyitä. Voit luottaa tuotteiden varmaan toimintaan ja keskittyä toteuttamaan luovuuttasi ilman rajoituksia.

OPTIMA – KAUNIS, KUULAS, MODERNI

Four Reasons Optima on unelmiesi värisarja, joka toimii sekä kevyt- että kestovärinä. Sävyt eivät näytä maalatuilta tai läpivärjätyiltä, vaikka ne ovat poikkeuksellisen syviä. Optima on miellyttävä käyttää päivittäisessä liiketyössä, sillä täyteläinen koostumus on suunniteltu poikkeuksellisen helposti sekoittuvaksi ja levittyväksi. Selkeitä sävyjä on helppo sekoittaa ja ne toimivat loistavasti myös yksinään. Tuloksena on upean sävykäs ja kiiltävä väri!

Tutustu Optimaan >

Pettämätöntä peittokykyä - Four Reasons OPTIMA Total

Four Reasons Optima -värisarja on kampaajien toiveiden pohjalta kehitetty värituotesarja, joka tarjoaa monipuolisen sävyvalikoiman ammattikäyttöön. Monipuolinen värisarja täydentyy nyt Optima Total -väriperheellä, joka perustuu peittäviin ja neutraaleihin väripigmentteihin. Optima Total on erityisesti tyvivärjäyksiin suunniteltu, 100 % harmaanpeiton takaava värituote. Optima Total -sarjalla värjääminen on poikkeuksellisen nopeaa: 10 minuutin vaikutusaika lyhentää värikäsittelyyn kuluvaa aikaa ja tarjoaa myös hyväkatteisen lisäpalvelumahdollisuuden kampaajalle.

Optima Total -ennakkomyynnissä nyt! Ota yhteyttä alueesi myyntikonsulttiin tai asiakaspalveluun.

Ota yhteyttä >

LUXIMA – HIUSVÄRI YKSILÖLLISIIN JA ELOISIIN LOPPUTULOKSIIN

Four Reasons Luxima -hiusvärin sävyllisiin pigmentteihin perustuva koostumus antaa pohjan hienovaraisten syvyyserojen jäädä näkyviin ja luo kolmiulotteisen vaikutelman. Näin lopputulos on aina yksilöllinen, poikkeuksellisen eloisa ja monisävyinen – juuri sellainen, jota nykypäivän asiakkaat toivovat.

Tutustu Luximaan >

Four Reasons Professional Shots

Monipuolinen kampaamohoitosarja hiusalan ammattilaisille

Markkinoilla on valtava määrä tehohoitoja, joiden tarkoitus on tehdä hiuksista pehmeät ja sileät. Tiedämme kuitenkin, että hiuksia ja hiusrakenteita on erilaisia – yksi tuote ei siis mitenkään voi täyttää jokaisen hiustyypin tarpeita. Siksi kehitimme kampaamohoitosarjan, jonka neljälle eri hiustyypille suunnitellut ampullihoidot saavat tehonsa teknologioista, jotka hyödyntävät kasvipohjaisia aktiiviaineita.

Four Reasons Professional Shots on ammattikäyttöön kehitetty kampaamohoitosarja. Sen neljä tehokasta, vegaanista ampullihoitoa ja sädehtivään viimeistelyyn suunniteltu hoitosuihke nostavat kampaamosi palvelukokonaisuuden täysin uudelle tasolle.

Professional Shots -kampaamohoitosarjan avulla laajennat liikkeesi palveluvalikoimaa ja tarjoat elämyksellisen asiakaskokemuksen. Professional Shots -kampaamokonsepti koostuu helpoista ja nopeista, pesupaikalla tehtävistä hoitokäsittelyistä, joiden vaikutus näkyy ja tuntuu hiuksissa välittömästi. Professional Shots -käsittelyn jälkeen asiakkaasi lähtee kotiin tuntien olonsa upeaksi.

Four Reasons -vaalennustuotteet

Vaalennustuotteet

Vaalennustuotteiden valikoimastamme löydät ratkaisut kaikkiin kampaamon vaalennustöihin, olipa kyse suurista värimuutoksista, folioraidoituksista tai tyvivaalennuksista. Four Reasons Hydrobleach -vaalennusaineen sisältämä Hydroshield-teknologia mahdollistaa useat peräkkäiset värjäykset suojaten hiuksia vaurioilta. Voimakkaimpiin vaalennustuloksiin päästään Four Reasons Ultralift 9+ -vaalennusaineella. Kaikki vaalennustuotteemme ovat hajusteettomia ja vegaanisia.

Tutustu vaalennustuotteisiin >

Permanenttituotteet

Laadukkailla ja moderneilla permanenttituotteillamme saat asiakkaallesi juuri halutunlaiset kiharat, yksilölliset tarpeet huomioiden. KC Perm Keratin -sarjan tuotteilla saadaan voimakkaat, klassiset kiharat – helposti ja turvallisesti. Täysin hajusteeton ja ammoniakiton Multiwave Sensitive -sarja soveltuu erinomaisesti esimerkiksi herkkäihoisille asiakkaille kauniiden, joustavien kiharoiden luomiseen.

Tutustu permanenttituotteisiin >

Suoravärit ja värin ylläpito

Upean kiillon ja viimeistelyn hiuksille luovat suoravärit soveltuvat hiusten sävyttämiseen ja väreillä leikittelyyn. Color Mask Art -suoravärit levittyvät helposti ja haalistuvat kauniisti samassa sävymaailmassa. Värjätyille tummille, vaaleille ja punaisille hiuksille kehitetyt sävyttävät Four Reasons Color Mask -pesu- ja hoitotuotteet palvelevat monia eri tarpeita ja toiveita. Voit pidentää olemassa olevan hiusvärin kestoa, säilyttää sävyn lämpöisyyden halutunlaisena tai sävyttää hiuksiin uuden, raikkaan vivahteen.

Tutustu suoraväreihin ja värin ylläpitotuotteisiin >

Hapetteet

Hajusteettomat Four Reasons Oxid -hapetteet sopivat käytettäväksi kaikkien hapetetta tarvitsevien KC Color -tuotteiden kanssa. Katso tarkemmat ohjeet tuotteen käyttöohjeista. Saatavana 5 eri vahvuutta: 1,5 %, 3 %, 6 %, 9 % ja 12 %.

Muut värisarjat

KC Color Ultimate on intensiivinen kestoväri voimakkaisiin värimuutoksiin. Kattava ja värikylläinen sävyvalikoima sisältää mm. intensiivisten punaisten R-sarjan ja intensiiviseen harmaan peittoon NN-sarjan. Ihanteellinen etenkin hiuksille, joihin halutaan voimakas vivahde ja tummuusaste. Peittää tehokkaasti harmaita ja antaa tummemmaksi värjättäessä syvän ja kestävän lopputuloksen. 

OTA YHTEYTTÄ

Palvelumme on aina henkilökohtaista. Löydät täältä koko henkilöstömme yhteystiedot.

Ota yhteyttä >

 

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin