Monipuolinen valikoima tekniikkatuotteita

Tarjoamme erinomaisen valikoiman teknisiä tuotteita kaikkiin kampaamossa tehtäviin töihin. Kampaajakeskeisen tuotekehityksemme ansiosta luomme tuotteita, jotka ovat helppokäyttöisiä, luotettavia ja alan viimeisimpiä trendejä heijastelevia. Tekniikkatuotteemme kehitetään myös työsi tuottavuutta silmällä pitäen – koostumukset ovat riittoisia, hinnoittelu järkevää ja vaikutusajat lyhyitä. Voit luottaa tuotteiden varmaan toimintaan ja keskittyä toteuttamaan luovuuttasi ilman rajoituksia.

OPTIMA – KAUNIS, KUULAS, MODERNI

Four Reasons Optima on unelmiesi värisarja, joka toimii sekä kevyt- että kestovärinä. Sävyt eivät näytä maalatuilta tai läpivärjätyiltä, vaikka ne ovat poikkeuksellisen syviä. Optima on miellyttävä käyttää päivittäisessä liiketyössä, sillä täyteläinen koostumus on suunniteltu poikkeuksellisen helposti sekoittuvaksi ja levittyväksi. Selkeitä sävyjä on helppo sekoittaa ja ne toimivat loistavasti myös yksinään. Tuloksena on upean sävykäs ja kiiltävä väri!

TUTUSTU

Pettämätöntä peittokykyä - Four Reasons OPTIMA Total

Optima Total -värisarja perustuu peittäviin ja neutraaleihin väripigmentteihin, ja se on erityisesti tyvivärjäyksiin suunniteltu, 100 % harmaanpeiton takaava värituote. Optima Total -sarjalla värjääminen on poikkeuksellisen nopeaa: 10 minuutin vaikutusaika lyhentää värikäsittelyyn kuluvaa aikaa ja tarjoaa myös hyväkatteisen lisäpalvelumahdollisuuden kampaajalle.

TUTUSTU

LUXIMA – HIUSVÄRI YKSILÖLLISIIN JA ELOISIIN LOPPUTULOKSIIN

Four Reasons Luxima -hiusvärin sävyllisiin pigmentteihin perustuva koostumus antaa pohjan hienovaraisten syvyyserojen jäädä näkyviin ja luo kolmiulotteisen vaikutelman. Näin lopputulos on aina yksilöllinen, poikkeuksellisen eloisa ja monisävyinen – juuri sellainen, jota nykypäivän asiakkaat toivovat.

TUTUSTU

Four Reasons Professional Shots

Markkinoilla on valtava määrä tehohoitoja, joiden tarkoitus on tehdä hiuksista pehmeät ja sileät. Tiedämme kuitenkin, että hiuksia ja hiusrakenteita on erilaisia – yksi tuote ei siis mitenkään voi täyttää jokaisen hiustyypin tarpeita. Siksi kehitimme Four Reasons Professional Shots -kampaamohoitosarjan, jonka avulla laajennat liikkeesi palveluvalikoimaa ja tarjoat elämyksellisen asiakaskokemuksen. 

TUTUSTU

Four Reasons -vaalennustuotteet

Vaalennusaineet

Vaalennustuotteiden valikoimastamme löydät ratkaisut kaikkiin kampaamon vaalennustöihin, olipa kyse suurista värimuutoksista, folioraidoituksista tai tyvivaalennuksista. Four Reasons Hydrobleach -vaalennusaineen sisältämä Hydroshield-teknologia mahdollistaa useat peräkkäiset värjäykset suojaten hiuksia vaurioilta. Voimakkaimpiin vaalennustuloksiin päästään Four Reasons Ultralift 9+ -vaalennusaineella. Kaikki vaalennustuotteemme ovat hajusteettomia ja vegaanisia.

TUTUSTU

Permanenttituotteet

Laadukkailla ja moderneilla permanenttituotteillamme saat asiakkaallesi juuri halutunlaiset kiharat, yksilölliset tarpeet huomioiden. Four Reasons Shape -sarjan tuotteilla saadaan voimakkaat, klassiset kiharat – helposti ja turvallisesti. Täysin hajusteeton ja ammoniakiton Four Reasons Multiwave -sarja soveltuu erinomaisesti esimerkiksi herkkäihoisille asiakkaille kauniiden, joustavien kiharoiden luomiseen.

TUTUSTU

Suoravärit ja värin ylläpito

Upean kiillon ja viimeistelyn hiuksille luovat suoravärit soveltuvat hiusten sävyttämiseen ja väreillä leikittelyyn. Värjätyille tummille, vaaleille ja punaisille hiuksille kehitetyt sävyttävät Four Reasons Color Mask -pesu- ja hoitotuotteet palvelevat monia eri tarpeita ja toiveita. Voit pidentää olemassa olevan hiusvärin kestoa, säilyttää sävyn lämpöisyyden halutunlaisena tai sävyttää hiuksiin uuden, raikkaan vivahteen.

TUTUSTU

Hapetteet

Hajusteettomat Four Reasons Oxid -hapetteet sopivat käytettäväksi kaikkien hapetetta tarvitsevien Four Reasons tekniikkatuotteiden kanssa. Four Reasons Optima Oxid -hapetteet ovat tarkoitettu Four Reasons Optima -värisarjan kanssa. Molemmat hapetesarjat toimivat kaikkien Four Reasons -vaalennusaineiden kanssa. Katso tarkemmat ohjeet tuotteen käyttöohjeista. Molemmista hapetesarjoista on saatavilla viisi eri vahvuutta: 1,5 %, 3 %, 6 %, 9 % ja 12 %.

TUTUSTU

OTA YHTEYTTÄ

Palvelumme on aina henkilökohtaista. Löydät täältä koko henkilöstömme yhteystiedot.

OTA YHTEYTTÄ

 

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin