Koulutus

Korona vauhditti e-koulutuksen suosiota – tutustu syksyn koulutustarjontaan!

Elisa

E-koulutuksen suosio kasvoi kampaamoalalla kiihtyvällä tahdilla jo ennen “koronakevättä” mutta viimeistään nyt verkkokouluttautuminen on levinnyt koko toimialan normiksi. Four Reasonsin uusi e-koulutusportaali avautui juuri silloin, kun sitä kaikkein eniten kaivattiin. Halusimme auttaa kampaajia ympäri Suomen koronakriisin yli tarjoamalla kaikki e-koulutuksemme veloituksetta koko kevään ajan.

Jokaiseen järjestämäämme koulutukseen on osallistunut satoja kampaajia ympäri Suomen. Olemme otettuja e-koulutustemme saamasta palautteesta! Kiitos kuuluu teille, ja on mahtavaa, että kampaamoalan ammattilaiset jaksavat kehittää osaamistaan näin aktiivisesti. Olemmekin päättäneet jatkaa veloituksettomia e-koulutuksia vielä heinäkuun loppuun saakka.

E-koulutuksemme ovat saatavilla osoitteessa pro.fourreasons.fi/tuotteet/koulutukset/e-koulutukset/.

Loppuvuoden koulutukset sinun ehdoillasi – netissä tai paikan päällä

Alkuvuoden epävarmuuksien jälkeen jokainen on varmasti helpottunut päästessään takaisin työn touhuun, mutta koulutuksiin lähteminen voi tuntua taloudellisesti mahdottomalta. Tästä syystä emme poikkeuksellisesti järjestä syksyllä näytöskiertuetta.

Haluamme kuitenkin tehdä ammatillisen kehittymisen kaikille mahdollisimman helpoksi ja tarjota jokaiselle hiusalan ammattilaiselle mahdollisuuden inspiroitua ja ylläpitää motivaatiotaan olosuhteista riippumatta. Syksyn aikana tuotammekin viikoittain monipuolisesti erilaisia e-koulutuksia ja tarjoamme niitä hintaan, joka mahdollistaa jokaisen kampaajan osallistumisen.

E-koulutuksien ei ole kuitenkaan tarkoitus korvata työskentelykoulutuksia, vaan tarjota uusia mahdollisuuksia niille, jotka eivät syystä tai toisesta pääse osallistumaan koulutuksiin paikan päälle. Syksyn työskentelykoulutusten tarjonnastamme löytyy värjäys-, vaalennus- ja leikkauskoulutusten lisäksi personal trainer -koulutuspäiviä, joihin voit räätälöidä oman koulutussuunnitelmasi yhdessä koulutustiimimme kanssa.

Syksyn työskentelykoulutustarjontaan pääset tutustumaan TÄÄLLÄ.

Monipuolista e-koulutustarjontaa joka viikko syyskuusta alkaen

Syyskauden koulutustarjonta käynnistyy elokuun LIVE e-koulutuksilla tiistaina 4.8. paljon toivotulla Elisa Cavénin Instagram – Being Social -kurssilla. Tiistaina 18.8. Harri Paananen puolestaan avaa sliding-tekniikan salat.

Syyskuusta eteenpäin koulutuksia järjestetään joka tiistai ja niistä joka toinen koulutus on kaikille maksuton. E-koulutuksen ajankohta on helppo muistaa – tiistaisin kello 9.30–11.00. Laita ylös kalenteriin!

Maksullisissa e-koulutuksissa keskitymme värjäys-, leikkaus-, vaalennus- ja kampaustekniikoihin, kun taas maksuttomat koulutukset pureutuvat enemmän värisarjoihimme ja muihin tarjoamiimme kampaajan työvälineisiin.

Kaikki e-koulutuksemme ovat saatavilla verkkosivuillamme. Voit ostaa koulutuksen etukäteen ja joko osallistua siihen livenä tai omaan tahtiisi myöhemmin livelähetyksen jälkeen. Sama koskee maksuttomia koulutuksia.

Livelähetyksen etuna on mm. se, että osallistuessasi koulutukseen sen ollessa livetilassa, pystyt esittämään kouluttajalle lisäkysymyksiä ja pyytää apua juuri sinua askarruttaviin ongelmiin. Lisäksi voit verkostoitua ja jutella kollegoillesi kommenttikentän välityksellä koko kurssin ajan. Jos et ehdi osallistua livelähetykseen, löydät kaikkien koulutusten tallenteet omalta tililtäsi lähetyksen jälkeen. Voit siis katsoa koulutuksen myös myöhemmin ja kerrata kurssin vaikka sata kertaa! Kaikki livelähetykseen osallistuneet saavat automaattisesti koulutuksen tallenteen käyttöönsä.

Maksullisten e-koulutusten hinta on 39 € (+ alv. 24 %), kun ostat koulutuksen ennen livelähetystä ja hyödynnät kaikki livelähetyksen edut! Livelähetyksen jälkeen koulutustallenne on myynnissä verkkokaupassamme hintaan 49 € (+ alv. 24 %).

Syyskauden e-koulutustarjontamme on nyt julkaistu! Samassa osoitteessa voit nyt tutustua e-koulutuksiimme veloituksetta heinäkuun loppuun saakka. Käy aloittamassa kouluttautuminen jo nyt!

Elisa

Lahjakas ja aurinkoinen vaaleiden hiusten kuningatar ja raidoitusten ruhtinatar. Jos Elisa ei jotain tiedä, kääntää hän kaikki kivet selvittääkseen asian. // A talented and sunny queen of blond hair and lightening techniques. If there’s something Elisa doesn’t know, she will stop at nothing to find out.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin