Koulutus Uutiset

Nikolaos Giakoumis tuo hiusten leikkausosaamista Four Reasons -koulutustiimiin

Four Reasons

Helsinkiläinen hiusten leikkauksiin ja parturitöihin erikoistunut Nikolaos Giakoumis on aloittanut Four Reasons -koulutustiimin freelancer-kouluttajana.

Nikolaos

Syksyn aikana Nikolaoksen koulutuksiin pääsee tutustumaan 24.10. pidettävässä e-koulutuksessa ”Nõberu – kauniin parturoinnin aakkoset”  ja 14.11. pidettävässä e-koulutuksessa ”Hiustatuoinnit – lyhyen hiuksen kuviointi”

Nikolaoksen missio kouluttajana on koko hiusalan laadun parantaminen hiusten leikkauksessa ja parturoinnissa. Tähän saakka hän on liiketyön ohella tehnyt itsenäisesti omia koulutuksia mutta elokuusta alkaen Nikolaoksen erityisosaaminen on laajemmin kaikkien Four Reasons -asiakkaiden hyödynnettävissä.

”Alallamme kouluttautuminen hiusten leikkauksissa on vähentynyt huolestuttavasti. Esimerkiksi uusimmalla parturisukupolvella saksilla leikkaamisen tekniikoihin on tarvetta. Suomessa ei ole koneleikkauksen saloihin syvennytty koskaan tarpeeksi.”, Nikolaos kertoo.

Hyödynnä tämä uusi hieno mahdollisuus heti ja ilmoittaudu Nikolaoksen syksyn koulutuksiin. Nähdään pian leikkaustekniikoiden parissa!

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin