Tuotteet Vinkki

Opas hiuspohjan detox- ja syväpuhdistukseen

Four Reasons

Terve ja puhdas hiuspohja on avain hiusten hyvinvointiin. Hiuspohjan detox- ja syväpuhdistusprosessissa poistetaan epäpuhtauksia, ylimääräistä öljyä ja tuotejäämiä, jotka voivat haitata hiusten terveyttä. Hyvästi ei-toivotut jäämät ja tervetuloa tasapainoinen hiuspohja!

4 syytä detoxille ja syväpuhdistukselle

  1. Edistää hiusten kasvua: kun hiuspohjasi on vapaa roskista, hiustuppeesi voivat kukoistaa, mikä johtaa terveempään ja elinvoimaisempaan kasvuun.
  2. Hyvästi hilse: detox ja syväpuhdistus rauhoittavat hiuspohjaa ja voivat auttaa hilseessä. Hilseiselle hiuspohjalle shampoon pitää olla tehokkaasti pesevä, mikä tarkoittaa hoidon olevan päinvastainen kuin kuivan hiuspohjan hoidossa.
  3. Hei, täydelliset hiukset: puhtaalla pohjalla hiukset reagoivat paremmin muotoilutuotteisiin, mikä johtaa parempaan tekstuurin, volyymin ja näyttävän ulkonäön saavuttamiseen.
  4. Pitkäikäisyyttä kampauksille: detoxattu ja syväpuhdistettu hiuspohja luo ihanteellisen ympäristön kampaukselle, joka pysyy pidempään paikoillaan. Hyvästi hiuksille, jotka menettävät elinvoimansa puolivälissä päivää!

Tuotejäämät ovat vihollisia

Erilaisten hiustenhoitotuotteiden käyttö on yleistä ja suotavaa, mutta jos niitä ei huuhdella kunnolla pois, ne jättävät jäämiä hiuspohjaan. Muotoilutuotteet, hoitoaineet ja jopa jotkut shampoot voivat kerääntyä hiuspohjaan, saaden sen näyttämään rasvaiselta. Säännölliset puhdistavat hoidot ja huolellinen huuhtelu voivat auttaa estämään tuotejäämien kertymisen ja pitämään hiuspohjan raikkaana.

Suosittele näitä tuotteita asiakkaillesi

  • Four Reasons Original Scalp Scrub Shampoo kuorii hiuspohjaa. Suosittele käytettäväksi vähintään kerran parin viikon välein. Jos asiakkaallasi on hilseilevä hiuspohja, suositellaan kuorintaa ajoittain jopa päivittäin. Tämä hellävarainen puhdistusshampoo sisältää luomuriisirakeita ja maitohappoa, jotka kuorivat hiuspohjaa kevyesti.
  • Four Reasons Professional Deep Cleansing Shampoo poistaa tehokkaasti muotoilutuotteiden jäämiä ja epäpuhtauksia hiuksista. Shampoo sopii erinomaisesti rasvoittuvalle hiuspohjalle ja sitä voi käyttää ennen hoito- ja muotoilutoimenpiteitä, jotta aktiiviset aineosat imeytyvät hiuksiin tehokkaammin. Sitä ei suositella voimakkaasti käsiteltyjen hiusten päivittäiseen käyttöön.
  • Paul Mitchell Special Detox Kombucha Rinse on virkistävä huuhtelu hiuksille ja hiuspohjalle, joka kevyesti kuorii ei-toivottuja jäämiä. Se sisältää probiootteja, kuten kombuchaa ja omenaviinietikkaa. Hiukset jäävät kiiltäviksi ja hiuspoja tuntuu tasapainoiselta.
  • Paul Mitchell Special Detox Foaming Salt Scrub on syväpuhdistava kuorintavoide hiuspohjalle ja hiuksille, joka kuorii hiuspohjaa, poistaa tuotejäämiä, kuollutta ihosolukkoa ja liiallista talia. Se jättää virkistävän tunteen hiuspohjalle.
  • OLAPLEX No.4C Clarifying Shampoon syväpuhdistusteknologia poistaa kovasta vedestä johtuvia mineraaleja, tuotejäämiä ja öljyisyyttä. Se poistaa hiuksista laajemman kirjon epäpuhtauksia, mukaan lukien raskasmetalleja, klooria ja saasteita.

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin