Four Reasons Smoothing Treatment

Silottava, vegaaninen keratiinikäsittely

Four Reasons Smoothing Treatment on silottava keratiinikäsittelytuote, joka on ratkaisu kaikille kurittoman pörröisille hiuksille. Smoothing Treatment -käsittely silottaa ja pehmentää luonnontaipuisat ja karheat hiukset antaen hiukseen hallittavuutta ja kiiltoa.

Four Reasons Smoothing Treatment

Silottava, vegaaninen keratiinikäsittely

Four Reasons Smoothing Treatment on silottava keratiinikäsittelytuote, joka on ratkaisu kaikille kurittoman pörröisille hiuksille. Smoothing Treatment –käsittely silottaa ja pehmentää luonnontaipuisat ja karheat hiukset antaen hiukseen hallittavuutta ja kiiltoa.

Pehmeyttä ja sileyttä pörröisille hiuksille

1

Silottava, vegaaninen keratiinikäsittely

2

Vaikutus hiuksissa jopa 4 kuukautta

3

Sopii kaikille hiustyypeille

4

Hajusteeton

TÄYDELLISEN SILEÄT JA PEHMEÄT HIUKSET ILMAN PÖRRÖÄ JA KARHEUTTA? - YES PLEASE!

Helppokäyttöinen ja hellävarainen semi-permanent -silotustuote sopii kaikille hiuslaaduille, eikä vaurioita voimakkaasti käsiteltyäkään hiusta. Yksi aine sopii kaiken kuntoisille hiuksille, jopa vaalennetuille. Vaikutusaika määrittyy hiuksen vahvuuden mukaan.

Tuotteessa on ainutlaatuinen, vegaaninen koostumus, joka korvaa täydellisesti yleisesti käytetyn eläinperäisen keratiinin.

Tarjoa asiakkaallesi efektiivinen kokemus ihanan pehmeistä ja sileistä hiuksista Four Reasons Smoothing Treament -kampaamokäsittelyllä!

MISTÄ ON KYSE?

Four Reasons Smoothing Treatment on kampaamossa tehtävä silottava vegaaninen keratiinikäsittely, joka silottaa, suoristaa ja pehmentää hiusrakennetta, helpottaa hiusten selvitystä ja nopeuttaa niiden kuivumista. Käsittely tehdään hiukseen muotoiluraudan kanssa. Kokonaisuudessa käsittelyyn kuluu 2-3 tuntia, riippuen hiuksen pituudesta ja paksuudesta.

Smoothing Treatment –kampaamokäsittelyyn tarvitaan ainoastaan yksi tuote: Smoothing Fluid. Sen teho perustuu glyoxylic acid –aktiiviaineeseen, jolla on kyky manipuloida hiuksen aminohappoketjuja ja näin relaksoida ja suoristaa hiusta. Smoothing Fluid sopii kaikille hiuslaaduille, jopa vaalennettuun hiukseen. Hiuslaatujen erot otetaan huomioon muotoiluraudan lämpötilalla ja raudan vetojen määrällä.

Vegaaninen koostumus jäljittelee keratiinisuoristuksen antamaa lopputulosta; tuote manipuloi keratiiniketjut uuteen muotoon ja pehmentää hiuksen rakenteen jopa neljäksi kuukaudeksi. Käsittely jättää hiukset sileäksi, suoremmiksi ja pehmeiksi, kuitenkaan niitä latistamatta – uskallat tehdä käsittelyn myös hentoon hiukseen.

TÄTÄ KAIKKEA SMOOTHING TREATMENT -KÄSITTELY TEKEE

 

·      Pehmentää ja silottaa pörröistä, karheaa ja taipuisaa hiusta

·      Suoristaa kiharaa hiusta

·      Helpottaa hiusten selvitystä

·      Nopeuttaa hiusten kuivaamista

·      Lisää hiukseen hallittavuutta

 

Tätä Smoothing Treatment -käsittely ei tee:

·      Latista hiusta

·      Jätä näkyvää tyvikasvua

TILAA

NÄIN TEET FOUR REASONS SMOOTHING TREATMENT -KÄSITTELYN

VAIHE 1: Pese hiukset huolellisesti syväpuhdistavalla shampoolla kahteen kertaan. Kuivaa hiukset hiustenkuivaajalla.

VAIHE 2: Jaa hiukset neljään osaan. Käytä suojakäsineitä ja levitä suoristava neste vaahdottajan avulla imeyttämällä tuote tasaisesti osio kerrallaan kuiviin hiuksiin. Kampaa hiukset tiheällä kammalla juurista latvaan, jotta hiukset eivät jää märäksi. Älä levitä tuotetta hiuspohjaan. Anna vaikuttaa 20 minuuttia.

VAIHE 3: Jatka huuhtelematta hiuksia. Harjaa hiukset. Ota hiuksista 0,5-1 cm paksuja osioita ja käsittele ne suoristusraudalla alla olevan ohjeen mukaan:

HIUSTYYPPI RAUDAN LÄMPÖTILA RAUDAN VETOJA
  • Paksut, karheat, luonnonkiharat hiukset
        200 °C – 210 °C 15 – 18 kertaa
  • Normaalit hiukset
        190 °C – 200 °C 12 – 15 kertaa
  • Värikäsitellyt hiukset
        170 °C – 180 °C 10 – 12 kertaa
  • Hennot, vaurioituneet, vaalennetut, luonnonvaaleat, punaiseksi värjätyt hiukset   
        160 °C – 170 °C 6 – 8 kertaa

VAIHE 4: Huuhtele hiukset huolellisesti, jotta saat kaikki tuotejäämät poistettua hiuksista. Levitä kosteuttava hoitoaine hiuksiin, anna vaikuttaa 5 minuuttia ja huuhtele. Kuivaa hiustenkuivaajalla.

STRAIGHT OR WAVY? -AH, IHANAN SUORAT HIUKSET & OH, NIIN SÖPÖN PEHMEÄT HIUKSET

Kiharaa vai suoraa? Mahdollisuudet ovat monet, kun tunnet työvälineet. Sukellamme tässä e-koulutuksessa hiuksen rakenteen muokkaukseen. Permanentilla kiharaa, keratiinikäsittelyllä sileyttä ja hallittavuutta. Sinä päätät!

Koulutuksessa pääset tutustumaan Four Reasonspermanenttituotteisiin sekä uutuustuotteeseen, Four Reasons Smoothing Treatment -keratiinikäsittelyyn. Pääset inspiroitumaan hiuksen rakennemuokkauksesta Four Reasons -huippukouluttajiemme Harri Paanasen sekä Markku Ruotsalaisen seurassa. Opit myös leikkauksen merkityksen rakennekäsittelyissä sekä miten yhdistät onnistuneesti rakennekäsittelyt muihin kampaamokäsittelyihin.

• Saat käyttövinkkejä Smoothing Treatment -uutuustuotteen käyttöön
• Inspiroidut hiusten rakennemuokkauksesta
• Opit käyttämään Four Reasons -rakennekäsittelytuotteita
• Ymmärrät leikkauksen merkityksen rakennemuokkauksen yhteydessä
• Opit, kuinka yhdistää rakennekäsittelyt onnistuneesti muihin kampaamokäsittelyihin
• Osaat hyödyntää Olaplexia permanenttikäsittelyissä

KATSO KOULUTUS

 

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin