Kauneuden muottia rikkomassa

JOIN THE REBELLION

Kauneuden muottia rikkomassa

JOIN THE REBELLION

Four Reasons on suomalainen kauneusalan kapinallinen, joka kulkee eturintamassa monimuotoisuuden puolesta. Tavoitteemme on auttaa jokaista tuntemaan olonsa upeaksi omana itsenään ja rikkoa kauneuden kapeaa muottia yksi parempi hiuspäivä kerrallaan.

NOUSE KANSSAMME KAPINAAN

Milloin viimeksi pysähdyit miettimään, mikä on sinun mielestäsi kaunista?

Tänä päivänä jokainen hius- ja kauneusbrändi kertoo, että riität ja olet kaunis. Sloganit tekevät parhaansa, mutta hukkuvat kuvankauniiden mallien ja muun huudon alle. Ihmiset kuitenkin laittavat hiuksiaan kauneuden tavoittelemisen sijaan siksi, että he tahtovat näyttää itseltään. Me tarjoamme siihen parhaat välineet ja yritämme samalla korjata alan suurimman ongelman.

Kuljemme eturintamassa monimuotoisuuden puolesta ja toivomme, että marssit rinnallamme.

Lue lisää vastuullisuustyöstämme >

KAMPAAMOALAN HYVINVOIVIMMAT ASIAKKAAT

Sinulla kampaamoalan ammattilaisena on tärkeä rooli asiakkaidesi hyvien hiuspäivien mahdollistajana. Tiedämme, että parturi-kampaajan työ on kuitenkin sekä fyysisesti että henkisesti kuormittavaa. Kumppaninasi meidän vastuumme on huolehtia osaltamme, että juuri Sinä, arkemme sankari, jaksat työssäsi ja voit hyvin.

Tavoitteenamme on kampaamoalan hyvinvoivimmat asiakkaat. Käytännön toiminnassamme tämä tarkoittaa, että teemme valintoja, jotka edesauttavat taloudellista, terveydellistä ja henkistä hyvinvointiasi. Mittaamme onnistumistamme vuosittain teettämällämme hyvinvointitutkimuksella.

Lue lisää kampaamoalan hyvinvoinnista >

HENKILÖKOHTAISTA ASIAKASPALVELUA

Väriasiakkaanamme nautit henkilökohtaisesta huolenpidostamme: kouluttajiemme ja myyntikonsulttiemme tuki on aina lähelläsi. Myyntikonsulttimme saavat asiakkailtamme kiitosta erityisesti juuri heidän erityistarpeidensa huomioonottamisesta. Kouluttajamme arvioidaan (ei niin vaatimattomasti) kampaamoalan parhaiksi. Sen lisäksi, että he ovat superammattilaisia, ovat he myös superkilttejä ja ihania tyyppejä (myös meidän mielestä). Ja mikä parasta, he ovat vain puhelinsoiton päässä, aina valmiina auttamaan!

Ota meihin yhteyttä! >

SUOMEN MONIPUOLISIN KOULUTUSTARJONTA

Four Reasons -koulutustarjonta on mukana kaikissa kampaajan uran ja asiakassuhteen eri vaiheissa. Monipuolisilla koulutuksillamme mahdollistamme Four Reasons -tuotteiden helpon ja nopean käyttöönoton, jonka jälkeen tarjoamme ammattitaitoa ylläpitäviä, kehittäviä ja syventäviä koulutuksia parturi-kampaamoliiketoiminnan sekä kampaamoyrittäjän hyvinvoinnin kaikilla eri osa-alueilla. Koulutuksemme tavoittavat eniten suomalaisia parturi-kampaajia ja ne arvioidaan alan parhaiksi. Tosiammattilainen ei ole koskaan valmis (siksi mekin kehitämme koulutuksiamme jatkuvasti)!

Tutustu koulutustarjontaamme! >

NOPEAT JA VARMAT TOIMITUKSET

Asiakkaidemme tilaukset pakataan matkaan Espoon Juvanmalmilla sijaitsevalta varastoltamme työhönsä ja asiakastyytyväisyyteen intohimolla suhtautuvien varastomiesten ja -naisten voimin. Siksi saammekin asiantuntijoilta paljon kiitosta nopeista ja varmoista toimituksistamme. Ja asiantuntijoitahan olette te: parturi-kampaajat, jotka muuten arvioitte toimitusvarmuutemme koko alan parhaaksi (kiitos, varastollamme riemuitaan!).

Täältä löydät varastomme ja pikatukkujemme yhteystiedot! >

PARAS HINTA-LAATUSUHDE JA JOUSTOA MAKSUIHIN

Hyvä hinta-laatusuhde voi tarkoittaa eri asioita eri ihmisille. Meidän mielestä se tarkoittaa hyvän hinnan ja korkean laadun lisäksi tuotteen taloudellisuutta käytössä: levittyvyyttä, riittoisuutta, vaikutusaikaa sekä varastoon sidottua pääomaa ja käteen jäävää katetta. Kun vielä maksuajoissa löytyy polvista joustoa, niin ei liene ihme, että 800 kampaamoalan ammattilaisen asiantuntijaraati arvioi hinta-laatusuhteemme alan parhaaksi. Niin se vaan on, fiksu hinta on DNA:ssamme.

Katso, mitä asiakkaamme meistä sanovat! >

JATKUVASTI KEHITTYVÄT DIGITAALISET PALVELUT

Miksi myydä vain kantiksille omia kestosuosikkeja, kun voi myydä koko Suomelle satoja kuluttajien tuntemia tuotenimikkeitä! Four Reasons -väri- ja keskittäjäasiakkaana saat käyttöösi veloituksettoman verkkokaupan, josta voit myydä kaikkia valikoimassamme olevia Four Reasons -tuotteita ympäri Suomen ilman logistiikkakustannuksia. Asiakkaamme arvioivat meidät digitaalisten palveluiden edelläkävijäksi ja aiomme säilyttää paikkamme jatkossakin! Kaikki digitaaliset palvelumme omista tuoteostoistasi verkkokauppamyyntiin ja e-koulutuksiin löytyvät samasta paikasta, yhdellä kirjautumisella.

Lue lisää verkkopalveluistamme! >

MYYNTIÄSI EDISTÄVÄÄ MARKKINOINTIA

Four Reasons on ajankohtainen hiuskosmetiikkabrändi, jonka suomalaiset ovat ottaneet omakseen! Tunnetulle brändille on kysyntää ja siksi sitä on helppo myydä. Sen lisäksi, että teemme brändiämme jatkuvasti tunnetummaksi aktiivisella markkinoinnilla, huolehdimme myös siitä, että tuotteet liikkuvat ulos juuri Sinun kampaamostasi. Tässä vaiheessa et ehkä ylläty, kun kerromme, että markkinointi- ja somistusmateriaalimme arvioidaan alan parhaiksi sekä markkinointimme alan tehokkaimmaksi myynninedistäjäksi. Pääset hyvin alkuun tutustumalla materiaalipankkiimme:

Siirry materiaalipankkiimme! >

PARTURI-KAMPAAJAYHTEISÖN TUKI

Four Reasons ei ole vain brändi tai tuotesarja – se on intohimoisesti työhönsä suhtautuvien kampaamoalan ammattilaisten yhteisö. Meitä on maailmaanlaajuisesti jo yli 15 maassa mutta sydämemme on Suomessa, jossa teemme tuotekehitystä ja brändin rakennusta tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Tapaamme päivittäin Instagramissa ja parturi-kampaajien aktiivisessa Facebook-yhteisössämme, jossa vaihdetaan värireseptejä, jaetaan onnistumisia ja pohditaan yhdessä ratkaisuja kampaamoarjen haasteisiin. Tiiviin yhteisömme avulla pystymme tarjoamaan tukea työssä kehittymiseen ja jaksamiseen, minkä osalta kampaajat arvioivatkin meidät alan ykköskumppaniksi (kiitos, ihanat!).

Liity mukaan Facebook-yhteisöömme! >

TILAA TUOTTEITA HELPOSTI

1

Ota suoraan yhteyttä alueesi myyntiedustajaan

2

Soita puhelinmyyntiimme 0201 410 410 arkisin klo 8–16

3

Tee tilaus sähköpostitse: tilaukset@pro.fourreasons.fi

4

Tee tilaus verkkokaupastamme

LIITY TUHANSIEN TYYTYVÄISTEN ASIAKKAIDEMME JOUKKOON!

”Värisarjat ovat parhaimmat mitä olen koskaan käyttänyt. Kokemusta neljästä muusta. Tuntuu, että todella ajatellaan ja halutaan meidän parasta. Koulutuksen taso ollut loistava: olen saanut jokaisesta e-koulutuksesta vahvistusta omaan näkemykseen ja pystynyt kehittämään osaamistani. Paras edustajakin tähän mennessä!”
Nina Karhunen, VALOA Hair, Nummela

“Suosittelen ehdottomasti Four Reasonsin tuotteita, koska ne ovat laadukkaita ja helppokäyttöisiä, hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia sekä valikoima on todella laaja. Palvelu on aina ensiluokkaista ja myyntiedustajan kanssa asiointi on aina hauskaa ja helppoa. Toimitukset tulevat myös aina todella nopeasti.”
Pauliina Heinonen, Primus Hair Design

Kiinnostaako yhteistyö – Ota meihin yhteyttä! >

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin