Sinulle, hiustaiteilija

 

Olet mukana elämän tärkeimmissä hetkissä, niin arjessa kuin juhlassa. Olet taiteilija, jonka materiaalina on hiukset. Käsissäsi villeimmätkin hiusunelmat muuttuvat todeksi.

Työtäsi on saada muut hehkumaan. Saada muut tuntemaan itsensä valloittavan upeiksi.

Tämä on sinulle:

Kiitos.

Me Four Reasonsilla emme voi kuvitella suurempaa kunniaa, kuin saada olla osa noita hetkiä. Päästä osaltamme vaikuttamaan noihin taianomaisiin kohtaamisiin – edes hiuksen hienon osuutemme verran. Toimia tukenasi, aivan kuten sinä omille asiakkaillesi.

Haluamme tarjota muutakin kuin työvälineet, joihin voit luottaa. Haluamme luoda tuotteita ja palveluita, jotka inspiroivat sinua innostumaan ja onnistumaan kerta toisensa jälkeen. Yhteisön, johon nojata tiukan paikan tullen. Koulutusta, joka puskee sinua eteenpäin ja rohkaisee kokeilemaan uutta.

Four Reasons on intohimoisesti hiuksiin suhtautuva kampaamoalan yhteisö, jonka tavoitteena on saada jokainen tuntemaan olonsa upeaksi omana itsenään. 100 % vegaanisia, vastuullisesti tuotettuja ammattilaistason hiustuotteita, rakkaudesta ihmisten yksilölliseen kauneuteen.

 

Palvelumme menestyksesi tueksi

Tässä ainakin neljä syytä valita Four Reasons kumppaniksesi. Syitä on enemmänkin ja keskustelemme niistä mielellämme lisää.

#1 Työssä onnistumisen tuki

Haluamme auttaa kampaamoalaa kukoistamaan! Saat meiltä kaikki kampaamopalveluissa tarvitsemasi tuotteet, ammatillista kehittymistäsi tukevan koulutuksen sekä myynninedistämistä tukevat palvelut. Teemme kaikkemme, jotta sinä onnistuisit.

REKISTERÖIDY VERKKOKAUPPAAN

#2 Jatkuva kehittyminen

Pidämme huolen, että olet aina perillä uusimmista trendeistä ja tekniikoista, ennen kuin asiakkaasi ehtivät niitä sinulta pyytää. Elämme ja hengitämme kampaamoalaa – inspiroimisesi ja ammatillinen kehittymisesi on kunnia-asiamme.

TUTUSTU KOULUTUKSIIMME

#3 Henkilökohtainen palvelu

Meillä asiakkaitamme palvelevat oikeat ihmiset. Tulemme käymään, vastaamme puhelimeen, keskustelemme somessa – siellä missä sinäkin. Kaipasit sitten uutta värireseptiä, ideoita esillepanoihin tai sparrausta businekseen, olemme lähellä.

OTA YHTEYTTÄ

#4 Yhteiset arvot jakava yhteisö

Four Reasons on intohimoisesti hiuksiin suhtautuva kampaamoalan yhteisö, jonka tavoitteena on saada jokainen tuntemaan olonsa upeaksi omana itsenään. Tuemme toisiamme ja autamme toteuttamaan villeimmätkin hiusunelmat – rakkaudesta yksilölliseen kauneuteen.

LIITY YHTEISÖÖMME

TILAA TUOTTEITA HELPOSTI

1

Tilaa verkkokaupastamme 24/7

2

Ota yhteyttä alueesi myyntiedustajaan

3

Soita asiakaspalveluumme 0201 410 410 arkisin klo 8–16

4

Tee tilaus sähköpostitse: tilaukset@fourreasons.fi

Pinky Promise

Pinky promise

Kannamme vastuumme.

Hiusten laittaminen ei ole välttämätöntä. Ilmankin voisimme elää.

Hiuksilla on kuitenkin valtava vaikutus siihen, millaisena koemme itsemme. Siksi ei ole “ihan sama”, millaisia hiustuotteita käytämme. Vastuullamme on olla omalta osaltamme mukana edistämässä vastuullista tuotantoa ja kestävää kulutusta. Pitkäjänteinen kehitystyömme tähtää tuotteisiin, joiden koko elinkaari on rakennettu vastuullisiin, kestävään kehitykseen pohjautuviin valintoihin.

LUE VASTUULLISUUDESTA

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin