Jokaiselle hiustyypille omat tuotteensa

Jälleenmyyntituotteemme

Jälleenmyyntituotteiden valikoimastamme löydät upeita vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen. Haluamme huomioida tuotteillamme kaikki hiustyypistä riippumatta aina leijonanharjoista hentoihin hiuksiin ja arkiaamujen kiireisistä hetkistä lumoavien juhlakampauksien loihtimiseen. Ketterän tuotantoprosessimme ansiosta reagoimme nopeasti alan muotivirtauksiin ja luomme moderneja tuotteita, joiden toimivuuden kampaajat ovat varmistaneet testausvaiheessa.

FOUR REASONS PROFESSIONAL

Huippulaadukkaat Four Reasons Professional -hiustenhoitotuotteet tekevät ihmeitä ammattilaistyyliin jokaisella käyttökerralla. Tuotteet puhdistavat, hoitavat, hellivät ja muotoilevat eri hiustyyppejä parhaalla mahdollisella tavalla. Tuotteemme on suunniteltu kampaamoalan ammattilaisten vaativiin tarpeisiin ja ne valmistetaan korkealaatuisista, vegaanisista raaka-aineista ympäristöä kunnioittaen.

Tutustu Four Reasons Professional -tuotteisiin >

FOUR REASONS NATURE

Pidä luonto lähellä, luonasi. Tanssi sateessa. Ota kengät pois nurmikolla. Tunne tuuli hiuksissasi. Four Reasons Nature -hiustuotesarja on kehitetty korostamaan kauneuttasi luonnollisella tavalla, tuotteiden tehosta tinkimättä. Siinä yhdistyvät vapaus ja vahva tahto luoda parempaa huomista tänään.

Tutustu Four Reasons Nature -tuotteisiin >

FOUR REASONS NO NOTHING

Kun kaikki ärsyttää, valitse tuotesarja, joka ei ärsytä ketään.

Hajusteeton Four Reasons No Nothing ei sisällä yleisesti herkistäviä eikä ärsyttäviä raaka-aineita, joten sarjan tuotteet sopivat herkkäihoisten lisäksi kaikille, jotka tahtovat vähentää elimistönsä hajuste- ja kemikaalikuormitusta. Sarjan kaikille hiustuotteille on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus.

Tutustu No Nothing -tuotteisiin >

FOUR REASONS ORIGINAL

Iloa ja hauskuutta pirskahtelevan mutkattoman tuotesarjan hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan. Sarja tuo yhteen laajan valikoiman helppokäyttöisiä hiustenhoito- ja muotoilutuotteita. Kaiken kruunaa valloittava, yksilöllisyyttä korostava asenne!

Tutustu Four Reasons Original -tuotteisiin >

COLOR MASK

Four Reasons Color Mask on ajankohtainen valikoima sävyttäviä hiustuotteita, joilla korostat hiustesi sävyä hienovaraisesti tai rohkeasti. Hiuksia hoitava, vegaaninen ja pigmenttirikas koostumus pidentää hiusvärin kestoa ja säilyttää sen intensiivisenä. Värjättyjen hiustesi paras ystävä ei anna hehkusi haalistua.

Tutustu Color Mask -tuotteisiin >

Tutustu Color Mask Art -suoraväreihin >

Tutustu Color Mask Paint -suoraväreihin >

BACK TO THE ROOTS

Hiuspohjan hyvinvointiin keskittyvä moderni spa-henkinen sarja tuo arkeen hemmottelua aromaterapeuttisilla tuoksuillaan. Sarja sisältää tehokkaat tuotteet hiuspohjan ongelmien hoitoon sekä myös terveen hiuspohjan tasapainon ja hyvinvoinnin ylläpitoon. Lue lisää KC Professional -verkkosivustolta.

Tutustu Back to the Roots -tuotteisiin >

PAUL MITCHELL

Paul Mitchell on luonut hiusinnovaatioita jo lähes 40 vuotta. Tuotteissa kohtaavat laatu, luonnonmukaisuus sekä kaikkien hiustarpeiden huomioiminen. Lue lisää KC Professional -verkkosivustolta.

Tutustu Paul Mitchell -tuotteisiin >

OLAPLEX

Olaplex on kampaamossa tehtävä hoito, joka korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia kemiallisten käsittelyiden aiheuttamalta rasitukselta. Käsittelyn vaikutusta voi ylläpitää kampaamokäynnin jälkeen sarjan pesu- ja -hoitotuotteilla.

Tutustu Olaplex-tuotteisiin >

JOICO

Joico huokuu luksusta. Sarja tarjoaa edistykselliset ratkaisut haastavienkin hiusten hoitoon yhdistettynä hemmottelevaan käyttökokemukseen.

OTA YHTEYTTÄ

Palvelumme on aina henkilökohtaista. Löydät täältä koko henkilöstömme yhteystiedot.

Ota yhteyttä >