Jokaiselle hiustyypille omat tuotteensa

Jälleenmyyntituotteemme

Jälleenmyyntituotteiden valikoimastamme löydät upeita vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen. Haluamme huomioida tuotteillamme kaikki hiustyypistä riippumatta aina leijonanharjoista hentoihin hiuksiin ja arkiaamujen kiireisistä hetkistä lumoavien juhlakampauksien loihtimiseen. Ketterän tuotantoprosessimme ansiosta reagoimme nopeasti alan muotivirtauksiin ja luomme moderneja tuotteita, joiden toimivuuden kampaajat ovat varmistaneet testausvaiheessa.

FOUR REASONS PROFESSIONAL

Huippulaadukkaat Four Reasons Professional -hiustenhoitotuotteet tekevät ihmeitä ammattilaistyyliin jokaisella käyttökerralla. Tuotteet puhdistavat, hoitavat, hellivät ja muotoilevat eri hiustyyppejä parhaalla mahdollisella tavalla. Tuotteemme on suunniteltu kampaamoalan ammattilaisten vaativiin tarpeisiin ja ne valmistetaan korkealaatuisista, vegaanisista raaka-aineista ympäristöä kunnioittaen.

TUTUSTU

FOUR REASONS NATURE

Pidä luonto lähellä, luonasi. Tanssi sateessa. Ota kengät pois nurmikolla. Tunne tuuli hiuksissasi. Four Reasons Nature -hiustuotesarja on kehitetty korostamaan kauneuttasi luonnollisella tavalla, tuotteiden tehosta tinkimättä. Siinä yhdistyvät vapaus ja vahva tahto luoda parempaa huomista tänään.

TUTUSTU

Four Reasons

FOUR REASONS NO NOTHING

Kun kaikki ärsyttää, valitse tuotesarja, joka ei ärsytä ketään.

Hajusteeton Four Reasons No Nothing ei sisällä yleisesti herkistäviä eikä ärsyttäviä raaka-aineita, joten sarjan tuotteet sopivat herkkäihoisten lisäksi kaikille, jotka tahtovat vähentää elimistönsä hajuste- ja kemikaalikuormitusta. Sarjan kaikille hiustuotteille on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus.

TUTUSTU

FOUR REASONS ORIGINAL

Iloa ja hauskuutta pirskahtelevan mutkattoman tuotesarjan hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan. Sarja tuo yhteen laajan valikoiman helppokäyttöisiä hiustenhoito- ja muotoilutuotteita. Kaiken kruunaa valloittava, yksilöllisyyttä korostava asenne!

TUTUSTU

FOUR REASONS ORIGINAL SCALP

Original Scalp on viiden tuotteen valikoima sinulle suunniteltuja tuotteita, jotka hoitavat hiuspohjaasi, hemmottelevat aistejasi ja täyttävät vaatimuksesi vastuullisuudesta. Jokainen tuote on 100 % vegaaninen, tuotettu Suomessa uusiutuvalla energialla ja pakattu kierrätysmateriaaliin.

Tuotteiden teho perustuu huolella valittuihin raaka-aineisiin. Luomuriisirakeet ja maitohappo hoitavat kuorinnan, herneproteiini kosteuttaa ja aloe vera rauhoittaa. Teepuuöljyshampoo ja -hoitoaine helpottavat hiuspohjan hilseilyä ja kutinaa.

TUTUSTU

FOUR REASONS COLOR MASK

Four Reasons Color Mask on ajankohtainen valikoima sävyttäviä hiustuotteita, joilla korostat hiustesi sävyä hienovaraisesti tai rohkeasti. Hiuksia hoitava, vegaaninen ja pigmenttirikas koostumus pidentää hiusvärin kestoa ja säilyttää sen intensiivisenä. Värjättyjen hiustesi paras ystävä ei anna hehkusi haalistua.

TUTUSTU

PAUL MITCHELL

Paul Mitchell on luonut hiusinnovaatioita jo lähes 40 vuotta. Tuotteissa kohtaavat laatu, luonnonmukaisuus sekä kaikkien hiustarpeiden huomioiminen. Lue lisää KC Professional -verkkosivustolta.

TUTUSTU

OLAPLEX

Olaplex on kampaamossa tehtävä hoito, joka korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia kemiallisten käsittelyiden aiheuttamalta rasitukselta. Käsittelyn vaikutusta voi ylläpitää kampaamokäynnin jälkeen sarjan pesu- ja -hoitotuotteilla.

TUTUSTU

Nøberu of Sweden

Nõberu of Sweden

Nõberu of Sweden syntyi ajatuksesta luoda kattava kosmetiikkasarja parturiasiakkaille, jotka uskaltavat erottua joukosta omana itsenään. Brändi on sitoutunut siihen, että he eivät ainoastaan vain luo erinomaisia tuotteita, vaan he haluavat myös uudistaa markkinoita sekä ihmisten näkemystä komeudenhoidosta.

TUTUSTU

OTA YHTEYTTÄ

Palvelumme on aina henkilökohtaista. Löydät täältä koko henkilöstömme yhteystiedot.

Ota yhteyttä >

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin