Suoravärit ja värin ylläpito

Upean kiillon ja viimeistelyn hiuksille luovat suoravärit soveltuvat hiusten sävyttämiseen ja väreillä leikittelyyn. Color Mask Art -suoravärit levittyvät helposti ja haalistuvat kauniisti samassa sävymaailmassa. Värjätyille tummille, vaaleille ja punaisille hiuksille kehitetyt sävyttävät Four Reasons Color Mask -pesu- ja hoitotuotteet palvelevat monia eri tarpeita ja toiveita. Voit pidentää olemassa olevan hiusvärin kestoa, säilyttää sävyn lämpöisyyden halutunlaisena tai sävyttää hiuksiin uuden, raikkaan vivahteen.

Color Mask Art

Color Mask Art on geelimäinen, helposti levittyvä suoraväri. Sävy haalistuu hiuksista kauniisti samassa sävymaailmassa. Kesto n. 3–20 pesua, riippuen hiusten kunnosta ja käytetystä sävystä. Kirkkaimman lopputuloksen saat levittämällä Color Mask Art -suoravärin puhtaan vaaleaksi vaalennettuihin hiuksiin, jolloin sävy myös kestää pidempään. Huomioi, että vaaleimmat sävyt näkyvät vain valkoisiksi vaalennetuissa hiuksissa. Vegaaninen, ammoniakiton koostumus. Voit sekoittaa Color Mask Art -sävyjä keskenään luodaksesi yksilöllisen lopputuloksen.

 • Monipuolinen sävypaletti kampaamossa tehtäviin suoravärjäystekniikoihin, värin viimeistelyyn ja jälleenmyyntiin
 • True-to-tone-värirakenne haalistuu samassa sävyssä
 • Poistettavissa vaalentamalla
 • Soveltuu myös värin ylläpitoon
 • Neon Yellow Topaz, Neon Orange Jade ja Neon Pink Ruby -sävyt loistavat UV-valossa vaalennetussa pohjassa

Tutustu Color Mask Art -tuotteisiin

Four Reasons Color Mask

Four Reasons Color Mask on ajankohtainen valikoima sävyttäviä pesu- ja hoitotuotteita, joilla voit korostaa ja ylläpitää hiusten sävyä hienovaraisesti tai rohkeasti. Hiuksia hoitava, vegaaninen ja pigmenttirikas koostumus pidentää hiusvärin kestoa ja säilyttää sen intensiivisenä. Upeat sävyt helpottavat tämän hetken trendikkäimpien hiusvärien ylläpitoa ja sävyttämistä kotona!

Hiusvärin ylläpito värjäysten välillä

Color Mask on vaivaton ratkaisu värjättyjen hiusten yleisimpään haasteeseen: värin haalistumiseen. Tuotteiden sisältämä runsas määrä pigmenttiä huolehtii siitä, että vastavärjätty hehku säilyy hiuksissa pitkään varsinaisten värjäyskertojen välillä. Voit antaa hiusvärillesi vahvistusta aina, kun sävy tuntuu kaipaavan virkistystä. Myös haasteelliset punasävyt on helppo säilyttää hehkuvan intensiivisinä Color Maskin avulla.

Sävyn pitäminen viileänä tai lämpimänä

Color Mask -tuotteet ovat myös tehokkaita viileän tai lämpimän sävyn ylläpitäjiä ja hienosäätäjiä. Vaaleat hiukset pysyvät kirkkaina ja viileinä ja lämpimät ruskeat täyteläisinä. Hopeanharmaat, violetit ja viileät ruskeat sävyt säilyvät tyylikkään kylminä. Lämpöiset punasävyt hehkuvat pitkään juuri sopivan kuparisina.

Sävytys

Vaihtelua kaipaavat saavat Color Mask -tuotteilla uutta vivahdetta hiuksiinsa helposti. Nauti ylellisen ruusukullan tai intensiivisen pinkin sävystä vaaleissa hiuksissa, sävytä vaaleanruskeat hiukset pronssisen metallinhohtoisiksi tai anna tummille hiuksille violettia vivahdetta.

Käytä Four Reasons Color Mask -tuotteita kampaamossa

 • Myyntituotteena värjättyjen hiusten kotihoitoon
 • Huokoisen hiuksen sävyttämiseen
 • Ylivaaleiden latvojen sävyttämiseen
 • Värin hienosäätöön pesupaikalla
 • Jälkipigmentointiin
 • Jos hiuksen rakenne on niin vaurioitunut, että hapettuvat väripigmentit eivät pysy hiuksessa. Color Mask on hellävarainen vaihtoehto hiusten sävyttämiseen

Four Reasons Color Mask Shampoot

Runsaasti väripigmenttiä sisältävä shampoo puhdistaa värikäsitellyt hiukset mahdollisimman hellävaraisesti, lisää hiusten kiiltoa ja poistaa tehokkaasti sähköisyyttä. Shampoon sisältämä hydrolysoitu vehnäproteiini ja Pantenol (B5-vitamiini) vahvistavat värikäsiteltyä hiusta. Käytä perinteisen shampoon sijasta aina, kun hiusväri kaipaa värin intensiivisyyden ja hehkun vahvistamista. Sulfaatiton koostumus.

Four Reasons Color Mask Treatmentit

Sävyttävä tehohoito antaa hiuksille värikylläisen pigmenttiannoksen lisäksi vahvuutta ja ravinteita kasvipohjaisten proteiinien ja aminohappojen avulla. Lopputuloksena saat terveet, hyvinvoivat hiukset, joiden väri hehkuu eloisana. Käytä perinteisen hoitoaineen sijasta aina, kun hiusväri kaipaa virkistystä.

Tutustu Color Mask -tuotteisiin

Lue lisää! Artikkeleita suoraväreistä

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin