Four Reasons -koulutukset Four Reasons -koulutukset

Valmistaudu astumaan koulutusten maailmaan kanssamme. Haluatko kehittyä vaalennus- ja raidoitustekniikoissa, uusimmissa värjäys- ja leikkaustrendeissä tai talous- ja markkinointiosaamisessa muiden ammattilaisten kanssa? Tarjoamme monipuolisen paketin erilaisia koulutuksia, jotka kehittävät taitojasi. Nappaa avaimet onnistumiseen, oli kyseessä sitten innostavat livekoulutuksemme tai e-koulutuksemme, jotka antavat sinulle vapauden opiskella omassa tahdissasi. Olemme tukenasi – and your biggest cheerleader! Ilmoittaudu mukaan!

Värjäys- ja vaalennuskäsittelyt

Värjäys- ja vaalennuskäsittelyt

Värjäys- ja vaalennuskäsittelyiden koulutus tarjoaa syvällisen ymmärryksen värjäyksen ja vaalennuksen tekniikoista sekä niiden soveltamisesta käytännön tilanteisiin. Tutustut muun muassa värien teoriaan, hiusten rakenteeseen ja pigmenttien toimintaperiaatteisiin. Opit tunnistamaan eri hiustyypit ja hiuslaadut sekä ymmärtämään niiden vaikutuksen värjäys- ja vaalennuskäsittelyihin. Embrace the ‘dye’-versity!

SELAA KOULUTUKSIA

Hoito- ja rakennekäsittelyt

Koulutukset tarjoavat kattavan tietopankin erilaisista tehohoidoista ja rakennekäsittelyistä. Opit käyttämään oikeita tuotteita ja tekniikoita, joilla edistät hiusten terveyttä ja hyvinvointia. Koulutuksessa käsitellään erilaisia hoitomenetelmiä eri hiustyypeille ja hiusongelmille – unohtamatta rakennekäsittelyn saloja. Koulutuksen jälkeen osaat valita asiakkaan hiuksiin oikean vahvuiset tuotteet, ehkäistä hiusten vaurioitumista ja korjata jo vahingoittuneiden hiusten rikkisiltoja. It’s a perm-anent change!

SELAA KOULUTUKSIA
Hoito- ja rakennekäsittelyt
Hiusten leikkaaminen

Hiusten leikkaaminen

Syvennä taitojasi hiusten leikkaamisen saloista. Koulutuksissamme perehdyt erilaisiin leikkaustekniikoihin sekä trendikkäimpiin hiustyyleihin – jotta yhdenkään asiakkaan pyyntö ei tule yllätyksenä. Opit ymmärtämään asiakkaan toiveita konsultoinnin avulla sekä leikkaustekniikoita eri pituisiin hiuksiin. Kokeneet kouluttajamme johdattavat sinut alan viimeisimpien leikkaustrendien ja työkalujen pariin. It’s cutting edge knowledge!

SELAA KOULUTUKSIA

Parturointi

Koulutuksemme tarjoavat kattavan oppimiskokemuksen miesten hiusten leikkaamiseen ja parturointiin. Opit erilaisia parturointitekniikoita, kuten klassiset leikkaukset, ajelut ja viimeisimmät trendit, kuten hiustatuointia. Koulutuksessa painotetaan parturoinnin tarkkuutta, linjauksia ja viimeistelyä. Kokeneet kouluttajamme jakavat arvokasta tietoa hiusten hoidosta, tuotteista ja työkaluista. Kehitä parturointitaitojasi ja luo tyylikkäitä parturointikokemuksia asiakkaillesi. The ‘cutting’-edge of grooming!

SELAA KOULUTUKSIA
Parturointi
Muotoilu ja kampaukset

Muotoilu ja kampaukset

Haluatko keskittyä hetkeksi muotoiluun ja kampaustekniikoihin? Koulutuksissamme käydään läpi muotoilutekniikoita aina suoristamisesta kihartamiseen ja erilaisiin updo-kampauksiin asti. Opit luomaan muotoja, tekstuuria ja volyymia asiakkaiden erilaisiin hiuksiin ja hiuslaatuihin. Kurkistamme myös ajankohtaisiin tyylitrendeihin ja niiden toteuttamiseen. Kokeneet kouluttajamme jakavat vinkkejä tuotteiden valintaan, työkalujen käyttöön ja viimeistelyn tekniikoihin. Pian luot upeita ja persoonallisia kampauksia asiakkaillesi. Get in shape! 

SELAA KOULUTUKSIA

Liiketoiminta

Syvennä osaamistasi kampaamoalan ammattilaisena myös tärkeästä liiketoiminnan näkökulmasta. Koulutuksemme on kaikkea muuta kuin tylsää jargoniaa: se on mielenkiintoinen katsaus liiketoiminnan ytimeen, jonka aikana saat käytännöllistä tietoa ja työkaluja toimintasi kehittämiseen, markkinointiin ja kaivattuja vinkkejä asiakaspalvelun parantamiseen ja asiakassuhteiden hallintaan. Opit luomaan vahvan brändin ja hyödyntämään sosiaalisen median voimaa. Autamme sinua menestymään kampaamoalan yrittäjänä ja ammattilaisena. Back to the roots!

SELAA KOULUTUKSIA
Liiketoiminta
Tapahtumat

Tapahtumat

Four Reasons -tapahtumat tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää ammattitaitoa ja inspiroitua alan huippuasiantuntijoiden opastuksella. Tapahtumamme on suunnattu kaikille kampaajille, oli sitten vasta-alkaja tai kokenut ammattilainen, joka haluaa syventää osaamistaan, oppia uusia trendejä ja hankkia arvokasta tietoa alan muutoksista.

Four Reasons -tapahtumista saat inspiraatiota, oppia ja uusia näkökulmia kampaajan työhösi. Tutustu kampaajayhteisömme innostavaan ilmapiiriin, jossa jaetaan tietoa, tuetaan toisiaan ja luodaan upeita hiustyylejä!

TUTUSTU

Tuotekoulutukset

Four Reasons Luxima, Optima, Shots, vaalennus- ja permanenttiaineet. Mikä näitä yhdistää? Ne ovat ammattilaisten tuotteita, joilla onnistuu. Hyvistä tuotteista on eniten iloa silloin, kun niitä osataan käyttää: tuotteita ymmärtävillä käsillä luodaan upeita vaalennuksia, värjäys- ja rakennekäsittelyjä sekä hoidetaan hiusta sen ansaitsemalla tasolla. Tuotteiden kehittäjät ja kouluttajat auttavat sinua saamaan tuotteistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen irti, kerromme käyttövinkkejä ja paneudumme tuotteiden ominaisuuksiin sekä hyötyihin. Let’s get practical!

SELAA KOULUTUKSIA
Tuotekoulutukset
Hyvinvointi

Hyvinvointi

Hyvinvointi on kokonaisvaltainen käsite, joka kattaa fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin. Hyvinvointiin vaikuttavat monenlaiset tekijät, kuten terveellinen ruokavalio, liikunta, riittävä lepo, positiiviset ihmissuhteet ja henkinen tasapaino. Hyvinvointi-koulutuskategoria tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia oppia ja kehittää taitoja hyvinvoinnin edistämisessä!

SELAA KOULUTUKSIA

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin