Tavoitteena kauneuden kokemus

Four Reasons -koulutuskonseptin tavoitteena on kauneuden kokemus. Yhdessä osaavien ja itseensä uskovien kampaamoalan ammattilaisten kanssa saamme ihmiset tuntemaan itsensä kauniiksi. Jokainen koulutuksemme vie meitä kohti tätä tavoitetta.

Tutustu koulutusvalikoimaamme

Neljän askelen oppimispolku

Four Reasons -koulutuskonsepti on mukana kaikissa kampaajan uran ja asiakassuhteen eri vaiheissa. Koulutustarjonnalla mahdollistamme Four Reasons -tuotteiden helpon ja nopean käyttöönoton, jonka jälkeen tarjoamme ammattitaitoa ylläpitäviä, kehittäviä ja syventäviä koulutuksia parturikampaamoliiketoiminnan kaikilla eri osa-alueilla.

Koulutustarjontamme on suunniteltu parturi-kampaajille teettämämme kyselyn perusteella ja kehitämme toimintaa jatkuvasti asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden kehittyessä. Tutustu koulutusmoduuleihin ja koulutustarjontaamme!

Ostaaksesi koulutuksia, sinun täytyy olla rekisteröitynyt palveluun sekä olla kirjautunut sisään.

Katso kaikki koulutukset

Four Reasons e-koulutus

Voit varata paikan Four Reasons -live-koulutukseen tai ostaa webinaaritallenteen verkkosivuillamme. Koulutukset voit katsoa livenä tai omaan tahtiisi myöhemmin live-lähetyksen jälkeen.

Live-lähetyksen etuna on mm. se, että osallistuessasi koulutukseen sen ollessa live-tilassa, pystyt esittämään kouluttajalle lisäkysymyksiä ja pyytää apua juuri sinua askarruttaviin ongelmiin. Lisäksi voit verkostoitua ja jutella kollegoillesi kommenttikentän välityksellä koko kurssin ajan.

Jos et ehdi osallistua live-lähetykseen, löydät kaikkien koulutusten tallenteet verkkosivuiltamme lähetyksen jälkeen. Voit siis katsoa koulutuksen myös myöhemmin ja kerrata kurssin vaikka sata kertaa! Kaikki live-lähetykseen osallistuneet saavat automaattisesti koulutuksen tallenteen käyttöönsä omalle tililleen.

Tutustu e-koulutuksiin >

SUOMEN PARASTA KOULUTUSPALVELUA

Rento tunnelma, osaavat kouluttajat, käytännönläheisyys ja sisällön monipuolisuus – näissä asioissa koulutuksemme ovat onnistuneet tähän saakka parhaiten! Kysyimme asiakkailtamme palautetta ja toiveita koulutuksiimme sosiaalisen median ja sähköpostin kautta. Saimme kyselyymme lähes 300 arvokasta vastausta. Toiveenne on kuultu ja vastaamme niihin uudistetulla koulutustarjonnallamme.

Lue lisää koulutuskyselyn tuloksista

OPTIMA – KAUNIS, KUULAS, MODERNI

Four Reasons Optima on unelmiesi värisarja, joka toimii sekä kevyt- että kestovärinä. Sävyt eivät näytä maalatuilta tai läpivärjätyiltä, vaikka ne ovat poikkeuksellisen syviä. Optima on miellyttävä käyttää päivittäisessä liiketyössä, sillä täyteläinen koostumus on suunniteltu poikkeuksellisen helposti sekoittuvaksi ja levittyväksi. Selkeitä sävyjä on helppo sekoittaa ja ne toimivat loistavasti myös yksinään. Tuloksena on upean sävykäs ja kiiltävä väri!

Tutustu Optimaan >

LUXIMA – HIUSVÄRI YKSILÖLLISIIN JA ELOISIIN LOPPUTULOKSIIN

Four Reasons Luxima -hiusvärin sävyllisiin pigmentteihin perustuva koostumus antaa pohjan hienovaraisten syvyyserojen jäädä näkyviin ja luo kolmiulotteisen vaikutelman. Näin lopputulos on aina yksilöllinen, poikkeuksellisen eloisa ja monisävyinen – juuri sellainen, jota nykypäivän asiakkaat toivovat.

Tutustu Luximaan >

OTA YHTEYTTÄ

Palvelumme on aina henkilökohtaista. Löydät täältä koko henkilöstömme yhteystiedot.

Ota yhteyttä >

 

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin