Inspiraatio Tuotteet Vinkki

Tunnista asiakkaasi tarpeet: kosteutus vs. rakennepaikkaus

Four Reasons

Jos asiakkaasi istahtaa penkkiin ja tuskastelee ettei mikään auta hiusongelmiin, mieti tarvitseeko hiukset kosteutusta vai rakenteen korjaamista. Usein ongelma on se, että diagnoosi on ollut alusta asti väärä. Jos jalka on murtunut, rannetta on turha lähteä kipsaamaan! Tunnistamalla hiuksen tarpeet, osaat konsultoinnin yhteydessä bongata hälytysmerkit, tehdä oikeat hoidot JA suositella tarpeellisia tuotteita kotiin viemisiksi. Win-win.

Näin tunnistat kosteuden tarpeen

  • Kuivuus ja hauras rakenne: Kuivat ja hauraat hiukset ovat selvä merkki kosteuden puutteesta. Kuiva hius on myös alttiimpi katkeilulle ja haaroittumiselle. Etsi pörröisyyttä ja yleistä kiillon puutetta, sillä nämä ovat yleisiä kuivien hiusten merkkejä.
  • Kutiseva tai hilseilevä päänahka: ongelma viittaa usein kuivuuteen. Kuiva päänahka voi aiheuttaa epämukavuutta ja hilsettä. Opasta asiakkaitasi terveen päänahan ylläpidon tärkeydestä kokonaisvaltaisen hiusten terveyden edistämiseksi.
  • Takkuuntuminen ja hallittavuuden puute: Kosteuden puutteesta kärsivät hiukset takkuuntuvat helposti ja niiden hallitseminen vaikeutuu huomattavasti. Jos asiakkaasi joutuvat usein kamppailemaan hiusten harjaamisen tai muotoilun kanssa takkujen vuoksi, hiukset tarvitsevat kosteutta matkallaan kimmoisuuteen ja sileyteen.

Pro tip: suositellessasi kosteuttavia tuotteita korosta kosteuttavien shampoiden, hoitoaineiden ja hoitotuotteiden tärkeyttä hiustenhoidossa. Ehdota tuotteita, jotka sisältävät ravitsevia ainesosia, kuten sheavoita, betaiinia tai aloe veraa, palauttamaan kosteustasapainon tehokkaasti.

Kokeile näitä tuotteita

Silky moisture

Four Reasons Professional Silky Moisture Shampoo

Four Reasons Professional Silky Moisture Conditioner

Four Reasons Professional Silky Moisture Shot

Ultra moisture

Four Reasons Original Ultra Moisture Shampoo

Four Reasons Original Ultra Moisture Conditioner

Four Reasons Original Ultra Moisture Treatment

Original moisture

Four Reasons Original Moisture Shampoo

Four Reasons Original Moisture Conditioner

Four Reasons Original Moisture Mist

Näin tunnistat rakennepaikkauksen tarpeen

  • Haaroittuneet latvat ja rispaantunut rakenne: haaroittuneet latvat ovat selkeä merkki hiusten rakennepaikkauksen tarpeesta. Etsi rispaantuneita latvoja, jotka näyttävät karheilta ja epätasaisilta. Säännöllinen lämpömuotoilun käyttö, kemialliset käsittelyt tai altistuminen ympäristön vaurioille voivat heikentää hiusten rakennetta ajan myötä.
  • Katkeilu ja heikkous: helposti katkeilevat ja heikot hiukset viittaavat usein heikkoon hiusrakenteeseen. Jos asiakkaasi valittaa liiallisesta hiustenlähtöstä tai hän löytää paljon hiuksia harjoista tai tyynyltään, on tärkeää tarttua näihin huolenaiheisiin välittömästi.
  • Kimmoisuuden puute: terveillä hiuksilla tulisi olla jonkin verran kimmoisuutta, jotta ne voivat venyä katkeamatta. Jos asiakkaasi hiukset tuntuvat hauraalta ja jäykältä, se on merkki siitä, että rakennepaikkaus on tarpeen.

Pro tip: rakennepaikkaukseen suosittele tuotteita, jotka keskittyvät hiusten vahvistamiseen ja korjaamiseen kuten shampoita, hoitoaineita ja hoitotuotteita, jotka sisältävät keratiinia, biotiinia tai proteiinia. Kannusta asiakkaitasi noudattamaan hellävaraista hiustenhoitorutiinia ja käyttämään harjoja ja kampoja, joiden käyttö rasittaa hiuksia mahdollisimman vähän.

Kokeile näitä tuotteita

Damage control

Four Reasons Damage Control Shampoo

Four Reasons Damage Control Conditioner

Repair

Four Reasons Original Repair Shampoo

Four Reasons Original Repair Conditioner

Four Reasons Original Repair Mist

Sensitive repair

Four Reasons Sensitive Repair Shampoo

Four Reasons Sensitive Repair Conditioner

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin