Four Reasons Luxima

Luonnollisuutta, kolmiulotteisuutta, kiiltoa

Four Reasons Luxima on poikkeuksellisen kiillon hiuksiin jättävä monipuolinen värisarja, joka mahdollistaa luonnollisen näköiset, moniulotteiset lopputulokset. Sen sävyllisiin pigmentteihin perustuva koostumus antaa pohjan hienovaraisten syvyyserojen jäädä näkyviin ja luo kolmiulotteisen vaikutelman. Luximan sisältämän ainutlaatuisen Shine Enhance Complex -kiiltoyhdisteen vitamiinit ja kasviöljyt tehostavat väripigmenttien valonheijastuskykyä. Lopputulos on aina yksilöllinen, poikkeuksellisen eloisa ja monisävyinen – juuri sellainen, jota nykypäivän asiakkaat toivovat.

Neljä syytä valita Luxima

1

Kolmiulotteinen lopputulos

2

Heijastava kiilto

3

Hellävarainen

4

Nopea käyttää

LET THE REAL YOU SHINE THROUGH

Four Reasons Luxima -värisarja tunnetaan poikkeuksellisen pitkään kestävästä, valoa upeasti heijastavasta kiillosta, joka on kehittämämme Shine Enhance Complex -kiiltoyhdisteen ansiota. Yhdisteen vitamiinit ja kasviöljyt tehostavat voimakkaasti väripigmenttien valonheijastuskykyä.

Luxima-hiusväri on ammoniakiton ja täysin vegaaninen. Matala-alkalisella Luximalla värjääminen on hellävaraista – hiuksen luonnollinen pohja ei vaalene, eikä pohjan lämpöisyys vaikuta lopputulokseen.

Luximan värivalikoiman murretuilla sävyillä syntyy varmoja, luotettavia värjäystuloksia. Halutun lopputuloksen saavuttaminen on helppoa käyttämällä tilanteen mukaan sarjan eri elementtejä, kuten Mixereitä tai peittokykyä lisääviä Base-sävyjä. Geelimäinen koostumus on helppo sekä sekoittaa että levittää, myös nokkapullolla.

LUXIMA VIDEOKOULUTUS - KATSO JA IHASTU!

Katso Four Reasons Luximan käyttöönottokoulutus! Videoista löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää Luximasta onnistuaksesi sillä päivittäisessä kampaamotyössäsi. Noin puolen tunnin mittaisen videokoulutuksen voit katsoa kokonaisuutena tai värisarjan eri puoliin pureutuvina yksittäisinä videoina.

Katso Luxima-videokoulutus >

SHINE ENHANCE COMPLEX – HEIJASTAVAA KIILTOA LUONNON ÖLJYISTÄ JA UUTTEISTA

Four Reasons Luxima saa kristallimaisen kiiltonsa Shine Enhance Complex -yhdisteestä, joka voimistaa pigmenttien valonheijastuskykyä ravitsevien, kasviperäisten öljyjen avulla.

Valkohilpan siemenöljy
Valkohilpan siemenistä uutettu öljy korostaa hiusten luonnollista kiiltoa, antaa rakennetta ja tekee hiuksista pehmeän tuntuiset.

Kehäkukkauute
Rauhoittavista ja tulehduksia lievittävistä ominaisuuksistaan tunnettu kehäkukkauute sisältää runsaasti kosteuttavia ainesosia, jotka tekevät hiuksista terveet ja kiiltävät.

Voimaa vitamiineista
Antioksidanttisten ominaisuuksiensa ansiosta e- ja c-vitamiini hoitavat hiuksia ja suojaavat UV-säteiltä parantaen värin kestävyyttä. Käyttämämme vitamiinit ovat kasviperäisiä.

VALOVOIMAISIA SÄVYPERHEITÄ

BLOND-sävyt
Murrettuja sävyjä vaaleiden hiusten sävytykseen, syventämiseen ja tasoittamiseen kahdessa eri tummuusasteessa: 7–9 ja 8–10. Kaikissa sävyissä on valmiina keltaisuuden taitto.

BROWN-sävyt
Murrettuja, ruskeita sävyjä värjättyjen hiusten sävyn freesaukseen ja syventämiseen tai värin muuttamiseen kahdessa eri tummuusasteessa: 4–6 ja 6–8.

MIXER-sävyt
Täyteläisiä sekoitesävyjä kylmästä lämpimään sekä puhtaana että murrettuna – käytä tehostamaan muita sävyjä tai sellaisenaan.

PASTEL-sävyt
Valmiita pastellisävyjä Luximan kiillolla ja kuulaudella. Käytä vaalennettujen hiusten sävytykseen tai BLOND-sävyjen pastellointiin.

EXPRESS-sävyt
Kylmiä, luonnollisia sävyjä eri tummuusasteilla ja valikoima vaaleita taittosävyjä hiusten pikasävytyksiin ja värinkorjauksiin. Sellaisenaan käytettynä vaikutusaika vain 5 minuuttia.

BASE-sävyt
Peitto- ja tasoituskykyä lisäävillä BASE-sävyillä on helppo tummentaa tai kirkastaa myös tyvikasvua sekä peittää harmaita. Voit käyttää BASE-sävyjä muiden värien joukossa tai sellaisenaan.

SÄVYJEN VALINTA

Määrittele hiuksen luonnollinen tummuusaste sekä keinotekoisen värin tummuusaste ja sävy.
Määrittele halutun lopputuloksen sävy ja läpikuultavuus. Jos tahdot moniulotteisen lopputuloksen, valitse käyttämäsi Luxima-sävy hiusten vaaleimman kohdan mukaan. Mikäli toiveenasi on sävykkäämpi ja rauhallisempi lopputulos, valitse sävy tummimman kohdan mukaan.

SÄVYTUNNISTEET
Sävyt on merkitty numeroin, jotka kertovat sävyn tummuusasteen ja luonteen.

Ensimmäiset numerot kertovat, mille tummuusasteelle sävy asettuu eli pigmentin määrän. Jälkimmäiset numerot perustuvat väritähteen ja kertovat sävyn luonteen.

 1. Tuhka
 2. Helmiäinen
 3. Kulta
 4. Kupari
 5. Mahonki
 6. Punainen
 7. Tupakka / Ruskea

Esim. 7–9.16 Smoky Rose / 7–9 = värille soveltuvan pohjan tummuusaste ja .16 = sävyn luonne. Huomioithan, että vaalennetussa hiuksessa lopputulos on tummuusasteeltaan n. 8, eli sijoittuu 7 ja 9 välimaastoon.

SEKOITUSSUHDE

SEKOITUSSUHDE ON 1:2
(1 osa väriä + 2 osaa hapetetta)

Vinkki: Jos käytät nokkapulloa, sekoita mukaan 1–3 painallusta Seal & Shine -öljyä, joka muuttaa geelin emulsioksi.

Hapetteen valinta

Valitse hapetteen vahvuus nykyisen pohjan ja käytetyn sävyn perusteella:

Käyttötarkoitus Four Reasons Oxid
Värjätyn tai vaalennetun hiuksen sävytys 1,5 %
Tyvikasvun tummennus tai tasoitus BASE-sävyn avulla 3 %
Tyvikasvun kirkastus BASE-sävyn avulla 6 %

Levitys ja vaikutusaika

Levitä väri reiluilla osioilla hiuksiin, emulgoi hieromalla ja anna vaikuttaa:

Väri Vaikutusaika
Luxima 15 min
Luxima EXPRESS 5 min
Luxima + Luxima BASE 30 min

 

Vaikutusajan jälkeen emulgoi, huuhtele ja pese hiukset.

ANNA LUOVUUTESI LOISTAA – VINKIT VAIKUTTAVIIN LOPPUTULOKSIIN

Four Reasons Luxima on loistava apu värin eloisuuden ja kiillon nopeaan freesaukseen esimerkiksi leikkauksen yhteydessä. Tuote sävyttää raidoitetut hiukset ja voimistaa olemassa olevaa väriä tummentamatta pohjaa.

Muista Four Reasons Luximaa käyttäessäsi nämä vinkit:

 1. Vaikutusaikaa pidentämällä voidaan tehostaa lopputuloksen voimakkuutta. Mitä pidempi vaikutusaika, sitä syvempi ja intensiivisempi lopputulos.
 2. Voimakkaat huokoisuuserot hiuksessa vaikuttavat värin lopputulokseen ja sävysekoitusten viileät sävyt korostuvat.
 3. Värin määrä vaikuttaa värin intensiivisyyteen, hieromalla väri kauttaaltaan hiuksiin estetään vähäisen värimäärän aiheuttamat epätasaisuudet.
 4. Sekoittaessasi EXPRESS-sävyjä muiden Luxima-sävyjen joukkoon huomioithan, että sävyn syvyys korostuu vaikutusaikaa pidentämällä.
 5. BLOND-sävyistä löytyy jo valmiiksi keltaisuuden taitto. Jos pohja on täysin puhtaan vaalea, saat hillittyä keltaisuuden taittoa sekoittamalla joukkoon esimerkiksi sävyä .13.
 6. Käytä BASE-sävyjä muiden Luxima-sävyjen joukossa sävyttäessäsi käsittelemätöntä hiusta. Jos esimerkiksi tahdot värjätä myös tyvikasvun, sekoita Luxima-sävyn joukkoon toivotun lopputuloksen mukaan joko tummaa tai vaaleaa BASE-sävyä. Tummat BASE-sävyt lisäävät värin peittokykyä, kun taas vaaleat kirkastavat ja taittavat kevyesti lämpimiä vivahteita.

LIITY TUHANSIEN TYYTYVÄISTEN VÄRJÄRIEN JOUKKOON!

“Liikkeeni on erikoistunut vaalennustöihin ja käytämme erityisen paljon upean prismaattisen kiillon antavaa Luximaa, josta löytyy täydellinen valikoima vaaleita sävyjä erityisesti skandisävyisille asiakkaille. Luximan väreissä on mielestäni erityisen onnistunut sävypohja, jolla aikaansaadaan hienostuneita ja ‘puuterisia’ lopputuloksia. Luxima sopii hyvin vaihtelua kaipaavalle asiakaskunnalle, koska sävyt pehmenevät kauniisti ajan kuluessa eivätkä kerry hiukseen, jolloin asiakkaamme saavat nauttia vaalean eri vivahteista halutessaan useammin muutosta.”
Sonja Sanchez, Studio Blanko

“Optima- ja Luxima -värisarjat ovat helppokäyttöisiä, sopivat myös vaativiin värjäyksiin, antavat pitkään pysyvän ja upeakiiltoisen lopputuloksen. Myös asiakkailta saamamme palaute on ollut erittäin positiivista. Toimitukset saapuvat suoraan liikkeeseen tilauksen jälkeen seuraavana päivänä.”
Angelika Andreeva, Salon Hot Hair, Espoo

 

Luxima-videokoulutus

Katso Four Reasons Luximan käyttöönottokoulutus! Videoista löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää Luximasta onnistuaksesi sillä päivittäisessä kampaamotyössäsi. Noin puolen tunnin mittaisen videokoulutuksen voit katsoa kokonaisuutena tai värisarjan eri puoliin pureutuvina yksittäisinä videoina.

Katso Luxima-videokoulutus >

 

Lue lisää! Artikkeleita Luximasta

Oletko kiinnostunut liikekoulutuksesta?

 • Tarkenna halutessasi tarpeitasi ja toiveitasi

#LUXIMA

[instagram-feed type=hashtag hashtag=”#luxima”]

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin