Tuotetieto Tuotteet Vinkki

Hiustenhoitoa kesän jälkeen: kuinka hoidat asiakkaiden hiuksia

Four Reasons

Kesän lämpimät ja aurinkoiset päivät ja vesileikit voivat tehdä ihmeitä mielelle, mutta ei-niin-ihmeitä hiuksille. Tätä toitotetaan jatkuvasti, mutta auringon UV-säteily, jatkuva hikoilu, kloori ja suolavesi voivat tehdä hiuksista kuivat, hauraat sekä sameat, ja hiuspohjasta kutisevan ja hilseilevän. Oikealla hoidolla ja tuotteilla voit poistaa hiuksista ylimääräiset metallit ja mineraalit, palauttaa hiuksiin kosteutta, kirkastaa vaaleat hiukset ja hoitaa hiuspohjaa. Lue vinkit ja suositukset, kuinka voit auttaa asiakkaita hoitamaan hiuksiaan kesän jälkeen.

Mitä kesä tekee hiuksille?

 • Aurinko: UV-säteily hajottaa hiusten luonnollista keratiinia ja voi aiheuttaa kuivuutta ja haurauden tunnetta.
 • Kloori: Uima-altaiden kloori voi poistaa hiuksista niiden luonnolliset öljyt, mikä johtaa kuivumiseen ja vahingoittaa värikäsiteltyjä hiuksia.
 • Merivesi: Suolavesi saattaa tehdä hiuksista karheat ja kuivat.
 • Hikoilu: Kesähelteillä hikoilu voi tehdä hiuspohjasta rasvaisen ja päähineiden alla muhiminen saattaa aiheuttaa epämiellyttävää kutinaa sekä ärsytystä.

Hiukset kovilla kesän jälkeen: näin minimoit kesän vahingot

Puhdistava Detox

Four Reasons Professional Pure Detox on täydellinen tuote, kun asiakkaan hiukset ovat altistuneet kesän elementeille. Professional Pure Detox Shampoo poistaa tehokkaasti metalli- ja mineraalikertymiä, jotka voivat jäädä hiuksiin uima-altaiden kloorista tai suolaisesta merivedestä. Four Reasons Professional Pure Detox Conditioner estää metalleja ja mineraaleja kiinnittymästä hiukseen uudelleen. Pure Detox Shampoo ja Conditioner sisältävät vihreää teetä ja granaattiomenauutetta, jotka toimivat antioksidantteina sekä suojaavat hiuksia.

Suositus

Hiusten kuntoon vaikuttavat muun muassa ympäristön saasteet, lika, tali, kertyneet muotoilutuotteet sekä pesuvedessä olevat mineraalit ja metallit. Sen vuoksi shampoovalinnalla on iso merkitys hiusten ja hiuspohjan hyvinvointiin. Suosittele asiakkaille käyttämään Pure Detox -shampoota vaikka päivittäin!

Aktiivihiiltä ja kelatoivia raaka-aineita sisältävä Pure Detox Shampoo sekä Conditioner puhdistavat ja kirkastavat hiusta tehokkaasti. Ne myös suojaavat hiuksia vedessä olevien mineraalien ja metallien aiheuttamilta värimuutoksilta.

Intensiivinen kosteutus

Kesän jälkeen hiukset kaipaavat erityistä kosteutusta. Valitse Four Reasons Professional Silky Moisture Shampoo ja Conditioner: intensiivisesti kosteuttava shampoo ja hoitoaine sopivat täydellisesti kuiville ja käsitellyille hiuksille. Ne puhdistavat ja hoitavat hiuksia antaen hiuksille lisää kiiltoa ja elinvoimaa. Herneproteiini vahvistaa ja parantaa hiusten kuntoa, betaiini auttaa säilyttämään ihanteellisen kosteustasapainon.

Original-sarjan kosteuttajat ovat Four Reasons Original Ultra Moisture Shampoo, Conditioner ja Treatment! Ne ovat täydellinen valinta superkuiville hiuksille, jotka tarvitsevat tehokasta kosteutusta. Hoitoaine sisältää b5-provitamiinia, joka palauttaa hiusten pehmeyden ja kiillon!

Suositus

Suosittele asiakkaita käyttämään Silky Moisture tai Ultra Moisture -tuotteita jokaisessa pesussa. Anna hoitoaineen vaikuttaa 3–5 minuuttia ennen huuhtelua, jotta hiukset saavat syvää kosteutusta. Hajusteyliherkille, suosittele Four Reasons No Nothing Sensitive Moisture Shampoota ja Conditioneria, äläkä unohda Four Reasons Original Moisture Mist -suihketta!

Jos koet, että asiakkaan hiukset eivät ole äärimmäisen kuivat, mutta kaipaavat silti kosteutusta, Four Reasons Original Moisture Shampoo on loistava vaihtoehto. Tämä kosteuttava shampoo sisältää aloe veraa, joka tunnetaan sen kosteuttavista ja hoitavista ominaisuuksista. Four Reasons Original Moisture Conditioner on kosteuttava hoitoaine, joka hoitaa tehokkaasti, poistaa sähköisyyttä ja tekee hiuksista silkkisen pehmeät sekä helposti kammattavat. Sisältää kosteuttavista ja hoitavista ominaisuuksistaan tunnettua aloe veraa.

Vaaleiden hiusten kirkastus

Auringon UV-säteily hajottaa hiuksissa olevaa melaniinia, aivan kuten kemiallinen vaalennusprosessi. Kun eumelaniini hajoaa, jäljelle jäävät feomelaniinin keltaiset ja punertavat sävyt, mikä aiheuttaa hiusten kellastumista. UV-säteily vaurioittaa hiusten proteiinirakenteita, erityisesti keratiinia, mikä voi johtaa hiusten kuivumiseen ja haurastumiseen. Tämä vaurioituminen voi saada hiukset näyttämään keltaisemmilta.

Keltaisen värin vastaväri on violetti, jolloin ne neutraloivat toisiaan. Kun vaalea tai harmaa hius halutaan pitää puhtaan tai kylmän sävyisenä, neutraloidaan keltaisia sävyjä pois violetilla pigmentillä.

Suositus

Suosittele asiakkaille käyttämään violetteja pigmenttejä sisältävää Four Reasons Professional No Yellow Shampoota kerran viikossa tai tarpeen mukaan, jotta hiusten vaaleus säilyy kauniina ja kirkkaana. Four Reasons Professional No Yellow Conditioner -hoitoaineen sisältämät violetit sävypigmentit auttavat myös neutralisoimaan hiuksista kellertäviä vivahteita. Hoitoaine sopii erityisesti vaalennetuille ja raidoitetuille sekä harmaille ja luonnostaan vaaleille hiuksille.Tuloksena valloittavan vaaleat, kiiltävät hiukset.

Hiuspohjan hoito kesän jälkeen

Kesä voi jättää hiuspohjan rasvaiseksi, hilseileväksi ja ärtyneeksi. Four Reasons Original Scalp -sarjan tuotteet on suunniteltu erityisesti hiuspohjan hoitoon, ja ne auttavat palauttamaan sen tasapainon.

 1. Kuori hellävaraisesti

  Four Reasons Original Scalp Scrub Shampoo kuorii ja kosteuttaa hiuspohjaa. Luomuriisirakeet ja maitohappo kuorivat hellävaraisesti, auttaen poistamaan kuollutta ihosolukkoa ja ylimääräistä talia. Bergamotin virkistävä tuoksu lisää käyttömukavuutta.

  Suosittele käyttämään Scalp Scrub Shampoota kerran viikossa kuuriluontoisesti. Levitä kosteisiin hiuksiin ja hiuspohjaan, hiero kevyesti ja huuhtele huolellisesti.

 2. Raikasta ja helpota kutinaa

  Four Reasons Original Scalp Refreshing Shampoo raikastaa ja helpottaa hilseilyä sekä kutinaa. Teepuuöljy rauhoittaa ja mentoli antaa miellyttävän viileän tunteen. Valitse Original Scalp Refreshing Conditioner, jos asiakkaalla on rasvoittuva hiuspohja, hiukset rasvoittuvat helposti, he kärsivät rasvaisesta hilseestä tai tahdot hoitaa hiuspohjan epäpuhtauksia.

  Käytä Refreshing Shampoota päivittäiseen pesuun tai tarpeen mukaan raikastamaan ja rauhoittamaan hiuspohjaa.

 3. Elvytä ja kosteuta hiuspohjaa

  Four Reasons Original Scalp Revitalizing Tonic ylläpitää hiuspohjan hyvinvointia. Aloe vera ja glyseriini kosteuttavat ja rauhoittavat, kun taas mentoli stimuloi ja viilentää hiuspohjaa, jättäen raikkaan teepuuöljyn tuoksun.

  Levitä Revitalizing Tonic hiuspohjaan pesun jälkeen. Ei tarvitse huuhdella, jätä vaikuttamaan!

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin