Uutiset Yleinen

Kulissien takana: Bio-Molecule Repair® -lanseeraustilaisuus näytti, mihin uutuustuotteista on!

Four Reasons

Four Reasonsin Helsingin studiolla kävi kuhina, kun kutsuvieraat saapuivat lounastamaan, nautiskelemaan livemusiikista, verkostoitumaan ja tietenkin kuulemaan kahdesta uudesta, mullistavasta tuotesarjastamme. Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair® ja Four Reasons Professional Pure Detox -sarjat pääsivät ansaitsemiinsa parrasvaloihin, kun Four Reasons -tiimi esitteli tuotteita tositoimissa.

Teknologia tutuksi

Lanseeraustilaisuus alkoi neljän vuoden intensiivisen tuotekehityksen tulosten esittelyllä. Tuotekehitysjohtajamme, Harri Paananen, kertoi innostavasti uuden Professional Bio-Molecule Repair® -teknologian taustoja ja sen tuomia hyötyjä hiusten käsittelyyn. Vieraat saivat syvällisen katsauksen siihen, kuinka uusi edistyksellinen teknologia auttaa korjaamaan ja vahvistamaan hiuksia sisältä ja ulkoa.

Jos haluat tietää lisää teknologiasta, voit lukea lisää täällä!

Tilaisuudessa uusi Bio-Molecule Repair® -teknologiavideo sai julkisen ensiesityksensä! Video kiteyttää Bio-Molecule Repair® -innovaation ja kertoo, miten uudet tuotteet toimivat hiuksessa. Katso video täällä!

Testitupsut eivät valehtele

Tuotekehityskoordinaattorimme Sara Kumpulainen piti testitupsupistettä, jossa vieraat pääsivät näkemään tuotteiden tehon tosielämässä. Vailla mitään suojaa oleva hius oli karhea, takkuuntuva, kiilloton ja jäntevyys sekä elastisuus oli kadonnut miltei kokonaan.

Suojaamaton hius oli myös katkeillut paikoin erittäin pahasti, mikä onkin monelle hiuksiaan käsittelevälle arkipäivää. Ero suojattuun hiukseen olikin valtaisa, ja Saran havainnollistava esitys sai suuret kiitokset!

Mallien hiukset ihastuttivat

Ihastuksien ja huokausten aalto pyyhkäisi studion läpi, kun sosiaalisen median asiantuntija Linda Lehto ja kouluttaja Jasmin Hurskainen toivat valmistelemansa mallit lavalle.

Linda oli tehnyt Angelalle raidoituksen ja sävytyksen, ja käytti Bio-Molecule Repair® Protect Sprayta sekä ennen raidoitusta että sävytystä. Bio-Molecule Repair® Shampoo, Treatment ja Serum viimeistelivät kokonaisuuden.

Jasmin oli tehnyt Adalle käsittelyn Professional Pre Detox Spraylla ennen vaalennusta, sävytti hiukset sekä viimeisteli hiukset pesemällä Pure Detox Shampoolla ja hoitamalla Pure Detox Conditionerilla.

Suuri kiitos kaikille osallistujille!

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin