OLAPLEX – INNOVAATIO, JOKA MULLISTI HIUSALAN

Mikä on OLAPLEXin salaisuus, joka on hurmannut hiusalan ammattilaiset ja asiakkaat ympäri maailman? Miksi OLAPLEXin patentoitu teknologia on noussut globaaliksi ilmiöksi ja muuttanut hiustenhoitoa erityisen radikaalisti? Lue lisää OLAPLEX-valikoimasta ja teknologiasta.

OLAPLEX-TARINA

Hiusalaa mullistanut keksintö sai alkunsa vaatimattomasti kalifornialaisesta autotallista ja loppu on historiaa. OLAPLEX toi kampaajille uuden innovaation, jonka ansiosta asiakkaat nauttivat yhä terveemmistä hiuksista jokaisella käyttökerralla. Vuodesta 2014 lähtien brändi on kasvanut räjähdysmäisesti miljoonien OLAPLEX-fanien voimin ympäri maailmaa.

Nykyisin OLAPLEX on yksi maailman suurimmista itsenäisistä hiustenhoitobrändeistä, jolla on yli 100 patenttia ympäri maailmaa. Brändistä tuli nopeasti globaali ilmiö, joka raivasi tietä täysin uudelle hiustenhoitokategorialle nimeltä “bond-building”.

PATENTOITU INNOVAATIO HIUSTEN PARHAAKSI 

Ainesosa, joka muutti kaiken.

OLAPLEXin patentoitu teknologia perustuu yhteen molekyyliin. Se parantaa huomattavasti hiusten vahvuutta ja suojaa hiuksen rikkisidoksia. Hiusta voidaan silottaa ja hoitaa perinteisillä hoitoaineilla, mutta ainoastaan OLAPLEX vaikuttaa hiuksen rikkisidoksiin suojaten, korjaten ja pysyviä happivaurioita estäen. Kaikkien OLAPLEX-tuotteiden sisältämä ainutlaatuinen aktiiviaine (Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate) mahdollistaa hiuksen rikkisidosten suojaamisen ja vahvistamisen jokaisella käyttökerralla.

VAHVAT TULOKSET KAMPAAMOSSA, KAUNIIT HIUKSET MYÖS KOTIHOIDOSSA

Takaa onnistunut asiakaskokemus kampaamotuolista aina asiakkaan kotihoitorutiineihin asti. OLAPLEXin patentoitu koostumus herättää henkiin kaikkein elottomimmatkin hiukset! Kampaamokäynti toisensa perään asiakkaat palaavat parempikuntoisten hiusten kanssa, käyttävät enemmän aikaa ja huomiota hiustenhoitoon ja ovat tyytyväisempiä hiuksiinsa sekä palveluun.

Takaa terveemmät, pehmeämmät ja kiiltävämmät hiukset jokaiselle asiakkaalle. OLAPLEX-valikoimasta löydät PRO-, TREAT-, MAINTAIN- ja PROTECT-tuotteet.

TUOTEVALIKOIMA 

OLAPLEX PRO
Tuotteet tarjoavat ammattimaisia ratkaisuja kampaamoille, jotka haluavat tarjota asiakkailleen parasta mahdollista hoitoa.

OLAPLEX TREAT
Tuotteet ovat intensiivisiä tehohoitotuotteita, jotka on suunniteltu käytettäväksi myös kotihoidossa hiusten kunnon parantamiseksi ja ylläpitämiseksi.

OLAPLEX MAINTAIN
Tuotteet tarjoavat apuja päivittäiseen käyttöön ja ne auttavat ylläpitämään sekä vahvistamaan hiuksia jatkuvasti.

OLAPLEX PROTECT
Tuotteet suojaavat ja viimeistelevät hiukset. Ne tarjoavat lisäsuojaa ja viimeistelyä hiuksille, antaen niille täydellisen loppusilauksen.

TUTUSTU TUOTTEISIIN – OSTA TÄÄLTÄ

KIINNOSTUITKO? KOULUTTAUDU LISÄÄ

Jos haluat monipuolista tuotetietoutta ja käytännön osaamista, Four Reasonsin tarjoamat OLAPLEX-koulutukset ovat täydellinen tilaisuus syventää tietämystäsi OLAPLEXista ja oppia, miten voit hyödyntää sitä tehokkaasti kampaamotyössäsi. Koulutuksissa saat kattavaa tuotetietoa kaikista OLAPLEX-tuotteista, niiden toiminnasta ja käyttötavoista, sekä opit hyödyntämään OLAPLEXia erilaisissa kampaamopalveluissa.

Olitpa uusi OLAPLEXin parissa tai haluat päivittää tietosi, tarjoamme koulutuksia, jotka vastaavat tarpeisiisi.

SYVENNÄ OSAAMISTASI OLAPLEXIN PARISSA

Lue lisää artikkeleista

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin