Tuotetieto Tuotteet Uutiset

Olaplexin uusin tulokas loiskahtaa pesupaikalle

Four Reasons

Liiketyössä yksi kamalimmista asioista on pullon pohjat. Jokainen päätös, jonka teet työvälineistäsi ja tuotteistasi, vaikuttaa suoraan työsi tehokkuuteen ja laatuun. Yksi näistä päätöksistä onkin shampoon ja hoitoaineen pullon koko! Isommilla pulloilla peset kilpailijatkin…

Isosta pullosta riittää pesusta toiseen

Uusin tulokas pesupaikalle on OLAPLEX No.5P Blonde Enhancer Toning Conditioner 1000 ml sekä No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo 1000 ml, mitkä ovat tarkoitettu erityisesti vaaleille, vaalennetuille ja harmaille hiuksille. Se vahvistaa hiuksia ja tekee niistä pehmeät sekä helpommin käsiteltävät sekä neutralisoi hiusten keltaisuutta kirkastaen samalla hiuksia. Isompi pullo sisältää myös Olaplexin patentoidun Bond Building -teknologian: sama hyväksi havaittu tuote, isommassa pullossa kampaajia varten!

 

 

Miksi kannattaa suosia isompia pulloja?

Bigger is better, ja siihen on muutama hyvä syy:

#1 Kustannustehokkuus: isojen pullojen yksikköhinta on usein edullisempi kuin pienempien pullojen. Ostamalla suuria pulloja kerralla, voit säästää merkittäviä summia.

#2 Ekologisuus: suuremmat pullot tarkoittavat vähemmän muovijätettä ja pakkausmateriaalia. Voit olla ympäristötietoinen valitsemalla suurempia pulloja ja vähentämällä jätteen määrää.

#3 Vähemmän keskeytyksiä: suurten pullojen avulla sinun ei tarvitse täyttää tai vaihtaa pulloja niin usein, mikä säästää aikaa ja vaivaa kiireisen työpäivän aikana.

#4 Ergonomia: suuret pullot on suunniteltu ammattikäyttöön, joten niissä on ergonomiset annostelijat, jotka tekevät tuotteen käytöstä nopeampaa ja vähemmän rasittavaa. Vähemmän truuttailua ja enemmän pumppaamista!

#5 Varastointi: vaikka suuret pullot vievät enemmän tilaa hyllyllä, ne vähentävät varastointiin liittyvää vaivaa, sillä sinun ei tarvitse tilata tai varastoida tuotteita niin usein.

Kun mietit seuraavaa kauppareissua, harkitse suurten pullojen hyötyjä ja sitä, miten ne voivat parantaa työskentelyäsi. Jos (ja kun) asiakas rakastuu Olaplex 4P:n tuloksiin, voit vinkata hänelle retail-kokoa kotiin viemisiksi!

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin