Tuotetieto Tuotteet

Olaplexin uusi kulmaseerumi on kulmakarvojen pelastus

Four Reasons

Kulmakarvat vaikuttavat todella paljon kasvojen ilmeeseen ja ulkonäköön. Ei ole siis mikään salaisuus, että tuuheat ja hyvin muotoillut kulmakarvat ovat olleet jo vuosia kauneustrendien kärjessä. Kulmatrendien muuttuessa tuuheampaan suuntaan, moni kulmakarvansa ylinyppinyt saattaa toivoa lisää täyteläisyyttä kehystämään kasvojaan.

Mitä tehdä, jos kokee, että omat kulmakarvat kaipaavat muuten vain hieman lisäapua? Vastaus on Olaplexin uusi BROWBOND™ kulmaseerumi; tuote, joka lupaa elvyttää, muotoilla ja pitää kulmakarvasi paikoillaan koko päivän.

 

Olaplex ei tarkoita enää pelkästään hiustenhoitoa

Olaplex, joka on jo vakiinnuttanut paikkansa hiustenhoitotuotteiden suosikkina, tuo markkinoille kulmakarvaseerumin. Seerumi on saanut inspiraationsa samasta innovatiivisesta teknologiasta kuin Olaplexin muut bond-building -tuotteet.

Kampaamo on täydellinen paikka etsiä uusia tuoteinnovaatioita, jotka liittyvät Olaplexiin ja alan uusimpiin ratkaisuihin. Hyvin varustelluista kampaamoista löytyy kaikki tarvittava trendeistä välttämättömiin tuotteisiin – ja vähän extraa.

Mitä ihmeellistä BROWBOND:ssa on?

BROWBOND™ -kulmaseerumi on sekoitus kauneudenhoitoa sekä meikkituotteita. Sama tuote pitää kulmat paikallaan samaan tyyliin kuin kulmavaha sekä hoitaa ja ravitsee kulmakarvoja kuin hoitoseerumit.

BROWBOND™ ei ole pelkästään geeliseerumi, joka pitää kulmakarvat järjestyksessä; se on hoitava tuote, joka tekee kulmakarvoistasi täyteläisemmät ja tiheämmät jopa neljässä viikossa.

Yksi tuotteen salaisuuksista on OLAPLEX Peptide Complex Technology™, peptidisekoitus, joka tukee kulmakarvojen vahvistumista ja tiheyttä. Lisäksi seerumi sisältää Skin-Soothing Complexin, joka rauhoittaa ihoa kaurauutteen, antioksidanttien ja hyaluronihapon voimin. Ja jos olet huolissasi ensimmäisistä harmaista karvoista, innovatiivinen peptide auttaa vähentämään niiden näkyvyyttä.

Ei väliä, onko tavoitteenasi pelastaa harventuneet kulmakarvat vai yksinkertaisesti pitää hyvinvoivat karvat muodossaan – BROWBOND™ tarjoaa ratkaisun.

  • Täyteläisemmät, tiheämmät ja selkeämmät kulmakarvat 4 viikossa
  • Kevyt koostumus muotoilee ja pitää kulmakarvat paikoillaan kestävällä pidolla
  • Rauhoittaa, pehmentää ja ravitsee
  • Pehmeä applikaattori, jolla teet tarkan ja tasaisen levityksen

Näin käytät uutuutta

BROWBOND™ on helppo ottaa osaksi päivittäistä kauneudenhoitorutiinia. Levitä seerumia puhtaalle ja kuivalle iholle aamuin illoin, ja anna sen kuivua noin 90 sekuntia ennen muiden tuotteiden käyttöä. Tuote on suunniteltu kestämään kolme kuukautta päivittäisessä käytössä, joten saat kulmille apua pitkään.

Mikäli kulmakarvoihin on tehty microblading-käsittely, odota, kunnes iho on täysin parantunut ennen BROWBOND™-tuotteen käyttöä. Tuote on testattu ihotautilääkärin ja silmälääkärin toimesta turvalliseksi, eikä sen pitäisi ärsyttää silmiä tai silmänympärysaluetta. Ja hyviä uutisia: tuote on hajusteeton sekä vegaaninen ja eläinkokeeton!

Ripsiseerumi täydentää kauneudenhoitorutiinin

Uusi trendi “high maintenance to stay low maintenance” on strateginen lähestymistapa kauneudenhoitoon, jossa aluksi panostetaan enemmän aikaa ja vaivaa saadakseen tyylin, joka sitten pidemmän päälle vaatii vähemmän huoltoa. Ajatuksena on, että alussa tehdään iso työ, jotta myöhemmin voi olla rennommin. Tähän ajatukseen erilaiset hoitavat tuotteet ovat erinomaisia: saat välittömän vaikutuksen ja pitkäaikaisia tuloksia.

Jos kulmat on kasvojen kehys, upeat ripset tekevät katsekontaktistasi vangitsevan. Vuonna 2023 lanseerattu Olaplexin Lashbond Building Serum on apu yleisempiin ripsiongelmiin. Useimmiten huolenaiheet liittyvät ripsien pituuteen, volyymiin ja tuuheuteen. Harmaita hiuksia aiheuttavat myös ripsien irtoaminen, kuivuus tai ärsytys. Joillain on luonnostaan hennommat ripset, samaan tapaan kuin hiuslaatukin vaihtelee eri ihmisten välillä.

Olaplexin kulma- ja ripsiseerumin käyttö on hyvin samantyylistä: sipaise tuotetta aamuin ja illoin (kulmaseerumia kulmiin ja ripsiseerumia ripsiin), anna vaikuttaa 90 sekuntia ja voit joko meikata kuin yleensä, tai jatkaa päivääsi meikittä. Kun sekä kulmat että ripset ovat valmiiksi kauniit ja tuuheat, päivittäinen laittautuminen ei vaadi paljon aikaa.

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin