Tuotetieto Uutiset

Vuoden paras hiuksiin jätettävä hiustenhoitoaine on OLAPLEX® No.9!

Monna

Trendi-lehti valitsi Vuoden parhaat 2022 -kosmetiikkatuotteet ja palkitsi OLAPLEX® No.9 Bond Protector Nourishing -hiusseerumin vuoden parhaana jätettävänä hiustenhoitoaineena. Olemme otettuja kunniasta, lämmin kiitos! Pyysimme Four Reasons -kouluttaja Linda Lehtoa jakamaan hänen parhaat vinkit OLAPLEX No.9 -hiusseerumin käyttöön.

 

 

”Taattua OLAPLEX-laatua”

Monikäyttöinen ja ravitseva OLAPLEX® No.9 Bond Protector Nourishing Hair Serum soveltuu kaikille hiuslaaduille ja -rakenteille. Ilmansaasteet vahingoittavat hiuksiamme päivittäin, tehden niistä elottomat ja vaikeasti muotoiltavat, joka johtaa lopulta sidosten katkeamiseen. OLAPLEX No.9 hiuksiin jätettävän hiusseerumin painoton, silikoniton ja vegaaninen koostumus sisältää hiuksia ravitsevia antioksidantteja, jotka neutraloivat vapaita radikaaleja ja toimivat suojana ilmansaasteita vastaan, suojaavat hiuksia katkeilulta sekä lämpötyökalujen kuumuudelta.

Kaikkien OLAPLEX-tuotteiden tapaan, myös OLAPLEX No.9 -hiusseerumin sisältämä ainutlaatuinen teknologia suojaa ja vahvistaa hiuksen rikkisidoksia jokaisella käyttökerralla tehden hiuksista upeat ja elinvoimaiset.

”Taattua Olaplex-laatua”, kuten Trendin päätoimittaja Mari Karsikas osuvasti kuvailee.

 

Four Reasons -kouluttaja Linda Lehdon vinkit OLAPLEX No.9 käyttöön

Pyysimme Four Reasons -kouluttaja Linda Lehtoa jakamaan omat vinkkinsä OLAPLEX No.9 -hiusseerumin käyttöön.

No.9 -hiusseerumi on tosi kiva tuote föönauksen alle ja toimii hentoisempaankin hiukseen, koska seerumi on öljytön eikä tee hiuksesta raskasta. Tuote pehmentää ja silottaa pörröisyyttä ja ns. sitoo hiusta, jolloin hius ei lähde lentämään niin helposti tai pörröönny kuivuessaan. Hiusseerumi vähentää myös hiuksen sähköisyyttä, joten varsinkin nyt on täydellinen aika mainita asiakkaille tästä!

On hyvä tietää myös, että tuote on silikoniton ja sisältää lämpösuojan, eli voit hyvin lisätä tuotteen kuivaan hiukseen suoristusraudan tai kihartimen alle.

Käytän itse kyseistä tuotetta välillä seuraavana päivänä, jos tukka on kuivan ja karhean oloinen. Näin saan karheuteen taipuvista hiuksistani taas pehmeämmät ja helpommin käsiteltävät.

 

Näin käytät tuotetta

Levitä pieni määrä kosteisiin pyyhekuiviin hiuksiin, aloittaen hiusten latvoista. Lisää tuotetta tarvittaessa. Anna kuivaa vapaasti tai föönaa pehmeämmän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Käytä kiharoille ja laineille diffuusoria.

Lindan PRO-vinkki! Suosittelen usein kerrostamaan tuotteita. Laitan esimerkiksi pohjalle OLAPLEX No.6 Bond Smoother -muotoiluvoidetta ja sen päälle OLAPLEX No.9 -hiusseerumia. Tämä yhdistelmä toimii erityisen hyvin paksuun ja karheaan hiukseen.

 

Monikäyttöinen tehotuote

OLAPLEX No.9 on monikäyttöinen tehotuote, joka tarjoaa välittömästi näkyviä tuloksia samalla suojaten hiuksia.

  • Antaa satiinista kiiltoa & pehmeyttä
  • Poistaa sähköisyyttä & pörröisyyttä
  • Selvittää & nopeuttaa föönaamista
  • Palauttaa hiusten kimmoisuuden
  • Säilyttää kiharat & laineet
  • Suojaa ilmansaasteita vastaan
  • Silikoniton
  • Vegaaninen

 

 


Tilaa vuoden paras tuote saataville kampaamoosi verkkokaupasta!

Monna Ranne

Monna

Positiivinen ja sosiaalinen Monna hoitaa homman kuin homman. Energinen vaikuttajamarkkinoinnin osaaja, joka on helposti lähestyttävä ja tulee kaikkien kanssa juttuun. Kaikki hoituu – tämä asenne vie pitkälle!

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin