Tuotetieto Uutiset

It’s all about the lashes! Olaplexin patentoitu seerumi hoitaa ja vahvistaa ripsiä

Four Reasons

Ripset koostuvat samoista ainesosista kuin hiukset tai kulmakarvat. Ripsien hoito on kuitenkin kinkkisempää, sillä ne ovat kiinni herkkääkin herkemmissä silmäluomissa. Ainutlaatuinen Olaplex Bond Building -teknologia yhdistettynä ripsien hyvinvointia ylläpitäviin raaka-aineisiin luo seerumin, jolla saa paksummat, pidemmät, vahvemmat ja tuuheammat ripset. Kyllä kiitos!

Olaplexin Lashbond Building Serum

Ihon- ja hiustenhoitorutiiniin luottotuote

Olaplex Lash Bonding Serum sisältää OLAPLEX Peptide Complex ja OLAPLEX Bond Building teknologiaa sekä kosteuttavaa hyaluronihappoa ja biotiinia. Mitäs tämä tarkoittaa? Vaikuttavat aineet tukevat ja ylläpitävät turvallisesti ripsien luonnollista kasvusykliä, ripsien pysyvyyttä ja saavat aikaan pidemmät, paksummat, vahvemmat ja terveemmät ripset.

Helppo suositella

Kukaan ei halua pelleillä näkökykynsä kanssa. Asiakkaalle on helppo suositella tuotetta, mikä on sekä silmälääkärien testaama, toimiva että turvallinen. OLAPLEX-menetelmä hoitaa ja kasvattaa ilman sivuvaikutuksia, kuten ripsien värjääntymistä, ärsyyntymistä tai ripsien menettämistä, jolloin tuotetta voi suositella myös piilolinssien käyttäjille. Ripsienpidennyksetkään eivät estä käyttöä, päinvastoin: hyvin hoidetut ja vahvat ripset kantavat pidennyksiä paremmin!

Apu yleisimpiin ripsiongelmiin

Yleisimmät huolenaiheet liittyvät ripsien pituuteen, volyymiin ja tuuheuteen. Harmaita hiuksia aiheuttavat myös ripsien irtoaminen, kuivuus tai ärsytys. Joillain on luonnostaan hennommat ripset, samaan tapaan kuin hiuslaatukin vaihtelee eri ihmisten välillä. Olaplexin Lashbond Building Serum keskittyy kehittämään neljää aluetta:

 1. Ripsien kasvu
  Patentoitu sekoitus peptidejä stimuloivat ripsien kasvua ja tekevät niistä terveemmät ja pidemmän näköiset.
 2. Ripsien kestävyys
  Ripsien irtoamista estetään biomimeettisten peptidien ja puna-apilan kukan uutteen yhdistelmällä, jonka ansiosta ripset pysyvät paremmin kiinni.
 3. Ripsien hoito
  Auttaa vahvistamaan ihon suojakerrosta ripsirajalla. Kun iho on terve, ripsetkin kasvavat paremmin.
 4. Ripsien kosteutus
  Hyaluronihappo ja biotiini, B-vitamiinijohdannainen, edistävät ripsien terveyttä ja elinvoimaa ja poistavat niiden kuivuutta ja haurautta.

Näin ohjeistat asiakkaallesi upeat ripset

 • Käytä ripsiseerumia kahdesti päivässä, aamulla ja illalla, puhtaalle ja kuivalle iholle.
 • Kasta sivellin kerran ja levitä se iholle yläripsirajan kohdalle molempiin silmiin.
 • Älä huuhtele pois.
 • Anna kuivua vähintään 90 sekuntia.

Lisää mielenkiintoisia aiheita sinulle

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin