Tuotetieto

Esittelyssä OLAPLEX-uutuus salonkiin: 4-IN-1 Moisture Mask -hiusnaamio!

Jonna

Oh, nyt meitä kampaajia hellitään. OLAPLEX lanseeraa tuotevalikoimaan uutuustuotteen, joka on tarkoitettu salonkikäyttöön. Lähes vuosikymmenen verran kestänyt tuotekehitystyö tuottaa nyt tulosta ja monipuoliseen OLAPLEX-tuotevalikoimaan saadaan kosteuttava hiusnaamio OLAPLEX 4-IN-1. Ennennäkemätöntä kosteutta – OLAPLEX uutuustuote salonkiammattilaisille, lue lisää mistä on kyse!

Mikä OLAPLEX 4-IN-1 -hiusnaamio on?

Ainoastaan ammattikäyttöön tarkoitettu OLAPLEX 4-IN-1 -hiusnaamio on erittäin tehokas kosteuttava naamio, joka sopii kaikille hiustyypeille. Hiusnaamio korjaa hiusvaurioita, tekee hiuksista upean kiiltävät sekä ryhdikkäät. Tuote sisältää Olaplexin kuuluisan patentoidun Bond Building -teknologian.

Mikä tekee OLAPLEX 4-IN-1 -hiusnaamiosta ainutlaatuisen?

Koko OLAPLEX-tuotevalikoiman yksi hienoimpia puolia on se, että tuotteita voidaan käyttää erikseen ja yhdessä käytettynä ne täydentävät ominaisuuksiltaan toisiaan. Tässäkään OLAPLEX 4-IN-1 -hiusnaamio ei ole poikkeus.


OLAPLEX 4-IN-1 -hiusnaamion tärkeimmät ominaisuudet:

 • Tehokas kosteuttava hiusnaamio Olaplexin patentoidulla Bond Building -teknologialla
 • Näkyvät tulokset jo yhdellä käyttökerralla
 • Vahvistaa todistetusti jopa hauraimpia hiuksia tehden hiuksista terveemmät
 • Voidaan käyttää yksinään tai yhdessä muiden OLAPLEX-tuotteiden kanssa
 • Lisää hiuksiin upeaa ja pitkäkestoista kiiltoa
 • Jättää hiukset ihanan ilmaviksi ja liikkuviksi
 • Sopii kaikille hiustyypeille
 • Voidaan käyttää myös yhdessä salonkihoidon kanssa

OLAPLEX 4-IN-1 salonkikäytössä

 • Yhteen käyttökertaan tarvitaan erittäin pienimäärä tuotetta. Annostele asiakkaan hiusten pituuden ja paksuuden mukaan 1-3 pumppausta. Yhdestä OLAPLEX 4-IN-1 -hiusnaamiosta riittää yli 140 käyttökertaan – yhden pakkauksen loppuun käyttäminen vie siis hetken!
 • Hiusnaamio vaikuttaa ja toimii myös erittäin nopeasti, joka säästää työskentelyaikaa. Vain 10 minuuttia ja hiukset ovat saavuttaneet kaikki efektiiviset vaikutukset, mitä tuote lupaa.
 • Tuotteen INCI paljastaa, mihin tehokkuus perustuu. OLAPLEX 4-IN-1 -hiusnaamio sisältää yhdistelmän korkealaatuisia ja tehokkaita aineosia. Premium-tason öljyt, hiusta vahvistavat keramidit sekä jopa 11 erilaista aminohappoa tekevät tuotteeseen tehokkaan kosteuttavan ja hiusta silottavan vaikutuksen.

Näin helposti käytät OLAPLEX 4-IN-1 -hiusnaamiota

 1. Levitä hiusnaamiota pestyihin hiuksiin 1-3 pumppausta.
 2. Aloita levittäminen latvoista. Huomaat hetkessä hiusnaamionvaikutuksen.
 3. Kampaa tuote tasaisesti hiusten läpi ja anna vaikuttaa 10 minuuttia.
 4. Huuhtele tuote huolellisesti läpi ja jatka muotoiluvaiheeseen.

Kampaaja-ammattilainen: Tilaa Olaplexin tehokas uutuus 4-IN-1 Moisture Mask -hiusnaamio pro.fourreasons.fi -verkkokaupasta!

 

Jonna

Jonnasta sanottua: Jonna on rempseä, iloinen ja värikäs persoona, joka suhtautuu kaikkeen positiivisen uteliaasti. Tämä energinen ja oma-aloitteinen tyylitaituri on toimistomme väripilkku ja päiviemme piristys!

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin