Tuotetieto Tuotteet Vinkki

4 vinkkiä OLAPLEX-sarjan käyttöön ja jälleenmyyntiin

Four Reasons

OLAPLEXMoni asiakas näkee hiustensa kunnossa huomattavan eron kampaamokäynnin jälkeen, kun vaalennuskäsittelyn yhteydessä on tehty OLAPLEX-hoito. Ylläpitävää kotihoitoa ei kuitenkaan pidä unohtaa! Opastamalla asiakastasi käyttämään hänelle sopivia OLAPLEX-tuotteita kotona, palaa hän todennäköisemmin salonkiisi tyytyväisenä ja parempikuntoisilla hiuksilla. Kaipaatko vinkkejä OLAPLEX-kotihoitotuotteiden myyntiin? Lue alta 4 yksinkertaista vinkkiä!

#1 Uniikki tuotesarja, patentoitu teknologia

Muista kertoa asiakkaallesi, miten OLAPLEX eroaa tavallisista hoitotuotteista ja miltä OLAPLEX-hoidon kuuluu tuntua hiuksessa.

Psst! Tässä kertauksena:

Supersuosittu OLAPLEX on aito ja alkuperäinen, hiusalaa mullistanut patentoitu keksintö, jota kuluttajat ja kampaajat rakastavat ympäri maailman. OLAPLEXin ainutlaatuinen patentoitu teknologia korjaa jokaista yksittäistä hiussäiettä sisältä päin ja rakentaa pysyvästi uudelleen vaurioituneet rikkisillat hiusten sisältä. Rikkisillat katkeavat kemiallisten käsittelyiden, kuten vaalennusten aikana, mutta ne katkeilevat myös ihan arjen askareissa: hiuksia harjatessa tai muotoillessa hiuksiin kohdistuu mekaaninen rasitus, joka myös rikkoo hiuksen rakennetta. Lämpöraudat ja föönaaminen rasittavat hiusta ja vaikuttavat näin myös hiuksen rikkisiltoihin. 

#2 Sekoittelu on sallittua

OLAPLEX-muotoilutuotteita saa sekoittaa keskenään ja tehdä jokaiseen hiukseen täydellisesti sopivia tuotecocktaileja. Esimerkiksi Four Reasons -kouluttaja Elisan hiuksiin täydellinen combo ennen hiusten föönausta on pieni määrä OLAPLEX No.6 -muotoiluvoidetta sekoitettuna OLAPLEX No.9 -hiusseerumin kanssa. Hius pysyy sileänä ja muodossaan aina seuraavaan pesuun asti.

#3 Tee esimerkkitupsut

Vaalenna kaksi identtistä hiustupsua – toinen OLAPLEXilla ja toinen ilman. Jos asiakas empii OLAPLEXin käyttöä vaalennuksen yhteydessä, näytä hänelle konkreettisesti, minkä eron OLAPLEX tekee hiuksen rakenteessa vaalennuksen yhteydessä.

#4 Hemmotteluhoidot

OLAPLEX on täydellinen hemmotteluhoito esimerkiksi hiusten leikkauksen yhteydessä. Muista siis kertoa myös leikkausasiakkaillesi OLAPLEXista, vaikka he eivät sitä sillä kerralla ottaisikaan. Seuraavalla käyntikerralla OLAPLEX on heille jo tuttu ja kynnys kokeilla uutta ja hieman hemmotella itseään pienenee!

Kaikki OLAPLEX-tuotteet löydät täältä!

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin