Tuotetieto Tuotteet Vinkki

Ainutlaatuinen OLAPLEX – tästä siinä on kyse!

Four Reasons

OLAPLEX

OLAPLEXin patentoitu koostumus herättää henkiin kaikkein elottomimmatkin hiukset! Ne, jotka ovat perehtyneet OLAPLEXin käyttöön kampaamossa sekä kotona, tietävät, miten kampaamokäynti toisensa perään asiakkaat palaavat parempikuntoisten hiusten kanssa, käyttävät enemmän aikaa sekä rahaa kampaamokäynteihinsä ja ovat ylipäätään tyytyväisempiä palveluun. OLAPLEX on aito ja alkuperäinen, hiusalaa mullistanut patentoitu keksintö, jota kuluttajat ja kampaajat rakastavat ympäri maailman. Miksi kaikki vannovat OLAPLEXin nimeen? Tästä siinä on kyse!

Miten OLAPLEX toimii?

Useimmat hoitoaineet pääasiassa pinnoittavat hiussäikeet silikonipinnoitteella, joka on kuin hiuksen meikkaamista paremman näköiseksi – ja tämähän toimii! Hiukset ovat hyvän hoitoaineen jälkeen kiiltävät, helposti käsiteltävät ja silkkisen sileät. Mutta – mitä tapahtuu, kun lopetat tämän hyvän hoitoaineen käytön? Se sama, pörröinen ja huonokuntoinen hiusrakenne palaa takaisin näkyviin, sillä pesit siitä meikit pois. Näissäkään hoitoaineissa ei ole mitään huonoa tai väärää, mutta niiden toimintaperiaate on erilainen kuin OLAPLEXilla.

OLAPLEX siis toimii eri tavalla kuin muut hoidot – mutta miten?

OLAPLEXin ainutlaatuinen patentoitu teknologia korjaa jokaista yksittäistä hiussäiettä sisältä päin ja rakentaa pysyvästi uudelleen vaurioituneet rikkisillat hiusten sisältä. Rikkisillat katkeavat kemiallisten käsittelyiden, kuten vaalennusten aikana, mutta ne katkeilevat myös ihan arjen askareissa: hiuksia harjatessa tai muotoillessa hiuksiin kohdistuu mekaaninen rasitus, joka myös rikkoo hiuksen rakennetta. Lämpöraudat ja föönaaminen rasittavat hiusta ja vaikuttavat näin myös hiuksen rikkisiltoihin. Kampaamossa käytettynä OLAPLEX toimii suojaamalla hiusta kemiallisten käsittelyiden aiheuttamilta vaurioilta ja kotona käytettynä OLAPLEX vahvistaa hiusta niin, että hennoin ja haurainkin hius kestää arjen tuiverrukset.

Koska OLAPLEX toimii hiuksen sisällä, on hyvä muistaa mainita tästä myös asiakkaallesi ja selittää, mitä OLAPLEX itseasiassa tekee ja miksi se on erilainen kuin muut tehohoidot. Hius myös tuntuu erilaiselta kuin tavallisen tehohoidon jälkeen. Hius on OLAPLEX-käsittelyn jälkeen vahvempi ja voimakkaampi, mutta tavallisten, hiusta meikkaavien hoitojen tekemää pintasilotusta OLAPLEX ei tee. OLAPLEXin ansiosta hius kestää voimakkaampia käsittelyitä ja on seuraavalla kampaamokäynnillä entistä vahvempi, mahdollistaen näin isommat värimuutokset tai esimerkiksi hiustenkasvatusprosessin onnistumisen, kun hius ei ala katkeilla.

Miten OLAPLEXiä käytetään?

Kampaamossa tehtävään OLAPLEX-käsittelyyn tarvitset OLAPLEX No.1 & No.2 -tuotteet. Näillä voit tehdä joko OLAPLEX-tehohoitokäsittelyn tai käyttää tuotteita kemiallisten käsittelyiden yhteydessä. OLAPLEX No.1 & No.2 -tuotteiden käyttöön on monia työskentelyä nopeuttavia vinkkejä. Tiesitkö esimerkiksi, että OLAPLEX No.2 -tuotetta ei kaikissa tapauksissa ole pakko huuhdella pois hiuksesta ennen Luxima-sävytystä? Näin säästät aikaa!

OLAPLEX-uutuus!

OLAPLEX on tuonut markkinoille myös uuden, hiusta syväpuhdistavan, kelatoivan OLAPLEX Broad Spectrum Chelating Treatment -hoitotuotteen ammattilaiskäyttöön. Tällä tuotteella saat hiuksesta metalli- ja mineraalijäämät pois ja näin asiakkaiden hiukset voivat paremmin, värit tarttuvat tasaisemmin ja pysyvät kauemmin! Erittäin hyvä lisämyyntimahdollisuus pesupaikalla.

Kotihoitotuotteita OLAPLEX onkin tuonut kampaamoiden hyllyihin runsaasti ja tuotesarjasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin! Katso koko OLAPLEX-valikoima täältä!

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin