Tuotetieto Uutiset

Olaplexin uusi föönaussuihke tarjoaa bombshell-volyymia hennommillekin hiuksille

Four Reasons

Kihartimet, hiustenkuivaajat ja suoristusraudat ovat hiustenlaiton kulmakiviä, sillä niillä saa hiuksiin aivan uutta muotoa ja tekstuuria. Muotoiluvälineet tarvitsevat kuitenkin apukäsiä – varsinkin jos toiveissa on kestävä volyymi ja tärkeääkin tärkeämpi suoja lämpövaurioita vastaan. OLAPLEX Volumizing Blow Dry Mist -föönaussuihke on suunniteltu korjaamaan sekä suojaamaan hiusta. Saavuta WOW-efekti ilman rasvaista ja latistavaa vaikutusta.

Yhdellä tuotteella monta vaikutusta: todellinen 5-in-1

Mitä monipuolisempi yksi tuote on, sitä vähemmän tarvitset muita tuotteita saadaksesi upeita tuloksia. Volumizing Blow Dry Mist on sekä muotoileva että korjaava suihke, jonka käyttö sopii jokapäiväiseen stailaukseen. Hennotkin hiukset kiittävät, sillä huomaamaton suihke tekee hiuksista tuuheammat, kun taas tehoannos ainesosia suojaavat, korjaavat ja vahvistavat käsiteltävää hiusta. Voisi sanoa että tulokset ovat… hiuksia nostattavia.

 1. Antaa lämpösuojan
  Bambu-uute lipopeptidit suojaavat hiuksia kuumuudelta jopa 232 asteeseen asti luomalla suojaavan biokalvon hiuksen pintaan, mikä ehkäisee lämpökäsittelystä johtuvia vaurioita.
 2. Nopeuttaa kuivausaikaa
  Koska aika on rahaa, föönaussuihkeen on kliinisesti todistettu nopeuttavan föönausaikaa. Föönausajan lyhentyminen lyhentää myös hiuksiin kohdistuvaa mekaanista rasitusta.
 3. Tarjoaa kosteussuojan
  Suojaa hiuksesi ilmankosteuden latistavaa ja pörröttävää vaikutusta vastaan.
 4. Korjaa hiusta
  OLAPLEX Bond Building Technology ™ vahvistaa vaurioituneita rikkisidoksia ja hiuksista tulee vahvemman ja terveemmän näköiset.
 5. Muotoilee ja tukee
  Käsiteltävä kimmoisuus ja ilmava volyymi tuntuu ja näkyy heti, mutta Bambu-uute lipopeptidit tekevät föönauksesta pitkäkestoisemman. Käytä täysin kuiviin hiuksiin lisätäksesi rakennetta ja tuuheutta.

Käyttöohjeet

01 Lämpösuojana: Levitä kauttaaltaan kosteisiin hiuksiin ja kuivaa hiukset 75 % kuiviksi.
02 Lisää volyymia ja tuuheutta: levitä Volumizing Blow Dry Mist -föönaussuihketta uudelleen keskittyen etenkin tyvialueelle. Puristele hiuksia ilmavasti irti hiuspohjasta lisätäksesi volyymia ja kimmoisuutta.
03 Jaottele hiukset föönausta varten. Jännitä hiuksia ylöspäin varmistaaksesi täyteläisen volyymin.

 

Vaikuttavat ainesosat ja miten hyödyt niistä

 • Jakkihedelmän polymeerit mahdollistavat pehmeät föönaustulokset antaen samalla kestävää volyymia taistellen tehokkaasti hiusten pörröisyyttä vastaan. Ei jätä hiuksiin tahmeaa tai raskasta tunnetta.
 • Patentoitu OLAPLEX Bond Building Technology™ -teknologia vaikuttaa hiuksen rikkisidoksiin molekyylitasolla suojaten, korjaten ja pysyviä happivaurioita estäen, jolloin hiukset näyttävät vahvemmilta ja terveemmiltä.
 • Bambu-uute lipopeptidit auttavat ehkäisemään lämpömuotoilun aiheuttamia vaurioita sekä auttavat kampauksen kestävyyttä luomalla hiuksiin biofilmin, joka toimii kampauksen suojana ja antaen kestävää pitoa.
 • Hernepeptidit ovat aminohapporikas ainesosa, joka kosteuttaa samalla tarjoten vahvan suojan. Antioksidantit antavat suojaa vaurioittavilta vapailta radikaaleilta.

VINKKI:

Freesaa hiukset hiustenpesupäivien välissä! Toisen päivän hiuksiin saat helposti uutta ryhtiä käyttämällä Volumizing Blow Dry Mist -föönaussuihketta kuiviin hiuksiin. Suihkuta tuotetta etenkin tyvialueelle ja föönaa hiukset pyöröharjan kanssa.

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin