Tuotetieto Uutiset

UUTUUS! OLAPLEX No.4D -kuivashampoo

Four Reasons

Varoitamme jo etukäteen: tulet rakastumaan tähän OLAPLEX-sarjan uuteen tuotteeseen. OLAPLEX No.4D Clean Volume Detox -kuivashampoo ei kuivata tai ärsytä hiuspohjaa eikä tuote kerry hiuksiin tai jätä hiuksiin valkoisia jäämiä. Tuote sisältää patentoidun OLAPLEX Bond Building -teknologian. Usko pois, OLAPLEX No.4D tekee kaiken tämän ja tästä syystä olemme äärimmäisen innoissamme, että myös sinä pääset nyt tutustumaan tuotteeseen!

Aika moni meistä on varmasti kokenut sen tunteen kun kuivashampoota on tullut käytettyä pikkuisen liikaa ja hiukset tuntuvat nahkeilta ja jopa likaisilta hiuksiin kertyneen jauheen jälkeen. OLAPLEX No.4D on erittäin kevyt kuivashampoo, joka tekee hyvää paitsi hiuksille myös hiuspohjalle. Tuote tekee hiuksista raikkaat ja puhtaat, ilmavat ja rauhoittaa samalla hiuspohjaa. No.4D pelastaa hiuksesi treenin jälkeen, kun olet lähdössä tapaamaan ystäviäsi pitkän päivän päätteeksi, tai kun olet reissun päällä ja hiuksesi kaipaavat freesausta – listaa voi jatkaa loputtomiin!

 

Rambutaanin siemenöljy puhdistaa ja rauhoittaa hiuspohjaa

OLAPLEX luo ratkaisuja ja innovaatioita juuri sinun hiustesi tarpeisiin – kaikille hiuslaaduille. No.4D sisältää rambutaanin siemenöljyä, joka on kestävän kehityksen mukainen vastuullinen antioksidantti, ja joka puhdistaa ja rauhoittaa hiuspohjaa sekä neutralisoi hajuja aiheuttavia epäpuhtauksia. Lisäksi erittäin hienojakoinen mikrotärkkelys imee tehokkaasti rasvaisuutta, tehden hiuksista puhtaat ja ilmavat ilman valkoisia jäämiä tai tukkeutuneita hiuspohjan ihohuokosia.

“OLAPLEX No.4D on superhyvä kuivashampoo myös tummille hiuksille, koska se ei jätä ollenkaan valkoisia jäämiä vaikka tuotetta suihkuttelisi ihan kunnolla. Been there done that!”, hehkuttaa Four Reasons -kouluttaja Linda Lehto.

Kuluttajatutkimuksen mukaan 100 % tuotetta testanneista eivät huomanneet hiuksissaan valkoisia jäämiä, 97 % koki hiustensa näyttävän puhtailta ja 97 % huomasi rasvaisuuden vähentyneen tuotetta testatessaan. OLAPLEX No.4D sopii muiden OLAPLEX-tuotteiden tapaan kaikille hiuslaaduille aina käsittelemättömistä hiuksista kihariin.

 

Näin käytät tuotetta

Jaa hiukset osioihin. Ravista hyvin ennen käyttöä ja suihkuta noin 15-25 cm etäisyydeltä tyven alueelle. Odota 30 sekuntia ja hiero sen jälkeen hiuspohjaan.

VINKKI! Hiuspohja on myös ihoa, ja terveiden hiusten edellytys on puhdas, terve hiuspohja. Pese hiukset säännöllisesti syväpuhdistavalla OLAPLEX No.4C Bond Maintenance Clarifying Shampoolla ja lopputuloksena on puhtaat ja raikkaat hiukset sekä hiuspohja!

 


Kyllä, haluan OLAPLEX No.4D:n kampaamooni. Osta täältä!

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin