Tuotetieto Tuotteet Vinkki

Näin valitset oikean vaalennusaineen ja onnistut työssäsi!

Four Reasons

Hiusten vaalentaminen on edelleen vahvasti trendien aallonharjalla. Vaalennusaineiden valikoimastamme löydät ratkaisut kaikkiin kampaamon vaalennustöihin, olipa kyse suurista värimuutoksista, folioraidoituksista tai tyvivaalennuksista. Jokaisella vaalennusaineella on erilainen koostumus ja omat erityisominaisuutensa, jotka helpottavat eri vaalennustekniikoiden toteuttamisessa. Kaikissa vaalennusaineissamme on hajusteeton, ammoniakiton ja vegaaninen koostumus. Nappaa alta parhaat vinkit Four Reasons -vaalennustuotteiden käyttöön!

Perusteellinen konsultaatio on avain oikean tuotteen ja tekniikan valintaan

Kokonaisvaltainen konsultaatio on yksi tärkeimmistä onnistuneeseen lopputulokseen vaikuttavista asioista. Vasta kun haluttu lopputulos on selkeästi tiedossa, voidaan miettiä tekniikkaa ja toteutukseen käytettäviä tuotteita. Konsultaatiossa on hyvä käydä asiakkaan toiveet tarkasti läpi, jotta lopputuloksesta saadaan varmasti halutunlainen ja säästytään turhilta pettymyksiltä.

Vaalennusaineen valintaan vaikuttaa haluttu lopputulos sekä työhön käytettävä tekniikka. Kun tunnet käyttämäsi vaalennustuotteet, pystyt helposti saavuttamaan haluttuja lopputuloksia ja tiedät, minkä tuotteen ja hapetevahvuuden valitset. Kaikilla Four Reasons -vaalennusaineilla on erilainen koostumus ja hieman erilaiset käyttöominaisuudet, joten vaalennusaine kannattaakin valita vaalennustekniikan, hiuksen kunnon sekä tuotteen ominaisuuksien mukaan.

Lue alta Educational Content Specialist Linda Lehdon omat Four Reasons -vaalennusainesuosikit ja -valinnat erilaisiin töihin!

Koko pään vaalennukset ja tyvikäsittelyt – valitse Four Reasons Hydrobleach

”Tämä vaalennusaine on omiaan tekniikoissa, joissa tuotteelta vaaditaan hellävaraisuutta ja massan joustavuutta. Vaalennusaineen Hydroshield-teknologia suojaa hiusta käsittelyn aikana ja tuote säilyy myös sopivan kosteana koko levityksen ajan.”

Folioraidoitukset – ota käyttöön Four Reasons Ultralift 9+

”Tällä vaalennusaineella pystyt helposti laskemaan hapetevahvuutta yhden pykälän, koska se vaalentaa voimakkaammin. Koostumus on sopivan jämäkkää myös pientä Babylights-raidoitusta tehdessä, joten foliot pysyvät paikallaan siellä, missä pitääkin. Tämä on oma suosikkini; teen paljon tarkkaa teknistä työtä ja tuotteen koostumus sopii siihen täydellisesti!”

Vapaan käden Balayage-tekniikat – Four Reasons Bleach on paras kaverisi

”Jopa seitsemän astetta vaalentava Four Reasons Bleach on hellävaraisempi vaalennustuote, jolla onnistuu parhaiten vapaan käden Balayage-tekniikat. Vinkki! Hapetevahvuutta kannattaa nostaa yhden pykälän ylöspäin sillä tuote itsessään on pehmeämmin vaalentava.”

Muista optimaalinen sekoitussuhde ja hapetevahvuus

”Yleinen vaalennusaineiden kanssa käytettävä sekoitussuhde on 1:2. Jos kuitenkin teet tarkkuutta vaativaa raidoitustyötä, sekoitussuhde kannattaa muuttaa 1:1,5, jotta saat massasta kiinteämpää. Pienentäessäsi sekoitussuhdetta kannattaa kiinnittää erityistä huomiota hapetevahvuuden valintaan. Hapetteen määrän pienentyessä tuotteen alkalisuus nousee, mikä tekee tuotteesta voimakkaamman. Silloin kannattaa laskea hapetteen vahvuutta yhdellä pykälällä, jotta hius pysyy mahdollisimman hyvässä kunnossa.”

Hiusten vaalennuksissa osiokoolla todella on merkitystä

”Sitä sanotaan, että mitä ohuempi osio, sitä vaaleampi lopputulos. Oman kokemukseni kautta voin todella yhtyä tähän sanontaan. Osiokoon ollessa pienempi voit myös laskea hapetteen voimakkuutta. Matalampi hapetevahvuus mahdollistaa ihan yhtä lailla puhtaan vaalean lopputuloksen kuin korkeampi voimakkuus, kun vaan annat sen tehdä tehtävänsä. Eli anna tuotteelle aikaa ja muista aikaa vieviä tekniikoita toteuttaessasi nostaa hapetteen voimakkuutta aina kun sekoitat uuden massan, jotta vaalennuslopputulos on tasainen. Sekoitan koko pään raidoituksiin yleensä kolmea eri massaa, joissa käytän kaikissa eri voimakkuuksia, sillä vaalennusaineen teho heikentyy sen seistessä kupissa pidemmän ajan. Tällä varmistan, että vaalennusaineen teho pysyy tasalaatuisena.”

Katso kaikki vaalennusaineemme täältä!

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin