Inspiraatio Tuotetieto

PRO-tipsit Olaplex No.0 -intensiivihoitoon – tätä kampaajalta kysytään

Jonna

Olaplex No.0 Intensive Bond Building Treatment -intensiivihoito tuo asiakkaan kotihoidon uudelle tasolle. Tarjoa asiakkaallesi kotihoito, jolla hiukset voivat entistä paremmin ja vahvemmin! Kokosimme yhteen yleisimmät kysymykset, mitä kampaaja-ammattilaiselta kysytään tästä uudesta tuotteesta – Olaplex No.0 -intesiivihoidosta!

1. Mikä on Olaplex No.0 -intensiivihoito?
Olaplex No.0 -intensiivihoito on hiustenhoidon primer, pohjustustuote. Siinä missä ihonhoidossa käytetään pohjustuotetta, jotta meikki pysyy kauniina koko päivän – Olaplex No.0 -intensiivihoito valmistaa hiuksen No.3 -tehohoidolle. No.0 -intensiivihoito on koostumukseltaan juoksevampi ja imeytyy hiukseen syvemmälle, kun taas No.3 on voidemaisempi ja näin tuotteet täydentävät toisiaan. Voit tarjota asiakkaalle nyt entistä tehokkaamman kotihoidon!

2. Korvaako Olaplex No.0 ja No.3 salonkihoidon?
Ehdottomasti ei! Salongissa tehtävä hoito on aina perusteellisempi ja tehokkaampi. Olaplex No.0 vie asiakkaan kotihoitorutiinit jälleen uudelle tasolle. Kotona tehtävä kaksiosainen hoito auttaa asiakasta ylläpitämään hiuksia optimaalisessa kunnossa.

3. Voiko asiakas käyttää Olaplex No.0 -intensiivihoitoa, jos hänelle ei ole tehty salonkihoitoa?
Kyllä! Tämä tilanne ei poissulje Olaplex No.0 -intensiivihoidon käyttöä. Voit tarjota Olaplex kotihoitorutiinia esimerkiksi ennen värjäyskäsittelyä. Asiakas voi ottaa tehtäväksi ensin hoitaa ja valmistaa hiusta tulevalle väri/vaalennuskäsittelylle. Paremmassa kunnossa oleva hius kestää paremmin värjäyskäsittelyt ja toistaa värisävyt kauniimmin.

4. Mitä lisähyötyä asiakas saa Olaplex No.0 -intensiivihoidosta, jos asiakkaalla on jo käytössä Olaplex No.3?
No.0 -intensiivihoidossa on sama vaikuttava raaka-aine kuin Olaplex No.1 :ssä (salonkihoidossa käytettävä). Yhdessä käytettynä Olaplex No.0 -intensiivihoito ja No.3 ovat 68% tehokkaammat ja tekevät hiuksista 3 x vahvemmat, mitä yksistään No.3 -kotihoidolla.

5. Myydäänkö No.0 -intensiivihoito ja No.3 -kotihoito aina yhdessä?
Ei! No.0 lanseerataan maailmanlaajuisesti yhdessä No.3 -kotihoidon kanssa, jonka jälkeen jatkossa No.0 -intensiivihoitoa myydään myös erikseen.

Käytä näin:

Lisää Olaplex No.0 huolellisesti kauttaaltaan kuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaa 10 minuuttia. ÄLÄ HUUHTELE. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi, jatka levittämällä lisäksi Olaplex No.3 hiuksiin ja kampaa hiukset läpi. Anna vaikuttaa vielä 5-10 minuuttia. Huuhtele hiukset ja pese tämän jälkeen Olaplex No.4 Bond Maintenance shampoolla ja Olaplex No.5 Bond Maintenance hoitoaineella.

Olaplex No.0 -intensiivihoito pähkinänkuoressa:

  • Intensiivinen tehohoito, joka korjaa, vahvistaa ja suojaa vaurioituneita hiuksia
  • Maksimoi kotona tehtävän ylläpitohoidon tehoa
  • Yhdestä Olaplex No.0 -intensiivihoidosta 4-6 käyttökertaa
  • Ei sulfaatteja, parabeenejä tai gluteenia
  • Vegaaninen

Jonna

Jonnasta sanottua: Jonna on rempseä, iloinen ja värikäs persoona, joka suhtautuu kaikkeen positiivisen uteliaasti. Tämä energinen ja oma-aloitteinen tyylitaituri on toimistomme väripilkku ja päiviemme piristys!

Ilmoitukset
Ilmoita minulle
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin