Tuotetieto Uutiset

UUTUUS: Olaplex No.8 Bond Intense Moisture Mask -hiusnaamio

Monna

Jos et ole jo kuullut, OLAPLEX-perheessä on uusi jäsen: No.8 -hiusnaamio! Tämän pintaa silottavan tehonaamion haluat kokea. Bond Intense Moisture Mask -hiusnaamio kosteuttaa hiuksia intensiivisesti, tekee hiuksista pehmeät ja kiiltävät sekä antaa hiuksille ryhtiä. No.8 -hiusnaamio imeytyy syvälle hiukseen ja korjaa samalla hiusvaurioita latistamatta hiuksia. Tiedämme, että tulet rakastumaan tähän käänteentekevään tuotteeseen – tuote on helppo lisätä mukaan hiusrutiineihin.

Intensiivisesti hiuksia kosteuttava hiusnaamio

OLAPLEX mullistaa jälleen hiustenhoitomaailmaa, tämä intensiivisesti hiuksia kosteuttava 4-in-1 hiusnaamio korjaa hiusvaurioita ja tekee hiuksista upean kiiltävät ja ryhdikkäät.

Muiden OLAPLEX-tuotteiden tapaan myös OLAPLEX No.8 -hiusnaamio sisältää Olaplexin patentoiman Bond Building -teknologian. Teknologia perustuu ainutlaatuiseen aktiiviainesosaan (Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate), joka ei sisällä silikoneja tai öljyjä ja se estää hiuksen rakennetta vahingoittumasta kemiallisten käsittelyjen yhteydessä sekä sen jälkeen. Samalla se korjaa aiemmin syntyneitä vaurioita vahvistaen hiuksia. Hiusta voidaan silottaa ja hoitaa perinteisillä hoitoaineilla, mutta vain ja ainoastaan OLAPLEX vaikuttaa hiuksen rikkisidoksiin suojaten, korjaten ja pysyviä happivaurioita estäen.


Asiakkaasi käyttää jo OLAPLEX No.3 Hair Perfector -tehohoitoa. Mitä eroa näillä kahdella tuotteella on?

No.3 ei ole hiusnaamio eikä hoitoaine, se toimii hiuksen sisällä korjaten hiuksen vaurioituneita rikkisidoksia, suojaamalla hiuksia sekä pysyviä happivaurioita estäen. No.8 Bond Intense Moisture Mask kosteuttaa intensiivisesti hiuksia syvältä, korjaten samalla hiuksia. Kotihoitoon kannattaa suositella molempia tuotteita kerran viikossa. Näin saat tehokkaimman hyödyn irti!

Mitä eroa on No.5 Bond Maintenance hoitoaineella ja No.8 -hiusnaamiolla?

No.5 on päivittäiseen käyttöön suunniteltu hoitoaine. Tuote sisältää hoitoaineelle tärkeät ominaisuudet korjaten samalla hiuksia. No.8 -hiusnaamio menee vielä askeleen syvemmälle ja antaa hiuksille extrakosteutta kuitenkaan hiuksia latistamatta. Hiuksista tulee terveennäköiset, ryhdikkäät ja kuohkeat. Samalla tuote korjaa hiusvaurioita.

Miten No.8 Bond Intense Moisture Mask -hiusnaamiota käytetään?

 • Lisää tuote pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin, keskittyen erityisesti latvoihin. Anna vaikuttaa 10 min. Huuhtele huolellisesti. Muotoile hiukset haluamallasi tavalla.
 • Tuote on todella riittoisaa, joten aloita yhdellä pumppausmäärällä ja lisää määrää tarvittaessa. Mikäli hiuksesi ovat erityisen ohuet ja hentoiset, käytä pienempää määrää.
 • Kuinka usein tuotetta on hyvä käyttää? Tuotetta suositellaan käytettäväksi noin kerran viikossa tai kun hiukset kaipaavat extrakosteutta.

VINKKI! Parhaimman tuloksen saavuttamiseksi, käytä lisäksi kerran viikossa tai tarvittaessa useammin OLAPLEX No.0 Bond Building -intensiivihoitoa yhdessä OLAPLEX No.3 Hair Perfector -tehohoidon kanssa.

Olaplex No.8 pähkinänkuoressa:

 • Kosteuttaa hiuksia intensiivisesti
 • Silottaa ja tekee hiuksista pehmeät
 • Ei latista vaan tekee hiuksista ilmavat
 • Tekee hiuksista kiiltävät
 • Sopii kaikille hiustyypeille
 • Sisältää Olaplexin patentoiman Bond Building -teknologian
 • Ei sisällä sulfaatteja, ftalaatteja, parabeenejä tai gluteenia
 • Vegaaninen

  Tilaa Olaplex No. 8 kampaamoosi jo tänään!

Monna Ranne

Monna

Positiivinen ja sosiaalinen Monna hoitaa homman kuin homman. Energinen vaikuttajamarkkinoinnin osaaja, joka on helposti lähestyttävä ja tulee kaikkien kanssa juttuun. Kaikki hoituu – tämä asenne vie pitkälle!

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin