Tuotetieto Uutiset

Me Naiset -lehden Vuoden 2022 parhaat: Four Reasons Original, OLAPLEX ja Paul Mitchell

Four Reasons

Me Naiset -lehti palkitsi Vuoden parhaat 2022 -kosmetiikkatuotteet. Vuoden parhaiksi hiuskosmetiikkatuotteiksi valikoituivat Four Reasons Original Volume Texture Spray, OLAPLEX No.4C ja Paul Mitchell Clean Beauty Volumizing Liquid. Mahtava kunnia! Lue Four Reasons -kouluttajien Elisa Cavénin ja Linda Lehdon vinkit vuoden parhaista tuotteista.

 

 

Four Reasons Original Volume Texture Spray – ”Kotimainen suihke täyttää odotukset”

Four Reasons Original -sarja täydentyi syksyn aikana toivotuilla tuotteilla. Yksi sarjan uutuuksista on Four Reasons Original Volume Texture Spray -volyymisuihke, joka antaa hiuksille täyteläistä tuuheutta ja tekee hiuksista runsaat ja selvästi paksumman näköiset.

”Hyvän rakennesuihkeen tunnistaa siitä, että se tuo runsautta ja kitkaa hiuksiin eikä karkaa niistä muotoiltaessa. Kotimainen suihke täyttää odotukset”, kerrotaan Me Naiset -lehden raadista.

 

Four Reasons -kouluttaja Elisa Cavén vinkkaa: “Käytän tuotetta kampausten alla tukemaan tyvialuetta ja helpottamaan kampauksen kasaamista. Volume Texture Spray toimii hyvänä boostina myös arkikampauksiin. Tämä pitää hiukset kohotettuna pitkään.”

Linda Lehto komppaa Elisaa ja jatkaa: ”Suihkuta viimeisenä föönauksen tai kiharruksen jälkeen tyvelle jakaus jakaukselta ja sen jälkeen vielä tarvittaessa pituuksiin ja latvoihin. Voit huoletta käyttää tuotetta myös runsaammin, sillä suihke ei tahmaa vaan antaa hyvin toimivan kuivan tekstuurin. Pysyy koko päivän hiuksissa vaikka hiuksia pöyhisikin päivän aikana.”

Samalla volyymisuihkeen hienojakoinen koostumus häivyttää myös tyven ylimääräistä rasvaisuutta.

Katso kaikki Four Reasons Original -sarjan tuotteet täältä.

 

OLAPLEX No.4C – hellä ja tehokas syväpuhdistava shampoo

OLAPLEX No.4C on ainutlaatuinen syväpuhdistava shampoo, joka sisältää Olaplexin patentoiman teknologian. Sen lisäksi että tuote puhdistaa hiukset tehokkaasti ja poistaa jäämät sekä epäpuhtaudet, tuote suojaa ja vahvistaa hiuksen rikkisidoksia jokaisella käyttökerralla.

Näin Me Naiset -lehden raati kommentoi vuoden 2022 parasta shampoota: ”Syväpuhdistava shampoo osoittaa, ettei tehopuhdistuksen tarvitse johtaa takkukasaan, jonka selvittämiseen vaaditaan järeää hiusnaamiota. Ihana tuoksu kruunaa pesuhetken.”

 

”Tämä syväpuhdistava shampoo on erityisen hyvä vaalennusasiakkaille! OLAPLEX No.4C poistaa hiuksesta tuotejäämien lisäksi hiuksia värjääviä mineraalijäämiä. Blondit pysyvät kirkkaampana pidempään ja värit tarttuvat paremmin seuraavallakin kampaamokerralla. Tätä kannattaa suositella jokaiselle vaalennusasiakkaalle”, Elisa toteaa.

Nappaa lisäksi Lindan pro-vinkki tuotteen käyttöön: ”Anna tuotteen vaikuttaa 10-15 minuuttia ja hiero samalla hiusta tyveltä latvaa kohden. Näin saat paremman lopputuloksen kun annat tuotteen vaikuttaa samalla kun mekaaninen käsittely edesauttaa poistamaan epäpuhtauksia tehokkaammin.”

Tiesitkö, että OLAPLEX No.9 -hiusseerumi palkittiin vuoden 2022 parhaana hiustuotteena Trendi-lehdessä? Lue lisää täältä!

 

Paul Mitchell Clean Beauty Volumizing Liquid – “huipputuuhentaja”

Kolmas Me Naisten palkitsema vuoden 2022 paras tuote on Paul Mitchell Clean Beauty -sarjan Volumizing Liquid -muotoiluneste. Muotoiluneste antaa hiuksille sekä volyymia että kiiltoa ja sopii kaikille hiuslaaduille.

”Ei tunnu tahmealta eikä latista hentojakaan hiuksia. Tekee hiuksista ihanan ilmavat, mutta jättää ne pehmeiksi ja liikkuviksi”, Me Naiset kommentoivat tuotetta.

 

Elisan käyttövinkki: ”Tämä on täydellinen primer-tuote minkä tahansa lookin alle. Takaa pitkäkestoisen lopputuloksen. Laita ohuessa hiuksessa kauttaaltaan hiuksiin, paksummissa ja vahvemmissa hiuksissa riittää kun levität tuotteen tyveen ja pituuksiin.”

Paul Mitchell Clean Beauty -tuotteet löydät täältä.


Tilaa vuoden parhaat tuotteet saataville kampaamoosi verkkokaupasta!

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin