Tuotetieto Uutiset

Syväpuhdistava OLAPLEX No.4C Bond Maintenance™ Clarifying Shampoo

Four Reasons

Puhtaat hiukset ovat todellakin tiedettä. Tämän syväpuhdistavan shampoon ainutlaatuinen, laajavaikutteinen syväpuhdistusteknologia puhdistaa hiukset tehokkaasti, poistaa jäämät ja epäpuhtaudet. Lisäksi OLAPLEX No.4C auttaa tekemään hiuksista terveemmät patentoidun Bond Maintenance -teknologian avulla.

Mitä OLAPLEX No.4C tekee?

Jos hiuksissa on epäpuhtauksia ja ylimääräisiä jäämiä esimerkiksi muotoilutuotteista tai ilmansaasteista johtuen, voi hiukset vaurioitua, niihin voi tulla kaksihaaraisia ja hiuksista voi tulla pörröiset ja sameat. Puhtaat hiukset näyttävät ja tuntuvat terveiltä ja vastaanottavat korjaavia tehohoitoja tehokkaammin.

OLAPLEX No.4C poistaa hiuksista metallien, mineraalien ja muiden jäämien lisäksi myös rasvaisuutta, kloorijäämiä sekä tuotejäämiä. Samalla shampoo suojaa ja vahvistaa hiuksen rikkisidoksia jokaisella käyttökerralla. Useimmat syväpuhdistavat shampoot saattavat tehdä hiuksista karheat ja kuivat, mutta Olaplexin patentoidulla Bond Building -teknologian avulla OLAPLEX No.4C jättää hiukset pehmeiksi, kiiltäviksi ja kirkkaiksi.

OLAPLEX No.4C mukaan viikottaiseen hiusrutiiniin!

Käyttö: Hiukset on hyvä pestä syväpuhdistavalla OLAPLEX No.4C shampoolla kerran viikossa, jotta hiuksista saa ylimääräiset jäämät ja epäpuhtaudet pois.

VINKKI! Käytä OLAPLEX No.4C shampoota ennen OLAPLEX No.0 Intensive Bond Building Treatment ja OLAPLEX No.3 Hair Perfector -tehohoitoa parhaan lopputuloksen saamiseksi.

OLAPLEX No.4C Bond Maintenance™ Clarifying Shampoo pähkinänkuoressa:

  • Puhdistaa hiukset tehokkaasti
  • Poistaa hiuksista ylimääräiset jäämät ja epäpuhtaudet kuten metalleja, mineraaleja, rasvaisuutta, kloorijäämiä ja tuotejäämiä
  • Suojaa ja vahvistaa hiuksia
  • Tekee hiuksista pehmeät ja kiiltävät
  • Sisältää Olaplexin patentoiman Bond Building -teknologian
  • Ei sisällä sulfaatteja, ftalaatteja, parabeenejä tai gluteenia
  • Vegaaninen

 

Tilaa Olaplex No.4C kampaamoosi verkkokaupasta!

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin