Kampanjat

Ystävänpäiväkampanja – OTA 2, MAKSA 1!

Four Reasons

Ystävänpäivän kunniaksi haluamme ilahduttaa sinua ainutlaatuisella ystävänpäiväkampanjallamme! Tiistaina 14.2.2023 saat valitsemistasi Four Reasons -tekniikkatuotteista ja hajusteettomasta Four Reasons No Nothing -sarjasta kaksi tuotetta yhden hinnalla!

TEKNIIKKATUOTTEET – OTA 2, MAKSA 1

Kampanjassa mukana olevat tekniikkatuotteet

💗 Four Reasons Optima
💗 Four Reasons Luxima
💗 Four Reasons -hapetteet
💗 Four Reasons -vaalennusaineet
💗 Four Reasons -permanenttituotteet

FOUR REASONS NO NOTHING – OTA 2, MAKSA 1

Ystävänpäivänä saat myös Allergia-, Iho- ja Astmaliiton sertifioiman hajusteettoman Four Reasons No Nothing -jälleenmyyntituotteita kaksi yhden hinnalla! Four Reasons No Nothing -sarjan valikoima koostuu hellävaraisista hoito-, muotoilu- ja viimeistelytuotteista, jotka sopivat myös tuoksuyliherkille. Laadukas, hajusteeton vaihtoehto myös työkäyttöön!

Four Reasons No Nothing

💗 Ei hajusteita
💗 Ei tyhjiä lupauksia
💗 Ei kompromisseja
💗 Ei mitään ylimääräistä

Kampanjaehdot

Kampanja koskee Four Reasons Optima- ja Luxima-värisarjoja, Four Reasons -vaalennusaineita ja -permanenttituotteita, hapetteita sekä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton sertifioimaa hajusteetonta Four Reasons No Nothing -sarjaa.

  • Rajoitus 1 myyntierä (6 samaa tuotetta) / tuote / asiakas.
  • Kampanjaa ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai kampanjoihin.
  • Kampanja on voimassa vain tiistaina 14.2.2023. Varaamme oikeuden tuotteiden loppuunmyyntiin.

Tilaa näin

Kampanja on voimassa kaikissa tilauskanavissamme:

Aina nopeat toimitukset!

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin