Tuotteet

Four Reasons Nature – luonnonmukaista luksusta

Four Reasons

Four ReasonsPidä luonto luonasi. Ota kengät pois nurmikolla. Tanssi sateessa. Tunne tuuli hiuksissasi. Four Reasons -tuoteperhe laajenee uudella, uniikilla Four Reasons Nature -hiustuotesarjalla.

Kaikki Four Reasons Nature -tuotteet valmistetaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti Suomessa. Siksi ne ovat hyvä valinta sekä sinulle että ympäristölle: Four Reasons Nature -tuotesarjassa yhdistyvät vapaus ja vahva tahto luoda parempaa huomista tänään.

Sarjalle on myönnetty ECOCERT® Cosmos Natural -sertifikaatti, eli voit luottaa raaka-aineiden luonnollisuuteen sekä tuotannon ja pakkausten ekologisuuteen. Four Reasons Nature on luksusta, jonka luonto on luonut hiuksillesi.

Ekologista ja eettistä hiustenhoitoa

#1 Vastuullista kauneutta hiustyypillesi

Four Reasons Nature on sertifioitua, Suomessa valmistettua luonnonkosmetiikkaa. Kolmelle eri hiustyypille kehitetyt vegaaniset tuotteet antavat hiuksillesi juuri sitä mitä ne tarvitsevat, tutkitusti tehokkaiden kasvipohjaisten aktiiviaineiden avulla.

#2 Kasvipohjaiset aktiiviaineet

Four Reasons Nature -sarjan aktiiviaineina ovat luonnolliset ja kasvipohjaiset uutteet, rakennepaikkaavat proteiinit ja ravitsevat öljyt. Hyvää tekevät ainesosat suojaavat, kosteuttavat, tuuheuttavat ja korjaavat hiustyypin tarpeiden mukaan, tehokkaasti ja luonnon ehdoilla.

#3 Luonnonmukaiset koostumukset

Tuotteiden sisältö on vähintään 99 % luonnosta peräisin – koostumukset ja aktiiviaineet ovat aidosti luonnonmukaisia, tehokkuudesta tinkimättä. Four Reasons Nature -tuotteiden koostumuksissa ei myöskään ole käytetty eläimistä suoraan saatavia tai eläinten tuottamia raaka-aineita, joten tuotteet ovat 100 % vegaanisia.

#4 Ympäristöystävälliset pakkaukset
Kaikki Four Reasons Naturen pakkaukset ovat kierrätettäviä. Pullot valmistetaan kierrätysmuovista, pullojen korkit merestä kerätystä muovijätteestä ja Rebuild Treatmentin pakkaus sokeriruo’osta.

Tutustu luonnonmukaiseen luksukseen!

Moisture

Four Reasons Nature Moisture

Kosteuttavat Moisture-tuotteet antavat kuiville hiuksille niiden kaipaamaa pehmeyttä ja huolehtivat siitä, että ihanteellinen kosteustasapaino palautuu. Hoitotuotteet tarjoavat hiuksille tehoannoksen luonnollisia, hyvää tekeviä ravinteita ja kuivahtaneista hiuksista tulee jälleen joustavat ja eloisat.

Color

Four Reasons Nature Color

Hiusväriä suojaavat Color-tuotteet hidastavat värin haalistumista ja antavat hiuksille ihanan kiillon, joka tuo hiusvärin kauniisti esiin. Hennotkin hiukset saavat nauttia silkkisestä pehmeydestä ja sileydestä ilman latistumista. Hehkuva hiusväri näyttää upealta hyvin hoidetuissa, terveissä hiuksissa.

Volume

Four Reasons Nature Volume

Tuuheuttavat Volume-tuotteet antavat hennoille hiuksille luonnollista runsautta ja volyymia. Hiusten kosteustasapainosta huolehditaan samalla, eikä hiusten pintaa päästetä pörrööntymään. Ilmavat, paksun tuntuiset hiukset ovat sileät ja hoidetut.

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Ilmoitukset
Ilmoita minulle
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin