Uutiset

Skool tuhannelle Optima-kampaajalle!

Four Reasons

Puoli vuotta markkinoilla ollut Four Reasons Optima -hiusväri on saanut huikean vastaanoton. Optima on Suomessa käytössä jo yli tuhannessa kampaamossa! Olemme saaneet hurjan paljon kiitosta Optiman luotettavuudesta, sävykkyydestä ja peittävyydestä – ja etenkin siitä, miten se on tuonut uutta intoa työhön. Nöyrä kiitos kaikille Optima-käyttäjille palautteista ja rohkeudesta uuden värisarjan käyttöönotossa.

Päällimmäisenä palautteista nousee värin helppokäyttöisyys, joka oli myös yksi tärkein tavoitteemme Optiman tuotekehityksessä. Harmaiden peitto Optiman Cover-sävyillä on koettu loogiseksi ja varmaksi, täyteläiset ruskeat saavutetaan helposti Optiman Reflection-sävyillä, kun taas Intense– ja Mixer-sävyt täydentävät ihanasti värien sekoitettavuutta. Perkasimme Optima-värisarjaa koskevia kommentteja Facebook-ryhmästämme ja päätimme nostaa esiin joitakin siellä esiintulleita erinomaisia kysymyksiä.

Ratkaisuja harmaanpeiton haasteisiin

Harmaanpeitto on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista varsinkin uuden värisarjan kanssa. Four Reasons Optimassa ei ole perinteistä N-sarjaa, vaan harmaanpeittovärit on nimetty Cover-sävyiksi. Niiden suurin ero perinteisiin värisarjoihin nähden on se, että harmaanpeiton lisäksi niihin on sekoitettu myös sävy, joita on kolme erilaista ruskeaa: viileä, neutraali ja lämmin. Niihin ei siis tarvitse sekoittaa erillistä sävyä saadakseen harmaanpeitosta ruskean lopputuloksen. Tietysti ruskeita sävyjä on lukemattomia, ja mikäli Cover-sävyn ruskeus ei vastaa pituuden ja latvojen ruskeutta, voidaan joukkoon mainiosti sekoittaa Optiman Reflection- tai Intense-sävyjä.

Harmaanpeitossa tapahtuvat haasteet ja ongelmatilanteet liittyvät yleensä jompaan kumpaan näistä kahdesta; joko lopputuloksessa näkyy yksittäisiä harmaita hiuksia tai tyvikasvu on kokonaisuudessaan vaaleampi. Mikäli yksittäisiä harmaita näkyy lopputuloksen läpi, voi peittoa edesauttaa pidentämällä vaikutusaikaa ja varmistaa, että väriä on riittävä määrä joka puolella. Mikäli tyvikasvu jää vaaleammaksi, on syytä tarkistaa käytetyn värin tummuusastetta esimerkiksi asteen tummemmaksi.

Vinkki:

Four Reasons Optiman Cover-sävyt eivät ole ainoastaan harmaanpeittoa varten, vaan niillä saadaan aikaiseksi mukavia pehmeän maltillisia ruskeita ihan tavalliseenkin hiukseen. Esimerkiksi meiltä jonkin verran toivottu .7 -sarja löytyy hyvin samantyyppisenä Optimasta NNB-sarjasta.

Reseptejä kesän ihaniin vaaleisiin

Ammattilaisten Facebook-ryhmässämme, nykyisin nimeltään Four Reasons PRO, löytyy lukuisia ihania lopputuloksia ja reseptejä kesäisen kauniista vaaleista sävyistä. Trendikkäät murretut värimaailmat sekä hyvin intensiiviset lopputulokset on helppo saavuttaa Optimalla Mixer-sävyjä käyttäen.

Kun värjää vaaleita lopputuloksia 8-10 tummuusasteilla ja haluaa pastellisen rosén, ruusukullan tai vastaavan, miksereiden määrä sekoituksessa on 3-10 % värimassan määrästä, esim. 30 g 10P + 1,5 g Copper Gold Mixer (5 %). Tummempien värien sekoituksiin miksereitä voi laittaa enemmän. Esimerkiksi 6R-sävyn joukkoon voit laittaa jopa puolet punaista mikseriä, jolloin lopputulos on huikaisevan kirkas punainen. Kaikkiin näihin lopputuloksiin vaikuttaa tietenkin hiuksen lähtötilanne.

Kaikkia lopputuloksia ei Optimallakaan voi tehdä, ja moniulotteiset värimaailmat on helpointa saavuttaa Luximaa hyväksikäyttäen. Pääsääntönä on: käytä Optimaa, kun haluat tasoittaa pohjaa, ja käytä Luximaa, kun haluat ylläpitää pohjan sävyeroja. Kesä on erityisesti vaaleiden hiusten aikaa – Optima ja Luxima ovat lyömättömät työkalut vaaleiden hiusten luomiseen. Muistathan myös suositella asiakkaalle oikeat ylläpitotuotteet kauniin lopputuloksen ylläpitämiseksi.

Vastauksia tulevaisuuden toiveisiin

Four Reasons Optima -värisarja on tarkoitus pitää sopivan kompaktina mutta huolehtia samalla sävyvalikoiman ylläpitämisestä ajanmukaisena. Kysyimmekin jo Optiman käyttäjiltä toiveita uusista sävyistä, joita saimme ilahduttavan paljon.

Syksyn saapuessa Optimaan on tulossa uusia sävyjä, jotka on suunniteltu toiveidenne perusteella ja siten, että mahdollisimman moni pääsee hyödyntämään Optiman ominaisuuksia vieläkin laajemmin! Myös KC Color Luxima tulee siirtymään Four Reasons -brändin alle, muutama uutuussävy mukanaan. Luxima-värisarja säilyy kuitenkin ennallaan ja pakkauspäivitys tehdään asteittain sitä mukaa kun vanhat pakkaukset loppuvat, ympäristönäkökulma huomioiden. Luximan käytön tueksi tullaan tekemään myös meiltä toivottua videokoulutusta.

Inspiraatiota, ihania hiuskuvia ja reseptejä sekä tietoa tuotteistamme saat liittymällä Four Reasons Professional Facebook-ryhmäämme sekä seuraamalla Instagramissa hashtagejä #optimacolor #fourreasons ja #luxima. Nähdään myös syksyn koulutuksissamme!

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Ilmoitukset
Ilmoita minulle
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin