Tuotteet

Four Reasons Nature – tiedostavan kuluttajan valinta

Four Reasons

Kävimme tutustumassa Four Reasons Nature -tuotteiden valmistukseen Oy Transmeri Ab:n tehtaalla Vantaalla. Haastattelimme tehtaan tuotekehitysjohtajaa, Clément Laplacea, sekä Four Reasonsin tuoteasiantuntijaa, Pia Immosta, ja selvitimme, millaisia valintoja kampaamolaatuisen luonnonkosmetiikkasarjan tuottaminen vaatii.

Four Reasons Nature -sarjan kulmakiviä ovat luonnolliset raaka-aineet ja kestävän kehityksen periaatteiden mukainen valmistus. Ecocertin sarjalle myöntämä Cosmos Natural -sertifikaatti takaa myös pakkausten ekologisuuden.

Tavoitteena ekologisuus, luonnonmukaisuus ja kampaamolaatu

Tämän päivän kuluttaja tekee ostopäätöksensä yhä useammin eettisiin ja ekologisiin syihin pohjautuen. Kysyntää luonnollisille ainesosille, eettisemmille tuotteille ja ympäristöystävällisille pakkauksille on enemmän kuin koskaan – Pentagon Insightin kuluttajatutkimuksen vastaajista (n=400) 76 % ilmoitti jo käyttävänsä luonnonkosmetiikkaa tai haluavansa lisätä sen osuutta ostoksissaan. Kolmelle eri hiustyypille kehitetyt, kampaamolaatuiset Four Reasons Nature -tuotteet sopivatkin loistavasti sekä pelkkää luonnonkosmetiikkaa käyttäville että niille, jotka sukkuloivat sujuvasti tavallisen kosmetiikan ja luonnonkosmetiikan välillä.

”Four Reasons Nature -tuotteiden sisällöstä vähintään 99 % on luonnollista alkuperää”, Pia Immonen kertoo. “Aktiiviaineiksi on valittu kasvipohjaisia öljyjä, uutteita ja proteiineja, jotka hoitavat hiusta sen tarpeiden mukaan. Värjätyille hiuksille tarkoitettuihin Color-tuotteisiin on lisätty oliiviuutetta, joka pidentää hiusvärin kestoa ja antaa kiiltoa. Volume-tuotteet saavat voimansa hopealehmuksen nuppu-uutteesta, joka tekee hiuksista tuuheamman tuntuiset ja näköiset, silottaa hiuksen pintaa ja vähentää sähköisyyttä. Hiuksia intensiivisesti kosteuttavaa ja silottavaa sheavoita löytyy kaikista tuotesarjan poishuuhdeltavista hoitoaineista.”

Pia kertoo Four Reasons Nature -tuotteiden pitävän sisällään myös luonnon omia tehoaineita, kuten ravitsevaa avokadoöljyä, vitamiinirikasta tyrnimarjan mehua ja hiuksia tehokkaasti kosteuttavaa jojoban siemenöljyä. Nämä hyvää tekevät aktiiviaineet ovat myös luomuviljeltyjä.

Four Reasons Nature

Ympäristöystävällisiä ja vastuullisia valintoja 

Myös pakkausmateriaalien ympäristöystävällisyyttä valvotaan – sertifikaatti takaa, että kaikki Four Reasons Naturen pakkaukset ovat vastuullisia ja kierrätettäviä. Pullot valmistetaan kierrätysmuovista ja pullojen korkit merestä kerätystä muovijätteestä.

Muovia kierrättämällä säästämme fossiilisia raaka-aineita sekä vähennämme muovin valmistuksesta aiheutuvia päästöjä ja ilmastovaikutusta. Osassa pakkauksista käytettävää biopohjaista sokeriruokomateriaalia syntyy sokerituotannon sivutuotteena. Yksittäisten pakkausten lisäksi tahdomme kiinnittää huomiota koko toimitusketjun ekologisuuteen, joten myös jälleenmyyjille toimitettavien myyntierälaatikoiden materiaali on vaihdettu kierrätyspahviin.

Four Reasons Nature

Sertifikaatti luonnollisuuden takeena

Ecocert suorittaa Oy Transmeri Ab:n tehtaalla kahdesti vuodessa auditoinnin, jossa tarkastetaan, että tuotteiden valmistuksen prosessit ja käytännöt täyttävät tarkat Cosmos Natural -laatukriteerit.

Clément Laplace kertoo, että tehtaalla sertifikaatin vaatimukset näkyvät erityisesti tuotelinjojen ja valmistuksessa käytettävien välineiden puhdistuksessa: ”Kaikki Four Reasons Nature -sarjan tuotantolinjat ja -välineet pestään sertifikaatin vaatimalla tavalla ja sen erityisesti hyväksymillä puhdistusaineilla.”

Jokainen Four Reasons Nature -tuotteissa käytetty raaka-aine, pakkausmateriaali ja tuotesarjan markkinointimateriaali on Cosmos Natural -hyväksytty. Tämä tuo kuluttajalle turvaa ja varmuuden siitä, että tuotteiden ekologisuuteen, laatuun ja luonnonmukaisuuteen voi luottaa.

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Ilmoitukset
Ilmoita minulle
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin