Tuotetieto Uutiset

Vuoden paras luonnonkosmetiikkatuote on Four Reasons Nature Styling Mousse!

Four Reasons

Pohjoismaiden suurin luonnonkosmetiikkakilpailu Nordic Natural Beauty Awards palkitsee vuosittain parhaat luonnonkosmetiikkatuotteet. Four Reasons Nature Styling Mousse palkittiin vuoden 2022 parhaana luonnonkosmetiikkatuotteena hiusten muotoilutuotteet -kategoriassa! Four Reasons Nature -sarjan tuotteet ovat pärjänneet kilpailussa myös aiemmin.

 

Four Reasons Nature Styling Mousse -muotovaahto on vegaaninen ja luonnollisista raaka-aineista valmistettu tuuheuttava muotovaahto, joka on valmistettu Suomessa. Tuotteen aktiiviaineina toimivat luomutyrnimarja-, luomuaprikoosi- ja luomuhopealehmuksennuppu-uute. Four Reasons Nature -sarjan tuotteilla on Ecocertin® myöntämä kansainvälinen luonnonkosmetiikan Cosmos Natural -sertifikaatti. Pakkaus on kierrätettyä muovia ja se voidaan kierrättää edelleen. Katso kierrätysohjeet täältä!

Nordic Natural Beauty Awards -kilpailun tähtituomaristo koostui 50 luonnonkauneudestaan tunnetusta pohjoismaisesta näyttelijästä, artistista ja urheilijasta. He valitsivat vuoden 2022 parhaat luonnonkosmetiikkatuotteet. Tuomaristo kommentoi Nature Stylin Mousse -muotovaahtoa muun muassa näin:

“Absolutely loved the scent, overall a really great product, worked well.”

“I really love the scent, and even if I am not used to using a lot of product in my hair, this one is really nice!”

“Really great styling mousse for us with curls. Worked like a charm.”

Vuonna 2020 samaisessa kilpailussa palkittiin Four Reasons Nature Moisture Shampoo sekä Moisture Oil. Lisää tietoa kilpailusta löydät täältä.

 

FÖÖNAAJAN PARAS KAVERI

Tee kimmoisat kiharat helposti muotovaahtoa ja lämmöltä suojaavaa hiuslakkaa käyttämällä. Aloita hiusten muotoilu lisäämällä kosteisiin hiuksiin Four Reasons Nature Styling Mousse -muotovaahtoa, jotta saat hiuksiin rakennetta ja tuuheutta. Kuivaa hiukset ja harjaa ne läpi. Suihkuta sitten hiuksiin lämmöltä suojaavaa Four Reasons Nature Strong Hair Sprayta ja aloita kihartaminen. Luonnonkosmeettinen hiuslakka suojaa hiuksia ja luo niihin vahvaa pitoa muotoilun alku- JA loppuvaiheessa. Ah-mazing! Lisää lopuksi vielä koko tukkaan hiuskiinnettä ja viimeistele tyyli.

Lue neljä syytä miksi kannattaa kiinnostua luonnonkosmetiikasta!

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin