Tuotetieto

Four Reasons Nature Styling Mousse ehdolla vuoden parhaaksi luonnonkosmetiikkatuotteeksi!

22.6.2022, Monna

Pohjoismaiden suurin luonnonkosmetiikkakilpailu Nordic Natural Beauty Awards palkitsee vuoden 2022 parhaat luonnonkosmetiikkatuotteet lokakuussa. Four Reasons on mukana Four Reasons Nature -sarjan Styling Mousse -muotovaahdolla.

Four Reasons Nature Styling Mousse -muotovaahto on vegaaninen ja luonnollisista raaka-aineista valmistettu tuuheuttava muotovaahto, joka on valmistettu Suomessa. Tuotteen aktiiviaineina toimivat luomutyrnimarja-, luomuaprikoosi- ja luomuhopealehmuksennuppu-uute. Four Reasons Nature -sarjan tuotteilla on Ecocertin® myöntämä kansainvälinen luonnonkosmetiikan Cosmos Natural -sertifikaatti. Pakkaus on kierrätettyä muovia ja se voidaan kierrättää edelleen. Katso kierrätysohjeet täältä!

Nordic Natural Beauty Awards -kilpailun tähtituomaristo koostui 50 luonnonkauneudestaan tunnetusta pohjoismaisesta näyttelijästä, artistista ja urheilijasta. He valitsevat vuoden 2022 parhaat luonnonkosmetiikkatuotteet. Lisää tietoa kilpailusta löydät täältä.

 

FÖÖNAAJAN PARAS KAVERI

Tee kimmoisat kiharat helposti muotovaahtoa ja lämmöltä suojaavaa hiuslakkaa käyttämällä. Aloita hiusten muotoilu lisäämällä kosteisiin hiuksiin Four Reasons Nature Styling Mousse -muotovaahtoa, jotta saat hiuksiin rakennetta ja tuuheutta. Kuivaa hiukset ja harjaa ne läpi. Suihkuta sitten hiuksiin lämmöltä suojaavaa Four Reasons Nature Strong Hair Sprayta ja aloita kihartaminen. Luonnonkosmeettinen hiuslakka suojaa hiuksia ja luo niihin vahvaa pitoa muotoilun alku- JA loppuvaiheessa. Ah-mazing! Lisää lopuksi vielä koko tukkaan hiuskiinnettä ja viimeistele tyyli.

Lue neljä syytä miksi kannattaa kiinnostua luonnonkosmetiikasta!

Monna Ranne

Monna

Positiivinen ja sosiaalinen Monna hoitaa homman kuin homman. Energinen vaikuttajamarkkinoinnin osaaja, joka on helposti lähestyttävä ja tulee kaikkien kanssa juttuun. Kaikki hoituu – tämä asenne vie pitkälle!

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin