Inspiraatio Tuotetieto Uutiset

Tässä ovat vuoden 2022 parhaat hiustuotteet!

Four Reasons

On se aika vuodesta kun eri medioissa palkitaan edellisen vuoden parhaita kosmetiikkatuotteita. Koostimme vuoden 2022 parhaat Four Reasons, OLAPLEX ja Paul Mitchell -hiustuotteet. Katso mikä oli vuoden paras rakennesuihke, lämpösuojasuihke, shampoo tai parasta luonnonkosmetiikkaa!

 

 

Parhaat Four Reasons -tuotteet

 

Vuoden paras rakennesuihke

Me Naiset -lehti palkitsi vuoden 2022 parhaana rakennesuihkeena Four Reasons Original Volume Texture Spray -volyymisuihkeen. Täyteläistä tuuheutta hiuksille antava volyymisuihke tekee hiuksista runsaat ja selvästi paksumman näköiset. Herkullisen tuoksuinen viimeistelysuihke häivyttää myös tyven ylimääräistä rasvaisuutta.

”Hyvän rakennesuihkeen tunnistaa siitä, että se tuo runsautta ja kitkaa hiuksiin eikä karkaa niistä muotoiltaessa. Kotimainen suihke täyttää odotukset”, kerrotaan lehden raadista.

Tutustu Four Reasons Original Volume Texture Spray -rakennesuihkeeseen täällä!

 

Testin paras syväpuhdistava shampoo oli Four Reasons Original Deep Cleanse Shampoo

Gloria-lehti testasi alkuvuonna syväpuhdistavia shampoita. Toimituksen suosikiksi valikoitui Four Reasons Original Deep Cleanse Shampoo. Syväpuhdistava shampoo poistaa hiuksista tehokkaasti muotoilutuotejäämät ja epäpuhtaudet. Sopii erityisesti muotoilutuotteita käyttävän säännölliseen pesuun tai rasvoittuvalle hiuspohjalle. Lehden toimitus kommentoi tuotetta näin:

”Tekee hiuksista puhtaat ja kevyet, mutta ei kuivata liikaa. Sopii säännölliseenkin käyttöön rasvoittuvalle hiuspohjalle. Kierrettävä reikäkorkki on suihkussa kätevä käyttää. Todella hyvä hinta-laatu -suhde.”

Tutustu valikoimissamme oleviin syväpuhdistaviin shampoihin täällä!

 

Paras lämpösuoja

Kauneus & Terveys -lehti palkitsi Four Reasons Nature Heat Protection Sprayn parhaana lämpösuojatuotteena. Lämpösuojan lisäksi tuote suojaa myös kosteudelta ja täyttää vaatimuksesi vastuullisuudesta: tuote on 100 % vegaaninen ja sertifioitua luonnonkosmetiikkaa!

Suihkeen antama pito ja helppokäyttöisyys saivat erityiskiitosta raadilta:

”Vuoden paras lämpösuojatuote! Luonnonkosmeettinen, kampaamoissa myytävä lämpösuojasuihke ei pelkästään suojaa hiuksia föönin ja muotoilurautojen kuumuudelta vaan antaa myös kevyen pidon ja kosteussuojan. Mikäs sen parempaa nykytalvien kosteissa säissä? Suihke myös helpottaa hiusten käsittelyä, joten esimerkiksi pyöröharjan avulla föönaaminen on huomattavasti helpompaa.”

Emme voisi olla enempää samaa mieltä! Tämä lämpösuoja toimii kuin unelma hiuksia föönatessa, mitä ainakin me arvostamme suuresti.

 

Paras luonnonkosmetiikkatuote on Four Reasons Nature Styling Mousse

Pohjoismaiden suurin luonnonkosmetiikkakilpailu Nordic Natural Beauty Awards valitsi Four Reasons Nature Styling Moussen vuoden 2022 parhaana luonnonkosmetiikkatuotteena hiusten muotoilutuotteet -kategoriassa!

Tuomaristo kommentoi Nature Styling Mousse -muotovaahtoa muun muassa näin:

“Absolutely loved the scent, overall a really great product, worked well.”

“I really love the scent, and even if I am not used to using a lot of product in my hair, this one is really nice!”

“Really great styling mousse for us with curls. Worked like a charm.”

Lue lisää tuotteesta sekä Nordic Natural Beauty Awards -kilpailusta täältä.

 

Palkitut OLAPLEX-tuotteet

 

Vuoden paras shampoo

Me Naiset -lehti valitsi vuoden parhaaksi shampooksi OLAPLEX No.4C Bond Maintenance Clarifying syväpuhdistavan shampoon. OLAPLEX No.4C on ainutlaatuinen syväpuhdistava shampoo, joka sisältää Olaplexin patentoiman teknologian. Sen lisäksi että tuote puhdistaa hiukset tehokkaasti ja poistaa jäämät sekä epäpuhtaudet, tuote suojaa ja vahvistaa hiuksen rikkisidoksia jokaisella käyttökerralla. Näin lehden raati kommentoi vuoden 2022 parasta shampoota:

”Syväpuhdistava shampoo osoittaa, ettei tehopuhdistuksen tarvitse johtaa takkukasaan, jonka selvittämiseen vaaditaan järeää hiusnaamiota. Tuote poistaa hiuksista muotoilutuotejäämät tehokkaasti mutta hellävaraisesti, joten sen jälkeen riittää perushoitoaine. Jos käyttää paljon muotoilutuotteita tai suosii pitkää pesuväliä, kyseisellä syväpuhdistavalla shampoolla voi pestä hiukset jopa kerran viikossa. Ihana tuoksu kruunaa pesuhetken.”

Lue Elisan ja Lindan vinkit OLAPLEX No.4C-tuotteesta täältä!

 

Paras jätettävä hiustenhoitotuote

Trendi-lehti palkitsi monikäyttöisen OLAPLEX No.9 Bond Protector Nourishing Hair Serum -hiusseerumin vuoden parhaana jätettävänä hiustenhoitotuotteena.

”Hiuksiin jätettävä Olaplex-hiusseerumi on kevyt ja siksi ilahduttava vaihtoehto tuhdimpien ja joskus hiuksen rasvaisen tuntuiseksi tekevien jätettävien hoitoaineiden tilalle. Superhyvää ja -kevyttä voidetta on miellyttävä levittää latvoihin. Taattua Olaplex-laatua. Hiukseni ovat tuntuneet terveemmiltä eikä latvoissa ole ollut katkenneita kohtia entiseen malliin”, kommentoi Trendi-lehden päätoimittaja Mari Karsikas.

Tutustu OLAPLEX No.9 -hiusseerumiin lisää täällä!

 

Testin paras hiusnaamio

OLAPLEX No.8 Bond Intense Moisture Mask -hiusnaamio valittiin Me Naiset -lehden testin parhaana hiusnaamiona.

”Somessa hehkutettu ihan syystä. Hiukseni ovat kiiltävämmät kuin aikoihin. Tuote ei latista lainkaan tukkaa, vaan hiukseni ovat täynnä volyymia ja helposti muotoiltavat vielä seuraavina päivinäkin.”

Kiinnostuitko? Lue lisää OLAPLEX No.8 -hiusnaamiosta täältä.

 

Paul Mitchell Clean Beauty Volumizing Liquid – “huipputuuhentaja”

Paras tuuhentava muotoilutuote

Ja viimeisimpänä muttei suinkaan vähäisimpänä Me Naiset -lehti palkitsi Paul Mitchell Clean Beauty -sarjan Volumizing Liquid -muotoilunesteen vuoden 2022 parhaana tuuhentavana muotoilutuotteena. Muotoiluneste antaa hiuksille sekä volyymia että kiiltoa ja sopii kaikille hiuslaaduille.

”Lähes vesimäisen kevyt tuuhentava muotoiluneste on helppo levittää tukkaan sormin. Se ei tunnu tahmealta eikä latista hentojakaan hiuksia. Hiustenkuivaajan lämmöstä aktivoituva tuote tekee hiuksista ihanan ilmavat mutta jättää ne pehmeiksi ja liikkuviksi. Sopii myös primeriksi muiden muotoilutuotteiden alle. Vegaaninen koostumus on pakattu biomuovipulloon”, Me Naiset kommentoi tuotetta.

Four Reasons -kouluttaja Elisan vinkki: ”Tämä on täydellinen primer-tuote minkä tahansa lookin alle. Takaa pitkäkestoisen lopputuloksen. Laita ohuessa hiuksessa kauttaaltaan hiuksiin, paksummissa ja vahvemmissa hiuksissa riittää kun levität tuotteen tyveen ja pituuksiin.”

Paul Mitchell Clean Beauty -tuotteet löydät täältä.

 


Tilaa vuoden parhaat tuotteet saataville kampaamoosi verkkokaupasta!

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin