Four Reasons Optima Liquids Four Reasons Optima Liquids

FOUR REASONS OPTIMA LIQUIDS

Täydellinen sävytys kirkkaimpiin vaaleisiin

Four Reasons Optima Liquids on värisarja vaalennettujen hiusten sävytykseen, taittoihin ja värin kirkastukseen. Täydellinen valikoima puhtaita vaalean hiuksen sävyjä on suunniteltu vaalennustöihin, joissa halutaan hunnuttaa vaalennuspohja ylläpitäen värin kirkkautta. Tuotteen nestemäinen koostumus sekoittuu yhdessä Optima Liquids Activator 3 % -hapetteen kanssa helposti vaahdottuvaksi massaksi, joka on nopea ja kustannustehokas käyttää pesupaikalla.

Neljä syytä

1

Vaalennusten sävytykseen ja taittoon

2

Kirkkaat, puhtaat sävyt

3

Nopea levitys ja vaikutusaika

4

Hajusteeton

TÄYDELLINEN SÄVYTYS KIRKKAIMPIIN VAALEISIIN

Four Reasons Optima Liquids -värisarja sisältää ainutlaatuisen hiusta korjaavan ja vahvistavan hydrolisoiduista proteiineista muodostuvan yhdisteen, joka estää hiusten haaroittumista ja suojaa hiusta kemiallisen käsittelyn aiheuttamilta vahingoilta. Muita hemmottelevia raaka-aineita ovat muun muassa hiukset kiiltäväksi ja pehmeäksi jättävä Ecocert-sertifioitu valkohilpansiemenöljy sekä luomu baobab-öljy, jonka korkeat A-, D-, E- ja F-vitamiinipitoisuudet kosteuttavat tehokkaasti hiuksia. Four Reasons Optima Liquids on hajusteeton ja vegaaninen.

OPTIMA LIQUIDS -SÄVYVALIKOIMA

AA – Puhdas hopea
PP – Helmiäisen viileä
PG – Helmiäishiekka
PM – Viileä murrettu ruusukulta
OM – Lämmin murrettu persikka
RR – Lämmin pinkki
GG – Vaalea kulta
OG – Vaalea kultakupari
CLEAR – Kirkas

Kahdeksan pastellisävyn lisäksi Optima Liquids -valikoimaan kuuluu laveeraukseen tarkoitettu CLEAR. Jos haluat sävystä pehmeämmän lopputuloksen, laveeraa sävyä CLEARin avulla.

Käytä Four Reasons Optima Liquids -sävyjen kanssa vain nestemäistä Four Reasons Optima Liquids Activator 3 % -hapetetta. Sekoitussuhde: 1:1. Sävyjä voi myös sekoittaa keskenään!

OPTIMA-KOULUTUKSET

 Tämän koulutusmoduulin avulla Four Reasons Optima -värisarjan käyttöönotto käy kuin tanssi! Videokoulutuskokonaisuudesta löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää Four Reasons Optima -värisarjasta, sen eri linjoista sekä käytöstä onnistuaksesi päivittäisessä kampaamotyössäsi.

KATSO OPTIMA-VIDEOKOULUTUS

Katso myös Four Reasons Optima Liquids -värisarjaan keskittyvät e-koulutukset:

OPTIMA LIQUIDS -AAMUPALA

TONING WITH OPTIMA LIQUIDS

Lue lisää Optima Liquids -sarjasta

Tiedustele tuotekonsultaatiota tai liikekoulutusta

  • Tarkenna halutessasi tarpeitasi ja toiveitasi

#OPTIMACOLOR

[instagram-feed type=hashtag hashtag=”#optimacolor”]

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin