Tuotteet Uutiset

Four Reasons Nature -luonnonkosmetiikkasarjan valikoima uudistuu

Four Reasons

Four Reasons Nature

Palkitun Four Reasons Nature -luonnonkosmetiikkasarjamme valikoima uudistuu. Sarjaan tulee uusi Four Reasons Nature Hydrating Conditioner -hoitoaine, joka sopii kaikille hiustyypeille ja käytettäväksi sarjan kaikkien shampoiden kanssa! Uusi hoitoaine korvaa Nature Moisture-, Color-, Rebuild- ja Volume-hoitoaineet. Lisäksi hiuksia korjaava Rebuild Shampoo poistuu valikoimasta.

Four Reasons Nature Color

Kehitämme valikoimaamme jatkuvasti tuotteiden menekin ja asiakkailtamme saamamme palautteen perusteella. Uusi, kompakti valikoima palvelee paremmin sekä asiakkaita että kampaajia ja mahdollistaa nopeamman tuotekierron.

Tutustu uuteen Four Reasons Nature Hydrating Conditioner -hoitoaineeseen täältä. Tuote on saatavilla heti ja valikoimasta poistuvia hoitoaineita niin kauan kuin tuotteita riittää. Four Reasons Nature -sarjan koko valikoiman kampaamolaatuista luonnonkosmetiikkaa löydät täältä!

Fun fact: Four Reasons Nature -luonnonkosmetiikkasarja on kauneustoimittajien usein palkitsema!

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin