Tuotetieto Yhteistyö

”Sanomme EI asenteelle, joka ei huomioi muita” – Allergia-, Iho- ja Astmaliitto tukee No Nothing -sarjan sanomaa

Four Reasons

Kaikille Four Reasons No Nothing -tuotteille on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus. Tämä puolueeton luotettavuuden tunnusmerkki takaa, etteivät tuotteiden koostumuksissa käytetyt ainesosat yleisesti ärsytä tai herkistä ihoa, aiheuta tuoksuherkkyysoireita tai muita allergia- tai astmareaktioita.

Pyysimme Allergia-, Iho- ja Astmaliiton markkinointi- ja kumppanuuspäällikkö Niki Malmrosia vastaamaan neljään kysymykseen, jotka avaavat Allergiatunnuksen merkitystä kampaajalle ja kuluttajalle.

#1 Miksi teistä on tärkeää tehdä yhteistyötä kosmetiikkaa valmistavien yritysten kanssa?

”Yhteistyö keholle käytettävien tuotteiden kanssa on tärkeää. Yritykset, jotka panostavat raaka-aineiden valinnassa hyvin siedettyihin aineisiin, osoittavat valveutuneisuutta ja kykenevät valmistamaan tuotteita myös herkille kuluttajille. Allergioita ja herkkyyksiä on hyvin monella. Tuoksuherkkyydestä kärsii jopa 30% väestöstä.”

 #2 Mitä Allergiatunnus merkitsee kuluttajalle?

”Kuluttaja tietää, että tuotteet ovat aina hajusteettomia, eivätkä sisällä yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä aineita tai pitoisuuksia. On hyvä muistaa, että allergiat ovat aina yksilöllisiä, joten se mikä sopii toiselle, ei välttämättä sovi kaikille.”

Allergiatunnuksella merkityt tuotteet eivät sisällä seuraavia ainesosia:

  • Hajusteita
  • Tuoksuja
  • Eteerisiä öljyjä
  • Yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä aineita tai niiden pitoisuuksia
  • Mykerökukkien ainesosia
  • Fenyleenidiamiineja
  • Formaldehydiä ja sen vapauttajia
#3 Ketkä tyypillisesti ostavat hajusteettomia tuotteita?

”Tuoksuherkät ja ihmiset, jotka haluavat välttää hajusteita. Joskus voimakkaan tuoksuiset hiustuotteet voivat laukaista vieressä istuvalle oireita, vaikka itse niistä pitäisikin. On siis hyvä huomioida erilaisten tuotteiden käyttöä eri tilanteissa. Teatteriin ei kannata tänä päivänä lähteä voimakkaissa hajusteissa.”

#4 Mille Allergia-, Iho- ja Astmaliitto sanoo ei?

”Sanomme ei hajusteille, tuoksuille, superallergeeneille, kemikaaleille, jotka herkistävät tai ärsyttävät ihoa sekä asenteelle, jossa ei huomioida muita.”


Ärsyttääkö tuote, epäiletkö allergiaa?

Kosmetiikan allergiaportaali on Helsingin Allergia- ja Astmayhdistyksen tuottama palvelu sinulle, jolla on todettu allergia jollekin kosmetiikan ainesosalle tai joka olet kiinnostunut saamaan lisätietoa kosmetiikka-allergioista. Voit rekisteröityä maksutta sivuille ja laatia listan itsellesi sopivista kosmetiikkatuotteista.

Hakusessa hajusteeton tuotesarja kampaamoon?

Kotimaiset hajusteettomat Four Reasons No Nothing -tuotteet sopivat käyttö- ja myyntituotteiksi hajusteettomaan kampaamoon tai muiden tuotteiden rinnalle palvelemaan hajusteherkkiä asiakkaita. Tutustu myös hajusteettomaan värisarjaamme, Four Reasons Optimaan!

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Ilmoitukset
Ilmoita minulle
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin