Inspiraatio Tuotetieto

Värisarja, johon on helppo rakastua – Four Reasons Luxima

Jonna


Four Reasons teknisten kampaamotuotteiden ehdottomasti uniikein ja monipuolisin värisarja on Luxima. Värisarja, joka vastaa modernin kampaajan tarpeisiin: Upea kiilto, nopea käyttää, hellävarainen ja etenkin ihana värivalikoima! Kysyimme Four Reasons Head of Education Elisa Cavénilta, miten hän alunperin alleviivatusti rakastui Luximaan. 

Luxima-kuningatar Elisa Cavénin tarina: “Näin löysin Luximan!”

Aloitin Luximan käytön jo ammattikoulussa. Luxima oli juuri tullut markkinoille ja rakastuin siihen heti! Alusta asti Luxima on kuulunut niihin tuotteisiin, joista en luopuisi mistään hinnasta.  Erikoistuin aikaisessa vaiheessa uraani erilaisiin vaalennus- sekä raidoituskäsittelyihin. Näissä töissä Luxima oli ja on edelleen ihan ykköstyöväline! Ei ole väliä, teetkö brunetin sävyjä vai upeita blondeja, hehkuvia punapäitä tai hempeitä pastelleja – Luximalla onnistut helposti näissä kaikissa.  Kaikkein paras ominaisuus Luximassa on mielestäni se, ettei tuote nosta käsittelemättömästä hiuksesta lämpöä esiin. Luxima-värisarja on siis täydellinen kumppani kaltaiselleni himo-raidottajalle! Jos kaipaat luonnonhiukseen vahvempaa sävyä, voit lisätä Luximan BASE-sävyjä värisekoitukseen, jolloin seos puree käsittelemättömään hiukseen. Monipuolista, vai mitä? 

 

“Ei ole väliä, teetkö brunetin sävyjä vai upeita blondeja, hehkuvia punapäitä tai hempeitä pastelleja – Luximalla onnistut helposti näissä kaikissa.”

 

Luximalla uskallan värjätä vaaleille asiakkailleni tummiakin sävyjä, sillä vaikka mieli sävystä muuttuisi seuraavalla kerralla, en ole pulassa. Luxima pysyy hiuksessa kauniisti säilyttäen sävynsä, vaikka tummuusaste haalenisikin värjäyskertojen välissä. Luximan vaalentaminen pois hiuksesta on myös helppoa – se ei jätä jälkeensä poikkiraitoja tai väripinttymiä. Voisin kehua Luximaa loputtomiin. Työskennellessäni urani alussa kampaamossa, jossa Luximaa ei ollut värihyllyillä, kävin niitä itse tukusta hakemassa pienestä palkastani, sillä en halunnut käyttää mitään muuta värisarjaa sävytyksiin. Kun käytin Luximaa, tiesin aina tismalleen mitä saan ja ennen kaikkea, kuinka hyvin asiakas sen kanssa pärjää aina seuraavaan värjäyskertaan asti!  

Oletko sinä kokeillut jo Luximaa? Kysyimme Elisalta tilanteista, jolloin Luximan uniikit ominaisuudet toimivat ja tulevat esiin parhaiten:

1. KIILTOKÄSITTELY Kenelle ja miten teet Luximalla kiiltokäsittelyn?

Teen Luximalla kiiltokäsittelyjä lähes jokaiselle väriasiakkaalle. Vaalennusraidoitukset sävytän pääasiassa aina Luximalla; saan yhdestä tuubista monisävyisen lopputuloksen, joka huomioi pohjan eri tummuusasteet ilman kikkailuja.


 
2. LOISTAVA LISÄPALVELU Miten hyödynnät Luxima-sävytyksiä lisäpalveluna? 

Kun asiakas tulee pelkkään hiusten leikkaukseen tai vaikka Olaplex-hoitoon, on käsittelyyn helppo yhdistää nopea kiiltosävytys pesupaikalla. Kastele hiukset, pyyhekuivaa ja levitä Luxima hiuksiin 5-15 minuutiksi riippuen valitusta sävystä. Varsinkin väriä kaihtavat leikkausasiakkaat ovat ihastuneet Luximaan ja sen helppouteen. Luximan ansiosta hiukset kiiltävät ja niiden väri on täyteläisempi ilman pelkoa värjäyskierteeseen joutumisesta. Luxima kuluu kauniisti ja huolettomasti hiuksesta pois asiakkaan niin halutessa. 
 
3. VÄRINKORJAUS Miksi Luxima on niin hyvä valinta värinkorjauksiin? Nyt Elisa – paljasta meille parhaat Color Correction –vinkkisi!

Meille kaikille on joskus käynyt näin: irrottelet folioita asiakkaan hiuksista pesupaikalla ja huomaat, että vaalennusaine on levinnyt tyveen tehden sinne aina niin tyylikkään seepraraidan, joka loistaa siinä paniikkitilassa omasta mielestäsi vähintään kilometrien päähän. Worry notLuximan Express-sävyillä saat tyven seepraraidat piilotettua 5 minuutissa. Sudi asteen tummempaa Express-sävyä tyveen ongelma-alueelle ja anna vaikuttaa 5 min. Ongelma on poissa ja kaikki ovat tyytyväisiä! Huh!  
 
4. HARMAANPEITTO Miten käytät Luximaa harmaanpeitossa? 

Luxima on täydellinen harmaanpeittotyökalu niille asiakkaille, jotka haluavat hiustensa säilyvän eloisina, monisävyisinä ja luonnollisina harmaista huolimatta. Luximalla peität harmaat lähes 100 %:sesti ja vaikka sävy kuluu kampaamokäyntien välissä paljastaen harmaat kevyesti, säilyy Luxima-sävy harmaan päällä. Harmaa ei siis pomppaa takaisin esiin harmaana, vaan pehmeinä, monisävyisinä babylights-tyylisinä raitoina.

5. PESUPAIKKASÄVYTYS Luximatunnetaan ehkä parhaiten raidoitetun hiuksen sävytyksestä. Mikä on sinun pettämätön reseptisi pesupaikkasävytyksissä? 

Käytän tätä niin usein, että Four Reasons -studiolla tälle jo nauretaan: Beach Blond + Cream Blond + Clear. Se on pettämätön reseptini luonnolliseen, viileän vaaleaan sävytykseen. Lisää joukkoon tilkka Rosea, jos haluat korostaa helmiäisyyttä värissä! 

Neljä syytä valita Luxima:

#1 Kolmiulotteinen lopputulos
Luximan ainutlaatuinen kolmiulotteisuus tulee Luximan pigmenttirakenteesta. Normaalisti hiusväri rakentuu tummuutta ja sävyä antavista pigmenteistä, mutta Luximan sävyt ovat tehty vain sävyä antavista pigmenteistä, jolloin Luximalla värjätty hius säilyttää pohjassa näkyvät eri tummuusastevivahtelut.

#2 Heijastava kiilto
Luximan kiilto muodostuu Shine Enhance Complex -yhdisteestä, joka voimistaa Luximasta löytyvien pigmenttien valonheijastuskykyä ravitsevien, kasviperäisten öljyjen avulla. Sävyä antavat pigmentit ovat luonnostaankin hyvin valontaittokykyisiä, mutta ainutlaatuisen Shine Enhance Complexin ansiosta Luximan kiilto on ennennäkemätön.

SHINE ENHANCE COMPLEX – HEIJASTAVAA KIILTOA LUONNON ÖLJYISTÄ JA UUTTEISTA

Valkohilpan siemenöljy
Valkohilpan siemenistä uutettu öljy korostaa hiusten luonnollista kiiltoa, antaa rakennetta ja tekee hiuksista pehmeän tuntuiset.

Kehäkukkauute
Rauhoittavista ja tulehduksia lievittävistä ominaisuuksistaan tunnettu kehäkukkauute sisältää runsaasti kosteuttavia ainesosia, jotka tekevät hiuksista terveet ja kiiltävät.

Voimaa vitamiineista
Antioksidanttisten ominaisuuksiensa ansiosta E- ja C-vitamiini hoitavat hiuksia ja suojaavat UV-säteiltä parantaen värin kestävyyttä. Käyttämämme vitamiinit ovat kasviperäisiä ja Luxima onkin 100 % vegaaninen tuotesarja muiden Four Reasons tuotteiden tavoin.

#3 Ammoniakiton ja matala alkaalinen koostumus
Luxima on täysin ammoniakiton värisarja, jonka koostumus on hyvin matala alkaalinen. Matala-alkaalisuus mahdollistaa muun muassa sen, että Luxima ei pureudu käsittelemättömään hiukseen, jolloin esimerkiksi vaaleita raitoja viileämmäksi sävyttäessä oma, luonnollinen pohja ei vaalene ja nosta esiin epätoivottua lämpöisyyttä raitojen väliin. Luxima onkin siis täydellinen nimenomaan raidoitusten sävytykseen, vaalennuksien sävytykseen, permanenttikäsittelyiden päälle, huokoisiin hiuksiin ja kaikkiin tapauksiin, kun halutaan tuoda hiukseen kiiltoa ja väriä riskeeraamatta hiuksen kuntoa.

#4 Helppokäyttöisyys
Luximan koostumus on geelimäinen, joka tekee siitä äärimmäisen helpon ja nopean levittää niin sudilla kuin nokkapullollakin. Luximan kanssa työskentely on myös taloudellista, sillä geelimäisyyden ansiosta väriä tarvitaan huomattavasti vähemmän, kuin perinteisissä voidemaisissa väreissä. Väri myös levittyy nopeasti ja tasaisesti hiuksen pintaan ja säästää näin myös aikaa, joka on varsinkin meille kampaajille tärkeä elementti. Luximan käyttöohjeet ovat hyvin yksinkertaiset ja vaikutusajat selkeät.

Kampaaja, rakastu Luximaan ilmaiseksi!

Koska rakkaus ei maksa mitään, voit nyt katsoa Luxima-värisarjan koulutusvideot veloituksetta ja luoda asiakkaillesi helposti monisävyisen sekä yksilöllisen hiusvärin.

Uusi Luxima-asiakas? – Tilaa heti konsultaatio, saat yllätystuotelahjan!
Jätä yhteystietosi konsultaatiokäyntiä varten tänne >>

Jonna

Jonnasta sanottua: Jonna on rempseä, iloinen ja värikäs persoona, joka suhtautuu kaikkeen positiivisen uteliaasti. Tämä energinen ja oma-aloitteinen tyylitaituri on toimistomme väripilkku ja päiviemme piristys!

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin