Tuotetieto Uutiset

UUTUUS! Kelatoiva OLAPLEX Broad Spectrum Chelating Treatment ammattilaiskäyttöön

Monna

Tiesitkö, että asiakkaan hiuksiin kertyneet epäpuhtaudet ja tuotejäämät voivat haitata käyttämiesi tuotteiden ainesosien imeytymisen ja vaikuttaa näin jopa käsittelyjen lopputulokseen? Mutta hätä ei ole tämän näköinen, meillä on tähän ratkaisu! UUSI kelatoiva OLAPLEX Broad Spectrum Chelating Treatment -hoito syväpuhdistaa hiukset kuitukerrokseen asti ja astuu esiin silloin, kun hiukset tarvitsevat ammattilaisen apua.

 

 

Hiuksissa olevat epäpuhtaudet ja tuotejäämät eivät ainoastaan vahingoita hiusta, vaan voivat estää esimerkiksi värjäyksen tai vaalennuksen upeimman jäljen saavuttamisen. Metallit ja mineraalit voivat aiheuttaa myös vahingollisia kemiallisia reaktioita hiuksissa kemiallisten käsittelyjen yhteydessä. Lisäksi tuotteiden vaikuttavat ainesosat eivät pääse imeytymään hiuksiin niin hyvin, jos hiuksissa olevat tuotejäämät blokkaavat näiden toiminnan hiuksen rakenteessa.

Ammattilaiskäyttöön tarkoitettu, erittäin tehokas kelatoiva OLAPLEX Broad Spectrum Chelating Treatment -hoito syväpuhdistaa kuitukerrokseen saakka, mutta ei kuivata tai vahingoita hiuksen proteiinirakennetta. Kelatointi poistaa hiuksista erilaisia metalleja, mineraaleja, klooria, saasteita ja värjäymiä aiheuttavia kupari-, ja kalsiumjäämiä, jolloin hiuksiin saa toteutettua parhaan mahdollisen tuloksen erilaisilla kemiallisilla käsittelyillä. OLAPLEX Broad Spectrum Chelating Treatment sisältää Olaplexin patentoiman teknologian, joka korjaa ja hoitaa hiuksia samalla kun tuote puhdistaa hiuksista epäpuhtaudet ja tuotejäämät.

 

Laajavaikutteinen kelatoiva hoitokäsittely

OLAPLEX Broad Spectrum Chelating Treatment on erittäin tehokas laajavaikutteinen kelatoiva hoitokäsittely, joka ei sisällä pinta-aktiivisia aineita, vaan erittäin C-vitamiinipitoista kakadumarjauutetta. C-vitamiini puhdistaa hiuspohjaa ja sen antioksidanttiset ominaisuudet suojaavat saasteilta ja vapaiden radikaalien aiheuttamilta vahingoilta. Tuote syväpuhdistaa hiuksen kuitukerrokseen saakka ja poistaa pinttyneitä tuotejäämiä samalla hiuspohjaa raikastaen ja rauhoittaen. Lisäksi kelatoiva hoito parantaa kaikkien kemiallisten käsittelyjen vaikuttavuutta ja tehokkuutta sekä tekee värjäyksestä eloisamman ja vaalennuksesta tasaisemman. Lisäksi se auttaa palauttamaan hiusten luonnollisen kiillon, pehmeyden ja tekee hiuksista helpommin käsiteltävät.

Sisältää myös Olaplexin patentoidun teknologian, joka korjaa vaurioituneita sidoksia syvällä hiuksen rakenteessa, parantaa huomattavasti hiuksen kuntoa sekä vahvistaa ja voimistaa hiuksia.

KÄYTÄ NÄIN:

  1. Pese hiukset ensin OLAPLEX No.4C Bond Maintenance Clarifying syväpuhdistavalla shampoolla.
  2. Hoida hiukset sen jälkeen OLAPLEX Broad Spectrum Chelating Treatment kelatoivalla hoitoaineella.
  3. Pese hiukset tämän jälkeen vielä OLAPLEX No.4 Bond Maintenance Shampoolla ja kosteuta lopuksi OLAPLEX 4-IN-1 Moisture Mask -hiusnaamiolla.

 

 

Q&A – Kysymyksiä ja vastauksia

 

Mitä eroa on OLAPLEX No.4C Bond Maintenance Clarifying Shampoolla ja uudella OLAPLEX Broad Spectrum Chelating Treatment -hoidolla?

OLAPLEX No.4C on syväpuhdistava shampoo. Se poistaa hiuksen pinnalta epäpuhtauksia ja tuotejäämiä ja toimii loistavasti mukana viikoittaisissa hiusrutiineissa. Broad Spectrum Chelating Treatment on ammattilaistuote, joka vaikuttaa syvemmälle hiuksen kuitukerrokseen poistaen epäpuhtauksia ja tuotejäämiä.

Kenelle Broad Spectrum Chelating Treatment sopii erityisesti?

OLAPLEX Broad Spectrum Chelating Treatment kelatointihoito sopii erityisesti asiakkaille, joiden kotona vedenlaatu sisältää epäpuhtauksia tai he pesevät hiuksensa kaivovedellä, ja/tai asiakkaille, joiden hiuksiin on kertynyt paljon tuotejäämiä, sillä ne voivat vaikuttaa palvelun lopputulokseen.

Miten Broad Spectrum Chelating Treatment oikein toimii?

Syväpuhdistava BROAD SPECTRUM CHELATING TREATMENT kelatointihoito sitoo metalleja, mineraaleja, kertymiä ja pinttyneitä tuotejäämiä syvältä hiuksen kuitukerroksesta ja poistaa ne hiuksesta.

Voiko syväpuhdistavaa No.4C Bond Maintenance® Clarifying Shampoota käyttää ennen Broad Spectrum Chelating Treatment -hoitoa?

Kyllä. Suosittelemme aloittamaan käsittelyn OLAPLEX No.4C Bond Maintenance Clarifying Shampoolla epäpuhtauksien poistamiseksi hiuksen pinnalta, sillä se mahdollistaa Broad Spectrum Chelating Treatment -hoidon optimaalisen tuloksen.

Voiko Broad Spectrum Chelating Treatment -hoidon tehdä ennen kemiallista palvelua tai käsittelyä?

Suosittelemme Broad Spectrum Chelating Treatment -hoitoa ennen kaikkia kemiallisia palveluita tai käsittelyjä parhaan mahdollisen vaikutuksen ja tehokkuuden takaamiseksi.


Tilaa UUSI OLAPLEX-ammattilaistuote kampaamoosi verkkokaupasta!

Monna Ranne

Monna

Positiivinen ja sosiaalinen Monna hoitaa homman kuin homman. Energinen vaikuttajamarkkinoinnin osaaja, joka on helposti lähestyttävä ja tulee kaikkien kanssa juttuun. Kaikki hoituu – tämä asenne vie pitkälle!

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin